Въпрос за халогени!!
Модератор: bum_bum
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Въпрос за халогени!!
Колеги здравейте!! Имам една питанка към вас. Колата ми е без халогени и никога не е имала, можели да се сложат халогени и как става свъзването? Защото до колкото знам трябва вътре да имам отделен ключ за тях. Можели да ги свържа към фаровете или габаритите и коагто ги пусна да се пускат с тях. Трябва ли да се слагат някакви предпазители. И как въобще става цялата процедура. Мерси предварително за отговорите!
Ако имаш до ключът за фаровете копче за предните халогени не само за задните значи има вероятност да имаш инсталация и само ти трябват халогени и стоики ако не ти трябва копчето да прекараш инсталация,предпазители и халогени+стоики и да отидеш при някои които разбира от жица и готово 

Beautiful Mechanical Wonder
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Здравеите мерси за отговорите. Нямам кабелаци имам обаче тапи и място за халогените. Вътре нямам ключ, имам само за отзадзе. От кабелаци си разбирам и мога сам да си го направя. Какво съпротивление да сложа. Аз си мисля да изкарм тока дирекно от бушоните от бушона които е за фаровете. Мисля Оги беше пуснал тема в която описва всеки бушон за какво е, и по тази логика може да искарам тока от бушоните и да прекрам кабелаците към халогените. Имам предвид да взема ток от бушона на фаровете и на мястото на стария да сложа нов по силен за да издържа и тях. Какво ще кажете за това дали ще стане и какви кабели трябва да взема?
4 мнения
• Страница 1 от 1