Хладилник в колата??? хммм а защо да не?
Модератор: bum_bum
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- SportenSHPAIK
- кандидат ентусиаст
-
Хладилник в колата??? хммм а защо да не?
Продължавам на тунинг вълна.Много ме кефят коли с хладилник,та имам едно хладилниче МРАЗ 13/10 смятам да го инсталирам в багажника пред газовото как да прекарам 220 волта???Така и така наливам пари в нея като е гарга да е рошава
Истината е в бензиновата паница.
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
колега неса излагай със тоз хладилник,има да се продават специални хладиални чанти за леки коли,копи си една и нема да съжеляваш
- SportenSHPAIK
- кандидат ентусиаст
-
Абе ся ги гледах тея чанти в icebox.com много са малки нещо мен ми трябва да може да се побере яренце или кошута.
Истината е в бензиновата паница.
батка ако искаш да бартеросаме колите мойта е комби ще сложиш един фризер направо отзад и чиста работа също другото ми предложение е да вземеш да одрежеш твоята кола на 2 и да ползваш само предницата отзад слагаш задната част от един хладилен камион и си ти човека хем караш бмв хем място бол за прасета кошути сърнички даже и рибки може да сложиш ако искаш
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
SportenSHPAIK написа:Абе ся ги гледах тея чанти в icebox.com много са малки нещо мен ми трябва да може да се побере яренце или кошута.
Ти пък, само яренце или кошута... а ако ти изпадне някое теле? По-добре си вземи едно ремарке и сложи в него хладилник с фризер и една хладилна витрина за бирата.
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
TUZara` написа:Имаше преди време един такъв пълен с подобни теми за Е30 ... подозирам,че е същия глиган
Само, че сега е на тема "екстри". Явно темата "мощност" се изчерпа...
Да ти обясня как си ги представям нещата.
Недей да си монтираш Мраза, че много шум вдига и няма да се чуват колонките Neo на задните кори.
Сложи един минибар в багажника, тъкмо ще се събере встрани от газовата.
Боядисай го цикламено-лилав и сложи две от неоновите лампи с геотермални импулси вътре. Така ще гарантираш ефекта уау.
За да го подкараш ще трябва тиристорен преобразувател към 150W. То така и така ще има студена бира, ми поне включи компресора на хладилника към вентилацията на задните седалки, за да имаш поне 3-зонен климатроник. Ще метнеш копчето на терморелето някъде около скоростния лост и ще докарва на I-Drive. (или не съвсем).
Понеже тоя ми ти Мраз ще хаби ток, те съветвам да се възползваш от тиристорната хуйня, и да вземеш на баба ти прахосмукачката, да обърнеш посоката на духане и посредством кихалка на колекторите да си направи нов вид "ефект Уау", демек електрическо турбо. Ще се пуска с копче до кастофона. Имам едно за продаване, ярко червено и пише "NoS" на него. Така кифлите ще се чувстват във хеликоптер Apache. Газовата засега не я пипай. Махни дебитомера, не ти трябва, на баба ти прахосмукачката ще докарва повече пауър така или иначе.
За да гледаш дали някой не ти пипа бирата и уфцата в хладилника, сложи още един конвертор за пренос на сигнал по усукана двойка и си вземи един спектро-метричен аналогово-цифров многоканален анализатор. После изведи с един разклонител през калпазанско ключе и як кондензатор един кабел на променливо напрежение и го вържи към купето. Ако цигане посегне към капачката на резервоара, няма да се налага да слизаш от колата и да клатиш бирата в хладилника. Прас ключето, цигането изтръпва. Изгарят ти всички бушони на колата, но теб не те ебе... Защо?
Щот прахосмукачката е с ел,мотор и я боли фара. Предварително си извадил едно зъбно колело от венеца на Балканче и си го заварил за кардана. Само освобождаваш от скорост и с верига от планински бегач (щото са яки) се придвижваш на точец (екологично и без емисии) до първата автомания за нови бушони.
А бирата си седи хладна... яката работа.
Бате аз така направих Московеца, требе ти кажа че в наше село го ползвам за кебапчийница и няма грижи. Хем 3етажен мезонет построих от файдичката.
Няма страшно бате, пробвай! Ние ще помагаме
Недей да си монтираш Мраза, че много шум вдига и няма да се чуват колонките Neo на задните кори.
Сложи един минибар в багажника, тъкмо ще се събере встрани от газовата.
Боядисай го цикламено-лилав и сложи две от неоновите лампи с геотермални импулси вътре. Така ще гарантираш ефекта уау.
За да го подкараш ще трябва тиристорен преобразувател към 150W. То така и така ще има студена бира, ми поне включи компресора на хладилника към вентилацията на задните седалки, за да имаш поне 3-зонен климатроник. Ще метнеш копчето на терморелето някъде около скоростния лост и ще докарва на I-Drive. (или не съвсем).
Понеже тоя ми ти Мраз ще хаби ток, те съветвам да се възползваш от тиристорната хуйня, и да вземеш на баба ти прахосмукачката, да обърнеш посоката на духане и посредством кихалка на колекторите да си направи нов вид "ефект Уау", демек електрическо турбо. Ще се пуска с копче до кастофона. Имам едно за продаване, ярко червено и пише "NoS" на него. Така кифлите ще се чувстват във хеликоптер Apache. Газовата засега не я пипай. Махни дебитомера, не ти трябва, на баба ти прахосмукачката ще докарва повече пауър така или иначе.
За да гледаш дали някой не ти пипа бирата и уфцата в хладилника, сложи още един конвертор за пренос на сигнал по усукана двойка и си вземи един спектро-метричен аналогово-цифров многоканален анализатор. После изведи с един разклонител през калпазанско ключе и як кондензатор един кабел на променливо напрежение и го вържи към купето. Ако цигане посегне към капачката на резервоара, няма да се налага да слизаш от колата и да клатиш бирата в хладилника. Прас ключето, цигането изтръпва. Изгарят ти всички бушони на колата, но теб не те ебе... Защо?
Щот прахосмукачката е с ел,мотор и я боли фара. Предварително си извадил едно зъбно колело от венеца на Балканче и си го заварил за кардана. Само освобождаваш от скорост и с верига от планински бегач (щото са яки) се придвижваш на точец (екологично и без емисии) до първата автомания за нови бушони.
А бирата си седи хладна... яката работа.
Бате аз така направих Московеца, требе ти кажа че в наше село го ползвам за кебапчийница и няма грижи. Хем 3етажен мезонет построих от файдичката.
Няма страшно бате, пробвай! Ние ще помагаме

- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
Re: Хладилник в колата??? хммм а защо да не?
SportenSHPAIK написа:Продължавам на тунинг вълна.Много ме кефят коли с хладилник,та имам едно хладилниче МРАЗ 13/10 смятам да го инсталирам в багажника пред газовото как да прекарам 220 волта???Така и така наливам пари в нея като е гарга да е рошава
Сложи един жигулов багажник на тавана и вържи отгоре едно малко бензиново агрегатче (1kW) Чиста раота!

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2