Въпрос - дайте мнения ?

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

кандидат ентусиаст
Аватар

Въпрос - дайте мнения ?

Мнение от sashobs » 22 Сеп 2008, 17:35

Колеги въпроса ми е следния - лесно ли се слага и дори възможно ли е да се сложи помпичка на съединителя на обикновенна кола , която предизвиква съскане при смяна на скоростите . На доста коли сам го чувал които няма турбо и се получава доста добре . И скъпо ли излиза каде може да се сложи и т.н. Моля кажете си мненията мерси предварително :)

Потребител
Аватар

Мнение от Palikarov » 22 Сеп 2008, 18:02

Само за какво ти е това като си с 1.8Т по инфото не разбрах, ама ти си знаеш... Това за което питаш не е никаква помпа, а свирка, ама не баш най-обикновена, виж в Google за Turbo Whistler
За ташак става, цените се движат около 20 долара май, потърси в eBay или друг аукцион. Ефекта е задоволителен според това видео: цък
Последна промяна Palikarov на 22 Сеп 2008, 18:05, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sashobs » 22 Сеп 2008, 18:04

Мерси колега но Аудито го продадох вече но имам един Форд Фокус който също продавам но сега го карам и искам да си сложа такава Свирка ли както се казва понеже колата е по спортна няма турбо но все пак за ръчкане става мерси още веднъж :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Gosho.p » 22 Сеп 2008, 18:17

Само за какво ти е това като си с 1.8Т по инфото не разбрах, ама ти си знаеш... Това за което питаш не е никаква помпа, а свирка, ама не баш най-обикновена, виж в Google за Turbo Whistler
За ташак става, цените се движат около 20 долара май, потърси в eBay или друг аукцион. Ефекта е задоволителен според това видео: цък

http://www.youtube.com/watch?v=0lkWtYgN ... re=related

Не мисля така ..... пасата който си дал за пример май е с някаква друга джаджа

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sashobs » 22 Сеп 2008, 18:20

да видях и това клипче има разлика и то доста голяма пасата вади много добър звук ако е само от тази джаджа е супер но другия въпрос е от каде да си купя такава ? някаде в София няма ли ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Gosho.p » 22 Сеп 2008, 19:11

Ако си твърдо решен да купуваш пазарувай от интернет вместо да обикаляш и да търсиш ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sashobs » 22 Сеп 2008, 19:20

колега решил съм да купя да , а и не е много скъпо , но незнам как става пазаренето с интернет от USA например понеже не сам пазарил до сега , а и кой ще ми я сложи тази джаджа ако например я намеря и купя

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Gosho.p » 22 Сеп 2008, 19:55

Че захващането и е много лесно тя само се завива на ауспуха .... колкото до пазаруването от интернет намери европейски сайт в който има такава свирка и поръчвай ... не плащай по банков път а гледай да е чрез наложен платеж .. това означава да плащаш директно на куриера в момента в който ти носят пратката ... и още нещо .. оглеждай се за цена на доставката за да не ти изтупкат някаква сума от която да останеш с отворена уста ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sashobs » 22 Сеп 2008, 19:59

аха ясно за пазаренето от саит все ще се оправя стига да има някой европейски саит с такава мания . . а що до слагането тази на пасата е някаква по друга и е наистина доста по добра от тази втората и не се захваща маи за ауспуха за пасата говорим . . иначе ако няма такава ще взема другата като няма избор . . мерси все пак колеги :)

Потребител
Аватар

Мнение от Palikarov » 22 Сеп 2008, 20:17

Ще ме извините за тона колегата, дето се съмнява във звученето - ами пасата може да е с отворена генерация, знам ли. Ако се загледате в инфото към клипчето един линк ще ви извади очите направо, аз го разбирам като щайгена да е с продукт от този сайт. Да не говорим, че клипчето започва с логото на сайта. Не пуснах линк към него конкретно, защото ако си направите труда да цъкнете на въпросния линк ще откриете, че в момента е неактивен. Не искам да се заяждам, просто не е лошо да се поглежда малко преди да почват съмненията ;)
Да добавя, че не съм в час с тия щуротии, просто онзи ден попаднах на клипа в YouTube, видях темата и реших да помогна. Но няма да е лошо да се провери въпросния линк ако проработи, може да е по различен продукта.
Успех ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

е30

Мнение от KPETEH » 23 Сеп 2008, 17:09

:no:
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

Назад към Tuning