Скромен кит за 300+ PS
Модератор: bum_bum
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Скромен кит за 300+ PS
Сложиха ми този кит в ЦунамиТунинг и вижте резултата на Диното http://valjo.alfaromeo-bg.com/~hfhpe/jorko/300+.jpg

Tsunami 300+ Drag Team
Tsunami 75+ Drag Team
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
нещо не мога я отворя таз страница.дай да видя , че ми е интересно 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
"АLX",ти явно не можеш да разчетеш резултатите от диното!Това не е кардиограма!!!!!Колата е жива и здрава!!!!!Намери някой ,който разбира
да ти обясни какви са тия "криви" ,дали са болни и след това ще разбереш какви са числата и дали са безмислени!!!Колата на Жорко е Уникална!!!Аз имах честа да се пвозя на нея на Божурище,и мога да ти кажа ,че всичко,което показва Дино-то е ИСТИНА(не вярвам някой да се съмнява-техниката е много прецизна и точна)!!!!Най-добре поздрави момчето-колата му е уникална,няма смисъл да се зъбиш-нищо не постигаш така
!!!!!!!!!

kойто учи-ще сполучи,а може и да се научи!!!
tuningfan,той и на alx Трабанта ша дойде да е "уникален",ама като гледам не парадира с това.
А това,до колко разбира от дино - хмм......той си знае
Иначе,както каза Митето(quixzole) - данните наистина са впечатляващи...Хвала!
П.С.Понеже "влезнах" offtopic,ако счетат за нужно,модераторите могат да "х"-нат мнението
А това,до колко разбира от дино - хмм......той си знае

Иначе,както каза Митето(quixzole) - данните наистина са впечатляващи...Хвала!
П.С.Понеже "влезнах" offtopic,ако счетат за нужно,модераторите могат да "х"-нат мнението

Driver's Racing Team
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Хубави пикови числа, ама тоя мотор го няма никакъв преди 4500 (което не е проблем само по себе си) и се задъхва ужасно след 5500-6000 оборота? Каква глава е това - 8 клапанова? (За каква кола става въпрос всъщност?
) Ако можеш да смениш турбото с нещо по-леко и бързо, може да имаш бууст по-рано. Може би едни хубави колектори ще го отпушат след 5500 да не се задъхва така, какъв ауспух имаш?

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
tuningfan написа:"АLX",ти явно не можеш да разчетеш резултатите от диното!Това не е кардиограма!!!!!Колата е жива и здрава!!!!!Намери някой ,който разбирада ти обясни какви са тия "криви" ,дали са болни и след това ще разбереш какви са числата и дали са безмислени!!!Колата на Жорко е Уникална!!!Аз имах честа да се пвозя на нея на Божурище,и мога да ти кажа ,че всичко,което показва Дино-то е ИСТИНА(не вярвам някой да се съмнява-техниката е много прецизна и точна)!!!!Най-добре поздрави момчето-колата му е уникална,няма смисъл да се зъбиш-нищо не постигаш така
!!!!!!!!!
Ти Бате 'утепа змея с прашка ...

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Откакато лично видях колата ти как гори в моя квартал (Дружба 2) една неделя.. не бих си сложил нищо.. при хората от Тцунами Тунинг.. (без лоши чуства, но само негативни отзиви за работата там). 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
баахти глупостите.направете си нещо па тогава говорете.според мен ,тва е една от много малкото коли в Б-я,коит са правени с мерак.и тук вече не важи фразата.....бмв си е бмв,и всичко друго не става....бравос жоре,продьлжавайте все така.....аре пийс

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Все пак колата е 1.4 - за да се постигне такава сила е нужна голяма турбина и огромно налягане което трудно би се докарало преди 5000 оборота - колата не е слаба преди 5000 оборота - просто в сравнение с пик-а 180коня на колелетата се струват малко а те вобще не са малко за 1.4 много хора си ги мечтаят в пунто форума . Моето мнение за колата е че има страховита сила но има още какво да се желае от нея както съм изказал забележките си на собственика - но ЕВАЛА че има такива хора които се мъчат да направят нещо в БГ - а и жорко ги остави замислени в Пунто Пауър форума - мисля че има само един с 330коня на колелета сичко друго е далеч назад ...
[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3