K&N + Sprint Booster за Е60 бензин + инжектори и вх.коле
Модератор: bum_bum
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Sapa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 545i
K&N + Sprint Booster за Е60 бензин + инжектори и вх.коле
Дойде ми суперчарджера и ше го слагам другата седмица. По тоя повод ми остават едни излишни K&N филтър (кит-а идва с конусен) и Sprint Booster (репрограмирането на ECU-то ще оправи рекацията на педала). И двете са на по-малко от 1000 км
Така, че продавам тез 2 нещица. Ако някой ги вземе и двете ще получи сериозен дискаунт. Който има интерес да ми пусне лс
А пък другата седмица ше ви пиша като как са 300 кончета
Така, че продавам тез 2 нещица. Ако някой ги вземе и двете ще получи сериозен дискаунт. Който има интерес да ми пусне лс
А пък другата седмица ше ви пиша като как са 300 кончета

Последна промяна Sapa на 15 Окт 2008, 11:12, променена общо 1 път
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
- Sapa
- кандидат ентусиаст
-
ESS performace
Кит-а е болт-он от ЕСС. Ще ми го монтира един приятел - Омбрето - Топформ тунинг
Последна промяна Sapa на 12 Окт 2008, 23:00, променена общо 1 път
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Re: ESS performace
Sapa написа:Кит-а е болт-он от ЕСС. Ще ми го монтира един приятел - Омбрето - Топформ туниг
мииииаааааууууу
Ще споделиШ ли колко олекна от този кит на ЕСС

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- Sapa
- кандидат ентусиаст
-
Понеже си го поръчах директно от ЕСС и монтажа ми е по нормални тарифи общо излезе около 12 000 лв.
Не мога да се стърпя обаче и да не споделя колко ми оферираха Проспийд, които са официален представител на ЕСС за България - 16 500 лв от които 2500 за монтаж, който е 1 ден работа!!!
Не мога да се стърпя обаче и да не споделя колко ми оферираха Проспийд, които са официален представител на ЕСС за България - 16 500 лв от които 2500 за монтаж, който е 1 ден работа!!!
Sapa написа:Понеже си го поръчах директно от ЕСС и монтажа ми е по нормални тарифи общо излезе около 12 000 лв.

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
00Cool написа:Sapa написа:Понеже си го поръчах директно от ЕСС и монтажа ми е по нормални тарифи общо излезе около 12 000 лв.
От ЕСС дават ли някаква информация в цифри след монтажа на кита
http://www.esstuning.com/default.asp?c= ... 228&id=268
дават 300 коние.
А питал ли си ги дали може да се вдигнат още малко с друга шаиба и ремък / то че може, може, ама те дали го препоръчват:)/
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Най- вероятно имат стеидж 2 с ролки, ремък, евентуално метанолова инжекция, по- голям кулер или помпа, нов софт, после стейдж 3.. и т.н.
А като Проспиид нема такива гъзове, не следва ли цената да е еднаква като в Щатите и да си печелят от отстъпката, която им се дава като представител или тука като по- богати от американците ни чешат с 30- тина процента надценка
А като Проспиид нема такива гъзове, не следва ли цената да е еднаква като в Щатите и да си печелят от отстъпката, която им се дава като представител или тука като по- богати от американците ни чешат с 30- тина процента надценка

- Sapa
- кандидат ентусиаст
-
Това е стейдж 2. За повече трябва да се сменят сегменти, валове и т.н. Който се интересува да почете повече на сайта.
Колкото до Проспийд - ето част от коментара им:
"Относно цената на кита... ЕСС не могат да определят нашите цени, а конкретно в случая цена за нас е точно 6% по-ниска от обявената на сайта, тоест ние бихме имали 6% печалба, което е доста ниско, не мислите ли, все пак не продаваме хляб и цигари"
6% в случая е над 600 лв... И за какво ше ми искат повече, да не би те да са направили нещо, че аз да си избера кит-а чрез тях - не - аз сам съм си го открил в нет-а!!! Да не говорим за инсталацията 2500 лв. за 10 часа работа - нема такива ставки...
Колкото до Проспийд - ето част от коментара им:
"Относно цената на кита... ЕСС не могат да определят нашите цени, а конкретно в случая цена за нас е точно 6% по-ниска от обявената на сайта, тоест ние бихме имали 6% печалба, което е доста ниско, не мислите ли, все пак не продаваме хляб и цигари"
6% в случая е над 600 лв... И за какво ше ми искат повече, да не би те да са направили нещо, че аз да си избера кит-а чрез тях - не - аз сам съм си го открил в нет-а!!! Да не говорим за инсталацията 2500 лв. за 10 часа работа - нема такива ставки...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Sapa написа:...тоест ние бихме имали 6% печалба, което е доста ниско, не мислите ли, все пак не продаваме хляб и цигари"...
Като оставим на страна етикецията при общуването с евентуален клиент какво трябва да значи това "не продаваме хляб и цигари"... демек тия дето продават хляб и цигари са тъпи и може да се радват на 6% печалба, а тунинга е своего рода някаква по- висша стока и следва печалбата да е поне 5 пъти по- голяма (30- те %, които те си слагат).
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
а дали има някой друг дето да е посягал така на е60 в българско 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Sapa
- кандидат ентусиаст
-
павката написа:а дали има някой друг дето да е посягал така на е60 в българско
Надявам се не. Така мойта ще е уникална

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Sapa написа:павката написа:а дали има някой друг дето да е посягал така на е60 в българско
Надявам се не. Така мойта ще е уникална
Нова ли си я купил и, ако да, то не пада ли гаранцията след тази интервенция?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Sapa
- кандидат ентусиаст
-
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3