Е60 525i питане за вдигане на мощността...
Модератор: bum_bum
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Е60 525i питане за вдигане на мощността...
питане към знаещите!?
искам да дигна малко конете и ряза на мойто комби! идеята е да не е с много ,но да се усеща. не искам да я правя за състезания-просто с дребни пипвания да тръгне повече.
колата е 2005та 525 бензин 192коня. дайте съвет за сервиз и магазин . представям си нещата с некви спортни филтри,нещо друго...!! другото изискване е да не прееба двигателя бързо-разни НОСове и подобни не са ми нужни ако свалят от живота на двигателя. евентуално някакъв чип,ма да е читав -не да бъгне целата машинария.
очаквам секви съвети...
п.с - щях да забравя- кутията е SMG с палчетата на волана и има спорт режим.
искам да дигна малко конете и ряза на мойто комби! идеята е да не е с много ,но да се усеща. не искам да я правя за състезания-просто с дребни пипвания да тръгне повече.
колата е 2005та 525 бензин 192коня. дайте съвет за сервиз и магазин . представям си нещата с некви спортни филтри,нещо друго...!! другото изискване е да не прееба двигателя бързо-разни НОСове и подобни не са ми нужни ако свалят от живота на двигателя. евентуално някакъв чип,ма да е читав -не да бъгне целата машинария.
очаквам секви съвети...
п.с - щях да забравя- кутията е SMG с палчетата на волана и има спорт режим.
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Спортен филтър и чип-тунинг, който ще е скъп, защото се препрограмира ЕКУ-то директно с новите параметри през интерфейсния кабел, след като се запазят на файл оригиналните настройки. И това е.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- SKISA
-
-
grnka написа:купи си голф с ДСГ
ей,рибар!!! да траиш и да мълчиш и да не осираш темата на човека....!!

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
- SKISA
-
-
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива

горещо ти го препоръчвам ако тръгнеш да слагаш чип... то при тебе мисля че се води ОБД а не чип... пиши му едно Л.С. или му звънни ще ти свърши работа

- SKISA
-
-
add1cted написа:Аз лично бих тръгнал със Sprint booster. Не вдига конете, но маха лага на педала и вдига ряза.. хората твърдят, че и леко омекотя сменянето на скоростите точно на СМГ-тата
дай малко повече инфо кво е тва ,че нищо не ми говори...!?!?
http://www.sprint-booster.co.uk/default.asp?cookiecheck=yes&
С две думи - препрограмира реакцията на колата при натискането на педала, а инсталацията е лесна. Отвърташ педала, вдигаш го и той излиза с едно кабелче, това кабелче го включваш в sprint booster-a, от който излиза пък друго кабелче, което вкарваш в педала и това е. Хората по форумите са яко изумени от ефекта му и на мен това ми е следващият мод.. ама малко по-натам
С две думи - препрограмира реакцията на колата при натискането на педала, а инсталацията е лесна. Отвърташ педала, вдигаш го и той излиза с едно кабелче, това кабелче го включваш в sprint booster-a, от който излиза пък друго кабелче, което вкарваш в педала и това е. Хората по форумите са яко изумени от ефекта му и на мен това ми е следващият мод.. ама малко по-натам

- SKISA
-
-
add1cted написа:http://www.sprint-booster.co.uk/default.asp?cookiecheck=yes&
тва ми се вижда слаба работа.....
- SKISA
-
-
така или иначе пеших да сложа чип при лъчо...!
колко е смисъла да сложа един филтър на КиН и дали тия ,които се слагат на мястото на нормалният вършат изобщо някаква работа или си трябва външен,конусовиден да се слага....!?!?
колко е смисъла да сложа един филтър на КиН и дали тия ,които се слагат на мястото на нормалният вършат изобщо някаква работа или си трябва външен,конусовиден да се слага....!?!?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
SKISA написа:така или иначе пеших да сложа чип при лъчо...!
Мани ги тия изгъзици с коносувидния

Панелен К&N на мястото на оригиналния,ефект има ,но не е кой знае какво на атмосверна кола.Като сяло след чипосване ще е добре да се подобри въздушния поток

А това за реакцията на кутията мисля ,че може да се програмира и без допълнителен хардуер въпроса е да отидеш при правилния човек.

- SKISA
-
-
кутията я подобрих ощ епреди месец-два...!качиха ми нов софтуеър след кат осмених един ключ от кутията и наистина почна да включва по-бързо....! са вече търся мощност малко повече....!
казаха ми в импас56 ,че филтъра бил вечен!!?!?!!!! баси!!! на 60хил км се чистел с неква специална смеска и пак вътре!!! чудна работа-предполагам че е вечен некъде в европа-по нашият прахоляк едва ли...
казаха ми в импас56 ,че филтъра бил вечен!!?!?!!!! баси!!! на 60хил км се чистел с неква специална смеска и пак вътре!!! чудна работа-предполагам че е вечен некъде в европа-по нашият прахоляк едва ли...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
SKISA написа:кутията я подобрих ощ епреди месец-два...!качиха ми нов софтуеър след кат осмених един ключ от кутията и наистина почна да включва по-бързо....! са вече търся мощност малко повече....!
По принцип е така ,смо го чистиш и пак вътре ,не се сменя.
Въпреки че 60000км ми се вижда адски много аз моя го пера на 10 000км.
Щом са ти подновили софта на кутията ти остава само да я чипосаш и си готов.
Айде и после да се похвалиш как е след чипосването.
Очаква се да стане около 210кс. и 280нм. та определено ще има разлика.

38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3