Q: 316i E46 chip tuning
Модератор: bum_bum
11 мнения
• Страница 1 от 1
- KickingKing
- ентусиаст
-
Q: 316i E46 chip tuning
Lok-Na-Rok!
Е имам въпрос. Интересувам се от чип тунинг за BMW 316i E46. Някой има ли представа къде в интернет мога да видя цените и "подобренията" за чиповете за този модел?
Благодаря предварително
Е имам въпрос. Интересувам се от чип тунинг за BMW 316i E46. Някой има ли представа къде в интернет мога да видя цените и "подобренията" за чиповете за този модел?
Благодаря предварително

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
10ина кончета макс, ама тва май само на хартия. 316ките са като цяло много неблагодарна работа за тунинговане. Ако е Е46 316 1.8 / 16 клапаново, може и да е по-добре, но най-добре му се радвай както е и не го пипай. Ако искаш повече да върви, мисли как да го смениш.
- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Tar!
Абе сори, че вадя супер супер стара тема ама сега я видях и се сетих нещо. 316 има същият двигател като 318 като кубатура, но е по-маломощен и с по-ниски емисии на.. гадостите там дето замърсяват. Може би има и някви части ама това вече не знам.
След като е така не може ли да се надуе като 318 с чип???
Абе сори, че вадя супер супер стара тема ама сега я видях и се сетих нещо. 316 има същият двигател като 318 като кубатура, но е по-маломощен и с по-ниски емисии на.. гадостите там дето замърсяват. Може би има и някви части ама това вече не знам.

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
ако имаш pроблем с вървежа мисли за турбиниране или нитро
може да станеш до 200коня на мотора без грижи
Последна промяна ludiagsm на 14 Дек 2005, 11:46, променена общо 1 път
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
KickingKing написа:Lok-Tar!
4ове4е купил си си хубава и нова коли4ка макар и с не наи слън4евиа мотор послушаи колегите караи си с здраве радваи и се по нататък ако изкаш я продаи и тогаваси земи спо голям мотор и тогаз мисли за 4ипове и тем подобни

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
ludiagsm написа:ако имаш pроблем с вървежа мисли за турбиниране или нитро
ти и сенокосачки почна да турбинираш

R.I.P Landikar
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
неговия мотор е М43 за който има представа това е подобрената версия на М40 т.е. проблема с разпределиотелния вал на м40 е оставен в минлото вместо ремък има ангренажна верига има бутала с вдлъбнати чела има маслени пръскалки които пръскат отдолу върху буталата
тоя мотор си е сериозен турбокандидат а дори и м40 да беше пак стаа само дето трябва на всеки 100к километра да сменя вал и кобили4ки а ремък на всеки 40 000к та това е от мен
тоя мотор си е сериозен турбокандидат а дори и м40 да беше пак стаа само дето трябва на всеки 100к километра да сменя вал и кобили4ки а ремък на всеки 40 000к та това е от мен
Последна промяна ludiagsm на 14 Дек 2005, 16:17, променена общо 1 път
- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Tar!
Баткооо гледай сега. Колага е на брат ми. А лошото е, че там където живее се плащат ДАНЪЦИ за всякви видове тунинги. Което е меко казано кофти...
Дори за чип се плаща, но пък ако си пазиш стария май можеш без проблеми да минаваш през... който и да ги проверява тия неща
)
Не разбирам от BMW двигателите ама изобщооооооооо...
За това по-добре да питам глупави въпроси, отколкото да правя глупави грешки.
Баткооо гледай сега. Колага е на брат ми. А лошото е, че там където живее се плащат ДАНЪЦИ за всякви видове тунинги. Което е меко казано кофти...
Дори за чип се плаща, но пък ако си пазиш стария май можеш без проблеми да минаваш през... който и да ги проверява тия неща

Не разбирам от BMW двигателите ама изобщооооооооо...
За това по-добре да питам глупави въпроси, отколкото да правя глупави грешки.

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
зависи от какво се определят данъците можеби когато минаваш на преглед мерят изгорели газове или коне или и двете или просто от факта 4е имаш турбина или 4ип
ако мерят газове и конски сили ще те хванат само по конете зщото с апове4е ,но пове4ето елктроники имат по две карти (два мапа) и едната можеда е настроена за стандарнтите коне а другата за макс мощност превклю4ването става с натискане на бутон
ако мерят газове и конски сили ще те хванат само по конете зщото с апове4е ,но пове4ето елктроники имат по две карти (два мапа) и едната можеда е настроена за стандарнтите коне а другата за макс мощност превклю4ването става с натискане на бутон
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
11 мнения
• Страница 1 от 1