Има ли въздушен спортен филтър за *25 TDS?
Модератор: bum_bum
2 мнения
• Страница 1 от 1
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Има ли въздушен спортен филтър за *25 TDS?
Здравейтве ентусиасти,
Отново имам нужда от вашето компетентно мнение. Нали съм начинаещ при дизелите, та нямам представа, има ли нещо подобно на K&N филтрите, както е при бензиновите, така и за дизелите? Има ли такова животно или нема? Ако ДА - има ли смисъл от него? А някой да го е слагал/пробвал?
П.П. Знам че при бензиновите мотори има прилично подобряване на динамичните качества.
Отново имам нужда от вашето компетентно мнение. Нали съм начинаещ при дизелите, та нямам представа, има ли нещо подобно на K&N филтрите, както е при бензиновите, така и за дизелите? Има ли такова животно или нема? Ако ДА - има ли смисъл от него? А някой да го е слагал/пробвал?
П.П. Знам че при бензиновите мотори има прилично подобряване на динамичните качества.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ефекта е по- скоро икономически- избягваш честата смяна на скъпите филтри. Най- лесно става с панелен филтър. Купи су по- голям, изрежи го с макетно ножче и го уплътни със силикон на мястото на нормалния филтър. Ефекта е много слаб, мотора става и малко по- шумен, но излиза доста по- изгодо като пари.
2 мнения
• Страница 1 от 1