ЧИП ТУНИНГ / CHIP TUNING за BMW БМВ 118,120,520,530,X3,X5 D
Модератор: bum_bum
13 мнения
• Страница 1 от 1
ЧИП ТУНИНГ / CHIP TUNING за BMW БМВ 118,120,520,530,X3,X5 D
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=17838
Прочети правилата за комерсиалните обяви!
X-citer

- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
Не аз не сам от секта,просто продавам истински тунинг,които е толкова добър колкото AC SCHNITZER и STEINAUER.Тъй като те са ми колеги и тримата се снабдяваме от един съш достав4ик.И тунинг кутиите ни изгелждат едно към едно аз ги продавам на тези цени,зашото аз нямам име до като те имат пък е нормално да имат такова като са наляли пове4е от един милион евро за разпространяване на техните продукти.

MAX POWER написа:Относно правилата,про4етох ги,но не разбрах нищо тъй като има стандартни въпроси и има стандартни отговори от които те не ми помогнаха да знам как и какво и къде да направя.Ами ти с висшето образование можеш да ми обясниш по подробно?
Колега обърни се към модераторите в тема ПРОДАВА. Твоята тема е комерсиална и трябва да си платиш. Това има впредвид колегата

даващ ли гаранция за тея чипове. Ако нещо ми се прецака двигателя след монтажа ще поемеш ли ангажимент за ремонта. Ако ми дадеш гаранция че поне една година няма да си прецакам двигателя с твоите чипове ще си сложа.......
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
MAX POWER написа:Не аз не сам от секта,просто продавам истински тунинг,които е толкова добър колкото AC SCHNITZER и STEINAUER.Тъй като те са ми колеги и тримата се снабдяваме от един съш достав4ик.И тунинг кутиите ни изгелждат едно към едно аз ги продавам на тези цени,зашото аз нямам име до като те имат пък е нормално да имат такова като са наляли пове4е от един милион евро за разпространяване на техните продукти.
Пробвай в тунинг.бг, може да имаш по- голям успех

И викаш правиш чип тунинг, без да бараш по софта на колата, щото иначе се скапва

Re: ЧИП ТУНИНГ / CHIP TUNING за BMW БМВ 118,120,520,530,X3,X
MAX POWER написа:Дори по правило възниква и малка икономия на гориво, тъй като се пътува на по-ниски обороти.
Това не можах да го разбера. Поради каква причина ще се движи колата на по-ниски обороти при еднаква скорост и предавка. Може би си имал пред вид, че увеличената мощност позволява по-висока предавка и следователно по-ниски обороти при дадена скорост, но това докато не свършат предавките

13 мнения
• Страница 1 от 1