Рисунка за преден капак

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

младши ентусиаст
Аватар
Кара: VW T-Roc Sport 2.0 TFSI
Мечтае да кара: Всичко що започва с М

Рисунка за преден капак

Мнение от insane_v » 23 Окт 2008, 23:13

Мисля дали да не си направя рисунка на предния капак на БМВ-то или да го боядисам като карбон. Мисля си за рисунка с две кръстосани бутала с биелите или пък 4 бутала с биелите в редица, наклонени напред сякаш се състезават. Буталата да имат зверски лица, гледащи злобно. Може към тях да се нарисува и коляновия вал, като контурите му да са провлачени, сякаш се върти с голяма скорост. Може да се нарисуват сякаш се гледат по диагонал. Надявам се че си представяте точно какво имам предвид.
Пускам темета, за да получа съвети и идеи. Ако имате снимки на нещо подобно качете ги. Може да давате и други добри идеи. Интересува ме и каква е цената на такава рисунка.

Утре трябва да кажа какъв цвят да боядисват предния капак. В момента е с черен капак и черна маска (чисто нови) и много ми хареса как стоят с кристалните фарове, които си взех ;) Затова се чудя дали да не ги боядисам черни (капака и маската, не фаровете :)).

Аватар

Мнение от TUZara` » 23 Окт 2008, 23:22

Колега аз съм много против тези неща и никога не бих си направил колата стрелбище,но ако искаш пиши ми в скайп да ти пратя една снимка на капак на БМВ да видиш за кво си говорим,че нещо не мога да я кача ....skype: tuzara69

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от insane_v » 23 Окт 2008, 23:25

Дайте идеи и за боядисване на джантите, но цвета да ходи на цвета на колата. Има големи снимки в галерията ми.
Засега мисля да боядисам спиците в тъмно сив металик, може би с перли, а бордовете да ги направя сребристи. Другия вариант е да ги боядисам в оранжев или жълт металик, но ми се струва, че ще стане прекалено щарена и няма да стои добре (ще е голяма циганийка :))
Последна промяна insane_v на 24 Окт 2008, 0:10, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 525d
Мечтае да кара: това ,което кара

Мнение от shnitzera » 23 Окт 2008, 23:48

insane_v написа:. ......Другия вариант е да ги боядисам в оранжев или жълт металик.......

колега съжалявам ,че ти го казвам ,но ти си си за Голф или Астра/старата/
и тогава си тури и телефонна кабина на тавана ако искаш ,аи сполай ти

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA

Мнение от djoni82 » 24 Окт 2008, 0:29

А според мен по евтиният вариянт е да си махнеш капака вместо да рисуваш ко има под него
Изображение
В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 24 Окт 2008, 1:02

Зависи От цвета на колата колега :) ако е черна една рисунка на капака ще стои добре.. но ако е светла по би добре било да е карбон
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от insane_v » 24 Окт 2008, 1:21

uricatoli написа:Зависи От цвета на колата колега :) ако е черна една рисунка на капака ще стои добре.. но ако е светла по би добре било да е карбон

И аз така си мисля.
По принцип не съм решил какво да правя. Просто днес го видях как стои с черния капак и маската и много ми хареса. Кристалните фарове, които купих са никелирани и няма да стоят така добре на синьото, както на черно. Но ще е тъпо да го оставя с черен капак. Тогава майстора ми каза, че щял да почва да прави рисунки и почна да ме надъхва. И действително ако му направя някаква голяма рисунка черния капак ще се "впише" в екстериора.

Ето как стои рисунка на БМВ (самата рисунка не ми харесва, но като цяло стои добре)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от insane_v » 24 Окт 2008, 1:30

Ето още няколко рисунки, които горе долу хващат окото :)
ИзображениеИзображениеИзображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 24 Окт 2008, 1:41

Само една дума... НЕДЕЙ :mhihi: иначе ще те има във една тема със 100+ страници в тоя раздел.. Най добрия вариант за теб ти казах.. правиш си карбонов капак, на е36 стои поне добре
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Рисунка за преден капак

Мнение от cobrata_m3 » 24 Окт 2008, 12:48

insane_v написа:Мисля дали да не си направя рисунка на предния капак на БМВ-то или да го боядисам като карбон. Мисля си за рисунка с две кръстосани бутала с биелите или пък 4 бутала с биелите в редица, наклонени напред сякаш се състезават. Буталата да имат зверски лица, гледащи злобно. Може към тях да се нарисува и коляновия вал, като контурите му да са провлачени, сякаш се върти с голяма скорост. Може да се нарисуват сякаш се гледат по диагонал.

Що не нарисуваш двата вала кът играят кандска борба и повдигачите да гледат отстрани и да се изпразват от кеф. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: му се шейната на дядо коледа
Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW

Re: Рисунка за преден капак

Мнение от nesko » 24 Окт 2008, 14:10

cobrata_m3 написа:
insane_v написа:Мисля дали да не си направя рисунка на предния капак на БМВ-то или да го боядисам като карбон. Мисля си за рисунка с две кръстосани бутала с биелите или пък 4 бутала с биелите в редица, наклонени напред сякаш се състезават. Буталата да имат зверски лица, гледащи злобно. Може към тях да се нарисува и коляновия вал, като контурите му да са провлачени, сякаш се върти с голяма скорост. Може да се нарисуват сякаш се гледат по диагонал.

Що не нарисуваш двата вала кът играят кандска борба и повдигачите да гледат отстрани и да се изпразват от кеф. :mhihi:
еее това наистина би било много яко :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 24 Окт 2008, 19:50

:( :( :( Save The Bima :( :( :(
I'm slowly drifting
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 24 Окт 2008, 20:42

еи ти бутала :mhihi:

Аватар

Мнение от TUZara` » 24 Окт 2008, 20:47

kiko написа:еи ти бутала :mhihi:

Това ми беше предложението от втори пост :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от insane_v » 24 Окт 2008, 21:20

Отказах се от рисунката. Гледах разни снимки из нета и май наистина на светла кола като моята няма да стои много добре.
А за джантите най-вероятно ще е сив металик за спиците и сребрист металик за борда. Искат ми 200 лв за боядисване на джантите. Как ви се вижда цената ? Не е ли малко висока ?

Следваща

Назад към Tuning