Джанти DOTZ

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

старши ентусиаст
Аватар

Джанти DOTZ

Мнение от MaXimal » 10 Ное 2008, 14:39

Какво ще кажете за джанти DOTZ, като цяло здрави ли са? Харесал съм си едни 18ки и много се изкушавам :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S 70/3 » 10 Ное 2008, 15:34

срещу дупките в булгаристан няма достата4но здрави джанти..ина4е са хубава марка немска но хората са ги направили за гладки пьтища а не за такива кадето са хвьрляни бомби ;)

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Джанти DOTZ

Мнение от Bogat-Beden » 17 Ное 2008, 14:53

MaXimal написа:Какво ще кажете за джанти DOTZ, като цяло здрави ли са? Харесал съм си едни 18ки и много се изкушавам :)
като гледам са почнали много модерни да стават,все на хубави коли ги виждам -специално най вече този модел - http://www.dotz-wheels.co.uk/DOTZ_hanzo.htm :) Тъста ми търкаляше доста време едни 17ки и не се оплакал,доволен е :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 17 Ное 2008, 15:21

точно вчера имаше паркирана една е46 купе на витошка с такива джанти по голями от 17 бяха и много я отваряха спор няма

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 17 Ное 2008, 15:39

kiko написа:точно вчера имаше паркирана една е46 купе на витошка с такива джанти по голями от 17 бяха и много я отваряха спор няма
точно :yes: ,черна беше и аз си мислех дали не са 18 или 19 :roll: Малко по-късно пред мола есовица видех с същите,ама на баварчето стояха доста по-добре :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар

Мнение от TUZara` » 17 Ное 2008, 18:31

Ба дайте сайт с цените на тея DOTZ-тове щот имат уиникални модели.В Плевен търкалят едно Е90 с такива джанти и стой уникално...И на мелницата омегата е с такива...ми не стоят така както на бмв :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: По-долу изброеното...
Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.

Мнение от Борис_Малинов » 17 Ное 2008, 18:38

То вече не остана град в бг.да няма по няколко комплекта на такава джанта,иначе наистина стои приказнооо...
ИзображениеИзображение
Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 17 Ное 2008, 19:05

Борис_Малинов написа:То вече не остана град в бг.да няма по няколко комплекта на такава джанта,иначе наистина стои приказнооо...

Именно! DOTZ са по-масови и е твърде вероятно на светофара до теб да спре някоя лагунка или пасаторче със същите джанти.

Maximal, ако имаш възможност избягвай широко разпространените, а си вземи такива правени специално за BMW или по-рядко срещани марки - Breyton, HRE, някои модели на BBS и т.н.

Назад към Tuning