Споретен филтър при E36 и махане на катализатор
Модератор: bum_bum
8 мнения
• Страница 1 от 1
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Споретен филтър при E36 и махане на катализатор
Колеги здравейте искам да си сложа спорт филтър нещо K&N и ми е интересно какви пари са и мисля да е от тези дето се слагат в кутията на оригиналния филтър не коносовидните има ли ефект от тях ? И колко струва за моята кола ?
Също така мисля да махам катализатора и да сложа средно гърне обаче има някво кабелче ? Да не е датчик нещо и после да трупа грешки компа или на катализатора няма ?
Също така мисля да махам катализатора и да сложа средно гърне обаче има някво кабелче ? Да не е датчик нещо и после да трупа грешки компа или на катализатора няма ?
I'm slowly drifting

- super_bojo
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е32 730
колега тоя датчик май ти е ламбда сондата пробваи с тарсачката май има писано по ваороса за филтара не знам
- Liceto''X''
- кандидат ентусиаст
-
http://www.emagazin.bg/index.php?m=320& ... =11&lang=1
тук може да си направиш запитване за филтъра колко пари ще струва. Аз карах е36 с М50 с такъв филтър (в кутията) и нямаше кой знае каква разлика, а за датчика това трябва да е ламда сондата и тя си остава там просто махаш катализатора.
тук може да си направиш запитване за филтъра колко пари ще струва. Аз карах е36 с М50 с такъв филтър (в кутията) и нямаше кой знае каква разлика, а за датчика това трябва да е ламда сондата и тя си остава там просто махаш катализатора.
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325i
- Мечтае да кара: M-ка, кво друго?
Re: Споретен филтър при E36 и махане на катализатор
DirtySouth написа:Колеги здравейте искам да си сложа спорт филтър нещо K&N и ми е интересно какви пари са и мисля да е от тези дето се слагат в кутията на оригиналния филтър не коносовидните има ли ефект от тях ? И колко струва за моята кола ?
Здравей колега. Преди две седмици си сложих K&N,който влиза в оригиналната кутия и ми струва 62 евро с ДДС. Едновременно смених и свещите с 4-електродни, платиниеви, които ми струваха още 60 евро и ведно с това гарнитурата на капака на главата(профилактично). Това ми излезе 27 евро. Това, което мога да ти кажа със сигурност, е че мотора заработи по-гладко и по уверено качва оборотите и като цяло се усеща по-комфортно. Заслужава си да направиш такава дребна козметична промяна за мотора.
Are you M enough...?!
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
От къде я купи тази гарнитура и дай номер в realoema-а ако не ти е проблем и малко инфо за тези свещи 

I'm slowly drifting

- Wolf4
- младши ентусиаст
-
Филтъра си купих директно от K&N, свещите и гарнитурата от дилъра на БМВ в Айндховен. Свещите струват 10 евро парчето, затова и кутийката е 60евро. Ще погледна утре къде я хвърлих и ще ти дам точно инфо, че сега не ми се слиза до колата. Филтъра е с гаранция от един милион мили, ръководство за експлоатация (което не ти трябва, защото поставянето е елементарно) и две лепенки (за въздухопровода и книжката на колата. Свещите със сигурност ще можеш да си купиш и в България, след като ти дам данни. За купуването на филтъра си го поръчваш онлайн или пък го купуваш от магазин за спортни аксесоари по вида на мотора с който е колата ти.
Are you M enough...?!
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
За да знаят в сервиза, като минаваш преглед с какъв филтър си и да не пипат кутията, защото тук не е като в БГ и направо го сменят ако има малка промяна на цвета. Също и за информация на тези които ще ти мият двигателя, за да не го облеят с гореща вода или пара.
Are you M enough...?!
8 мнения
• Страница 1 от 1