Към разбирачи и ентусиасти...

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

младши ентусиаст
Аватар

Към разбирачи и ентусиасти...

Мнение от dZvero » 26 Окт 2004, 13:10

След няколко многочасови посещения на :shock: "Te Best Of" :shock: ми се изясниха толкова неща, че "вече като разбирач в тунинга" :P ми дойдоха няколко генялни въпроси... След като прочетох и темата за "шестовите-редаци" :mrgreen: и аджаба защо са толкова "тромави" :ok: и "безпомощни" :twisted: ми дойде да ви запитам:
Какво ще се получи (колко hp и Nm) ако на една e30 320 и се сложи... (два рарианта): (точно 320, защото всеки вика, че не ще да откине (сигурен съм, че много хора ще се включат на място и ще опровергаят тази теза :!: , но аз да си запитам))
:arrow: Jim Conforti чип (или някакъв пак сполучлив), полиран всмукателен колектор, headers (изпускателен колектор тип спагети), изолиран (от топлината) конусовиден филтър? (какво ще стане след тези модивикации - hp, Nm, 0-100, 1/4mile - естествено нещата са твърде субективни, но все пак ако може отговор)
:arrow: Освен горното и: вал Dr. Schrick, двойни пружини на клапаните, клапани от M20B25? (пак същото)
:arrow: Wet NOS System (вие ще кажете коя модификация ще понесе този двигател и дали изобщо ще понесе. Според мойто некомпетентно мнение най-малкото ако е 40-50к. може и да държи - вие ще кажете)
Ако може да ми кажете при всеки вариант какви ще са постиженията и ако се същетаят 1 и 3 и 1,2 и 3 какво ще стане. Също така ме интересъва приблицителната цена на всеки от тях (за нитрото от USA). Много ще съм ви благодарен ако споделите!

П.С. :bowdown: Свалям шапка на всички, постарали се в темите от The Best Of :bowdown:
dZvero Sound... The funs starts here...
:arrow: Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dZvero » 30 Окт 2004, 19:55

Не съм сигурен, но май нещо ви попитах :?: :evil:
:lol: :lol: :lol: А?
:arrow: Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 31 Окт 2004, 2:00

предполага се че ще тръгне колата, но по -добре да си сложи турбина по-евтино излиза

: а ти щом вече си почнал и да мечтаеш , май е време да си купиш някоя баварка

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dZvero » 31 Окт 2004, 15:20

Скоро се надявам да дойде и този момент и... :driving: и :have one:
Само, че си трябват пари, а те са в момент на "изработка" :mrgreen:

Много ми беше интересно какво ще стане, но разбирачите не искат да споделят с мен!

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 31 Окт 2004, 22:01

Кво ще стане ще тръгне ама ще набиеш пари за още 2 Е30-ки и ще се чупи нон стоп защото колкото и да е хубава това е кола на над 13 години. Пък и ти си вземи баварката и тогава ще ти обясниме какво може да се направи за да върви :wink:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dZvero » 01 Ное 2004, 14:00

13-13г. като ми порасне повече "заплатата" може и некоя "гадна" E36-ца, ама това ми е далече още :!: Ако идат клиети... ще се кара, ако не - трисра и пеш :shock: :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 02 Ное 2004, 21:40

Just keep on dreaming...
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dZvero » 03 Ное 2004, 10:06

Babuna написа:Just keep on dreaming...

Бабун, май и ти си като мен? :D
Кога и ние ще се сдобиеме с такива "прелести" :?:
См'етай щом и аз си бръмча от няколко (5-6) месеца на "шестови-редак" :DDD ... за какво иде реч :twisted:
Ако измислиш някакъв начин за пари - свиркай (освен тоя с "гъза под наем" :DDD )

Назад към Tuning