`In Pro` Tail Lights
Модератор: bum_bum
4 мнения
• Страница 1 от 1
`In Pro` Tail Lights
Та днес влизам в магазин за авточасти да си купя бели мигачи за Е34
тъи като единия от жълтите се счупи...
И глеам една кутийка на която пише In Pro ако не се лъжа. За първи път чувам марката
за Е36 питам за цената 600 лв.
и веднага последва въпроса от моя страна амм нещоот рода тъй по ефтинко и пича вика еми да на 160лв. Та въпроса ми е за кво е такава голяма разликата в цената
И по принцип ако някой от вас е слагал, какви и дали сте доволни.

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
IN.PRO е един от най-лъскавите производители за тунинг светлини.
Може да ги срещнеш в каталозите D&W както и на доста автомобили в Европа, за това цените са такива
Може да ги срещнеш в каталозите D&W както и на доста автомобили в Европа, за това цените са такива
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
аз не разбрах какво точно питаш, но нещата на in.pro не са много скъпи. Обикновенно цените им са под тези на на Hella. Не знам каква трябва да е марката, че да е толкова голяма разликата от това на in.pro - Първа възможност - марка "супер КУЧЕ"
Втората възможност - търговците на тунинг части си да определят цените както си искат т.е. плюс минус 50-100% ... Май в повечето случаи втората възможност е валидна
Между другото моите фарове/ейндъжл айс - на аватара/ са in.pro и струваха 600лв. По същото време тези на Hella бяха 800-900. Дали съм доволен ... не много. Може би ако не "пипаш" ще си доволен
600лв за стопове за Е36 е безумно много. Повече от 400лв май не съм виждал ..

Втората възможност - търговците на тунинг части си да определят цените както си искат т.е. плюс минус 50-100% ... Май в повечето случаи втората възможност е валидна
Между другото моите фарове/ейндъжл айс - на аватара/ са in.pro и струваха 600лв. По същото време тези на Hella бяха 800-900. Дали съм доволен ... не много. Може би ако не "пипаш" ще си доволен

600лв за стопове за Е36 е безумно много. Повече от 400лв май не съм виждал ..

4 мнения
• Страница 1 от 1