`In Pro` Tail Lights

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

Потребител
Аватар

`In Pro` Tail Lights

Мнение от Stealth ® » 19 Авг 2004, 22:02

Та днес влизам в магазин за авточасти да си купя бели мигачи за Е34 8) тъи като единия от жълтите се счупи... :( И глеам една кутийка на която пише In Pro ако не се лъжа. За първи път чувам марката :oops: :oops: за Е36 питам за цената 600 лв. :shock: и веднага последва въпроса от моя страна амм нещоот рода тъй по ефтинко и пича вика еми да на 160лв. Та въпроса ми е за кво е такава голяма разликата в цената :?: И по принцип ако някой от вас е слагал, какви и дали сте доволни.

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 20 Авг 2004, 13:16

IN.PRO е един от най-лъскавите производители за тунинг светлини.
Може да ги срещнеш в каталозите D&W както и на доста автомобили в Европа, за това цените са такива
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Слави
Аватар

Мнение от © » 20 Авг 2004, 14:18

аз не разбрах какво точно питаш, но нещата на in.pro не са много скъпи. Обикновенно цените им са под тези на на Hella. Не знам каква трябва да е марката, че да е толкова голяма разликата от това на in.pro - Първа възможност - марка "супер КУЧЕ" :D
Втората възможност - търговците на тунинг части си да определят цените както си искат т.е. плюс минус 50-100% ... Май в повечето случаи втората възможност е валидна

Между другото моите фарове/ейндъжл айс - на аватара/ са in.pro и струваха 600лв. По същото време тези на Hella бяха 800-900. Дали съм доволен ... не много. Може би ако не "пипаш" ще си доволен :)

600лв за стопове за Е36 е безумно много. Повече от 400лв май не съм виждал .. :)

Потребител
Аватар

Мнение от Devil » 16 Сеп 2004, 23:47

Стопове за Е36 седан кристални 270лв

Назад към Tuning