Рисунка за преден капак
Модератор: bum_bum
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- insane_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW T-Roc Sport 2.0 TFSI
- Мечтае да кара: Всичко що започва с М
Рисунка за преден капак
Мисля дали да не си направя рисунка на предния капак на БМВ-то или да го боядисам като карбон. Мисля си за рисунка с две кръстосани бутала с биелите или пък 4 бутала с биелите в редица, наклонени напред сякаш се състезават. Буталата да имат зверски лица, гледащи злобно. Може към тях да се нарисува и коляновия вал, като контурите му да са провлачени, сякаш се върти с голяма скорост. Може да се нарисуват сякаш се гледат по диагонал. Надявам се че си представяте точно какво имам предвид.
Пускам темета, за да получа съвети и идеи. Ако имате снимки на нещо подобно качете ги. Може да давате и други добри идеи. Интересува ме и каква е цената на такава рисунка.
Утре трябва да кажа какъв цвят да боядисват предния капак. В момента е с черен капак и черна маска (чисто нови) и много ми хареса как стоят с кристалните фарове, които си взех
Затова се чудя дали да не ги боядисам черни (капака и маската, не фаровете
).
Пускам темета, за да получа съвети и идеи. Ако имате снимки на нещо подобно качете ги. Може да давате и други добри идеи. Интересува ме и каква е цената на такава рисунка.
Утре трябва да кажа какъв цвят да боядисват предния капак. В момента е с черен капак и черна маска (чисто нови) и много ми хареса как стоят с кристалните фарове, които си взех

- insane_v
- младши ентусиаст
-
Дайте идеи и за боядисване на джантите, но цвета да ходи на цвета на колата. Има големи снимки в галерията ми.
Засега мисля да боядисам спиците в тъмно сив металик, може би с перли, а бордовете да ги направя сребристи. Другия вариант е да ги боядисам в оранжев или жълт металик, но ми се струва, че ще стане прекалено щарена и няма да стои добре (ще е голяма циганийка
)
Засега мисля да боядисам спиците в тъмно сив металик, може би с перли, а бордовете да ги направя сребристи. Другия вариант е да ги боядисам в оранжев или жълт металик, но ми се струва, че ще стане прекалено щарена и няма да стои добре (ще е голяма циганийка

Последна промяна insane_v на 24 Окт 2008, 0:10, променена общо 1 път
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
insane_v написа:. ......Другия вариант е да ги боядисам в оранжев или жълт металик.......
колега съжалявам ,че ти го казвам ,но ти си си за Голф или Астра/старата/
и тогава си тури и телефонна кабина на тавана ако искаш ,аи сполай ти
- djoni82
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA
А според мен по евтиният вариянт е да си махнеш капака вместо да рисуваш ко има под него

В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Зависи От цвета на колата колега
ако е черна една рисунка на капака ще стои добре.. но ако е светла по би добре било да е карбон

- insane_v
- младши ентусиаст
-
uricatoli написа:Зависи От цвета на колата колегаако е черна една рисунка на капака ще стои добре.. но ако е светла по би добре било да е карбон
И аз така си мисля.
По принцип не съм решил какво да правя. Просто днес го видях как стои с черния капак и маската и много ми хареса. Кристалните фарове, които купих са никелирани и няма да стоят така добре на синьото, както на черно. Но ще е тъпо да го оставя с черен капак. Тогава майстора ми каза, че щял да почва да прави рисунки и почна да ме надъхва. И действително ако му направя някаква голяма рисунка черния капак ще се "впише" в екстериора.
Ето как стои рисунка на БМВ (самата рисунка не ми харесва, но като цяло стои добре)

- insane_v
- младши ентусиаст
-
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Само една дума... НЕДЕЙ
иначе ще те има във една тема със 100+ страници в тоя раздел.. Най добрия вариант за теб ти казах.. правиш си карбонов капак, на е36 стои поне добре

- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
Re: Рисунка за преден капак
insane_v написа:Мисля дали да не си направя рисунка на предния капак на БМВ-то или да го боядисам като карбон. Мисля си за рисунка с две кръстосани бутала с биелите или пък 4 бутала с биелите в редица, наклонени напред сякаш се състезават. Буталата да имат зверски лица, гледащи злобно. Може към тях да се нарисува и коляновия вал, като контурите му да са провлачени, сякаш се върти с голяма скорост. Може да се нарисуват сякаш се гледат по диагонал.
Що не нарисуваш двата вала кът играят кандска борба и повдигачите да гледат отстрани и да се изпразват от кеф.

- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
Re: Рисунка за преден капак
еее това наистина би било много якоcobrata_m3 написа:insane_v написа:Мисля дали да не си направя рисунка на предния капак на БМВ-то или да го боядисам като карбон. Мисля си за рисунка с две кръстосани бутала с биелите или пък 4 бутала с биелите в редица, наклонени напред сякаш се състезават. Буталата да имат зверски лица, гледащи злобно. Може към тях да се нарисува и коляновия вал, като контурите му да са провлачени, сякаш се върти с голяма скорост. Може да се нарисуват сякаш се гледат по диагонал.
Що не нарисуваш двата вала кът играят кандска борба и повдигачите да гледат отстрани и да се изпразват от кеф.

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- insane_v
- младши ентусиаст
-
Отказах се от рисунката. Гледах разни снимки из нета и май наистина на светла кола като моята няма да стои много добре.
А за джантите най-вероятно ще е сив металик за спиците и сребрист металик за борда. Искат ми 200 лв за боядисване на джантите. Как ви се вижда цената ? Не е ли малко висока ?
А за джантите най-вероятно ще е сив металик за спиците и сребрист металик за борда. Искат ми 200 лв за боядисване на джантите. Как ви се вижда цената ? Не е ли малко висока ?
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2