Към разбирачи и ентусиасти...
Модератор: bum_bum
8 мнения
• Страница 1 от 1
Към разбирачи и ентусиасти...
След няколко многочасови посещения на
"Te Best Of"
ми се изясниха толкова неща, че "вече като разбирач в тунинга"
ми дойдоха няколко генялни въпроси... След като прочетох и темата за "шестовите-редаци"
и аджаба защо са толкова "тромави"
и "безпомощни"
ми дойде да ви запитам:
Какво ще се получи (колко hp и Nm) ако на една e30 320 и се сложи... (два рарианта): (точно 320, защото всеки вика, че не ще да откине (сигурен съм, че много хора ще се включат на място и ще опровергаят тази теза
, но аз да си запитам))
Jim Conforti чип (или някакъв пак сполучлив), полиран всмукателен колектор, headers (изпускателен колектор тип спагети), изолиран (от топлината) конусовиден филтър? (какво ще стане след тези модивикации - hp, Nm, 0-100, 1/4mile - естествено нещата са твърде субективни, но все пак ако може отговор)
Освен горното и: вал Dr. Schrick, двойни пружини на клапаните, клапани от M20B25? (пак същото)
Wet NOS System (вие ще кажете коя модификация ще понесе този двигател и дали изобщо ще понесе. Според мойто некомпетентно мнение най-малкото ако е 40-50к. може и да държи - вие ще кажете)
Ако може да ми кажете при всеки вариант какви ще са постиженията и ако се същетаят 1 и 3 и 1,2 и 3 какво ще стане. Също така ме интересъва приблицителната цена на всеки от тях (за нитрото от USA). Много ще съм ви благодарен ако споделите!
П.С.
Свалям шапка на всички, постарали се в темите от The Best Of 

Какво ще се получи (колко hp и Nm) ако на една e30 320 и се сложи... (два рарианта): (точно 320, защото всеки вика, че не ще да откине (сигурен съм, че много хора ще се включат на място и ще опровергаят тази теза

Ако може да ми кажете при всеки вариант какви ще са постиженията и ако се същетаят 1 и 3 и 1,2 и 3 какво ще стане. Също така ме интересъва приблицителната цена на всеки от тях (за нитрото от USA). Много ще съм ви благодарен ако споделите!
П.С.

dZvero Sound... The funs starts here...
Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
предполага се че ще тръгне колата, но по -добре да си сложи турбина по-евтино излиза
: а ти щом вече си почнал и да мечтаеш , май е време да си купиш някоя баварка
: а ти щом вече си почнал и да мечтаеш , май е време да си купиш някоя баварка
Скоро се надявам да дойде и този момент и...
и
Само, че си трябват пари, а те са в момент на "изработка"
Много ми беше интересно какво ще стане, но разбирачите не искат да споделят с мен!

Само, че си трябват пари, а те са в момент на "изработка"

Много ми беше интересно какво ще стане, но разбирачите не искат да споделят с мен!
Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Кво ще стане ще тръгне ама ще набиеш пари за още 2 Е30-ки и ще се чупи нон стоп защото колкото и да е хубава това е кола на над 13 години. Пък и ти си вземи баварката и тогава ще ти обясниме какво може да се направи за да върви 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Just keep on dreaming...
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
Babuna написа:Just keep on dreaming...
Бабун, май и ти си като мен?

Кога и ние ще се сдобиеме с такива "прелести"

См'етай щом и аз си бръмча от няколко (5-6) месеца на "шестови-редак"

Ако измислиш някакъв начин за пари - свиркай (освен тоя с "гъза под наем"

8 мнения
• Страница 1 от 1