Музика и светлини
Модератор: bum_bum
11 мнения
• Страница 1 от 1
- 33k
- младши ентусиаст
-
- Кара: .....
- Мечтае да кара: X6M
Музика и светлини
Някой знае ли как мога да вържа едни лампички така че да пулсират в ритъм в музиката че съм замислил нещо 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
http://hobby.neomontana-bg.com/kit95.htm
тва е схемата, но има доста по- бързи и лесни начини да влезеш в темата за селския тунинг
тва е схемата, но има доста по- бързи и лесни начини да влезеш в темата за селския тунинг

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: Музика и светлини
33k написа:Някой знае ли как мога да вържа едни лампички така че да пулсират в ритъм в музиката че съм замислил нещо
има за компютър едни такива дълги диодни лампи които могат да реагират на звук,само трябва да ги преправиш от 220в на 12в
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
не се преправя те са си на 12 в така или инъче.. щото се вързват към захранването на компа точно към 12 му волта... 

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
Това е яко единствено и само ако е за осветление на оплътнен багажник....Така,че хем да прави лудници в някой багажник с кори за говорители отликвки и така на татък,хем като е затворен да няма никакви признаци за такива светлинни ефекти.Яко е и аз съм го мислил ако правя някой аудио проект да му сложа светлини
Oyama написа:Е що , ако колата е яко ПИМП отвсякъде си е готино да свети под седалките яко и да пулсира с басовете.
Напълно съм съгласен!Някоя наточена баш пимп 7ца екстра ще и дойдат въпроса е че за неща от този род са нужни доста повече пари от тези за светещи пръскалки и диодни осветления тип едно време на хитачито цветомузиката!

Мое мнение!

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
A някой има ли идея как мога да направя пръскалките да светят от синьо на червено в ритъм с музиката?

- 33k
- младши ентусиаст
-
- Кара: .....
- Мечтае да кара: X6M
bum_bum написа:http://hobby.neomontana-bg.com/kit95.htm
обещавам че нищо селско няма да правя

11 мнения
• Страница 1 от 1