Въпрос за спирачните дискове?
Модератор: bum_bum
10 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за спирачните дискове?
Колата е БМВ 530хд 2007 година!На мой приятел е, но момчето не влиза тука и затова ме помоли аз да попитам!Така значи какви спирачни дискове бихте препоръчали за неговата кола?Смисъл неговите са засмяна и иска някакви нарязани и ме помоли да ви попитам за мнение!Ще му се подобрят ли спирачните възможности на колата, ако си сложи само дискове, като говорим за някаква реномирана марка!Дайте предложения за такава!За предпочитане е Брембо, но може да давате всякакви предложения, които смятате че са удачни, ако може и линкове към сайтове за поръчки!Благодаря много предварително от името на моя приятел!
Re: Въпрос за спирачните дискове?
mityo105 написа:Колата е БМВ 530хд 2007 година!На мой приятел е, но момчето не влиза тука и затова ме помоли аз да попитам!Така значи какви спирачни дискове бихте препоръчали за неговата кола?Смисъл неговите са засмяна и иска някакви нарязани и ме помоли да ви попитам за мнение!Ще му се подобрят ли спирачните възможности на колата, ако си сложи само дискове, като говорим за някаква реномирана марка!Дайте предложения за такава!За предпочитане е Брембо, но може да давате всякакви предложения, които смятате че са удачни, ако може и линкове към сайтове за поръчки!Благодаря много предварително от името на моя приятел!
Отива в шоурума на БМВ и пита за BMW PERFORMANCE Parts

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
ATE PowerDisc се казват дисковете:

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
Ако парите не са проблем определено Brembo GT кит. Алтернатива са китовете на D2, които са на по-ниска цена. Трябва само да реши колко големи да сложи, в зависимост от това с какви джанти ще ги кара:
- 304mm за 16" джанти или по-големи
- 330mm за 17" джанти или по-големи
- 356mm за 18" джанти или по-големи
- 380mm за 19" джанти или по-големи
- 400mm за 20" джанти или по-големи
Препоръчително е ако прави ъпгрейт да сменя и на двете оси.
- 304mm за 16" джанти или по-големи
- 330mm за 17" джанти или по-големи
- 356mm за 18" джанти или по-големи
- 380mm за 19" джанти или по-големи
- 400mm за 20" джанти или по-големи
Препоръчително е ако прави ъпгрейт да сменя и на двете оси.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
квито и дискове да слага все тая, няма да почне да спира повече. а брембо кита ако му се дават некви пари колкото струва една е36- ца ще свърши добра работа
въпреки, че като знам как спира 330xd не знам кво не му харесва на 5- цата 

mityo105 написа:Добре, ама тия дискове само ако ги сложи тях без апарати и накладки, ще има ли файда, смисъл, ще спира ли по добре колата?
Как става тая врътка да смени дискове без да смени накладки?

А по въпроса ти - твоя приятел защо не звънне или да се разходи до Тех-Ко (най-добре до централния склад зад централните гробища, на ул. Мара Бунева се намират), те са официален вносител на AP за България, имат на склад доста модели от серията AP Xtreme, може колегата да си хареса ако имат за неговата петица.
А може да се търси и някаква връзка тук във форума, пред офиса им винаги седи паркирана една много лачена тъмно зелена Е32-ка

!
Аз съм за D2 (цял кит е
) и све пак кажи какви пари е готов да даде. Така ще получиш и по-конкретни отговори .

[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв
http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif
http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif
10 мнения
• Страница 1 от 1