Дайте съвет относно чип
Модератор: bum_bum
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- cool_ice
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 4,4
- Мечтае да кара: Всичко що е М
Дайте съвет относно чип
Здравейте колеги сериозно съм се запалил да слагам чип на моя хулиган
интересува ме ако някои е сложил чип на 320-ка ванус мортор купе как се даржи на патя струва ли си ваобще да си слагам, може ли един чип да оправи положението на ниските обороти да не е така мудна или и след чипа пак ще е така .

- BaHko1
- Потребител
-
- Кара: 318ti
- Мечтае да кара: 344ti
колегата е прав! всичко е внушение......
…събуждам се сутринта след страшен запой, и гледам - нищо ми няма!
Лежа си кротко в канавката, якето ми го няма, дънките ми ги няма, портмонето ми го няма, часовника ми го няма… Абе изобщо - нищо ми няма!
Лежа си кротко в канавката, якето ми го няма, дънките ми ги няма, портмонето ми го няма, часовника ми го няма… Абе изобщо - нищо ми няма!
имам си 4ип от ль4о
такаа нека да изкажа впе4атления..преди малко бях при ль4о и тои ми 4ипоса бими (купе 320 ванооос) има разлика осезаема колата ве4е стабилно си пили гуми на 2 (не директно а след минаване през 1) дори се заинатих с едно бентли на витошка на светофара и о нештеш ли ония с белите шапки на НДК стояха там и аз пуф се скрих отзаде му(имам само 7 то4ки и горе долу година без акт). та маисьлта ми е 4е има смисьл трьгва по настапателно и уверено колата..да не забравя 4е сам с колектори суперспринт без катализатор и 2 резонаторни гарнета..и гуми 215/40/16 ..ль4о каза 4е си вьрви доста добре дори се у4уди като правихме пробно крьг4е..сега има промоция 160 лв е 4ипьт при него..като го покарам ще пиша на кои сам му отровил живота

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Слаги и не му мисли,няма да сбъркаш въобще,ще осетиш разликата!!!Лъчо е твоя човек 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- slimarata
- Потребител
-
- Кара: Fiesta
- Мечтае да кара: M3
аз имам чип, но мотора ми е без ванос.Така я вземах,слаган е в Италия.Да ти кажа има разлика,но е само във високите обороти,гумите направо ги изгаря
така,че с ваноса сте стане добра комбинация според мен.Слагай щом имаш възможност 

e*бахти чиповете където ги слагате
най големият чип който е мерен пред мен след 9 опита с различни екземпляри от марка и модел даде разлика от 6 коня - на м52 мотора с ванус на е36. според мен смисъл има да се слага чип ,но не за да се лъжем че върви кат сувалка а защото колата не е толкова мудна в ниските обороти както се вижда на диаграмата , разхода намалява от това че колата се настъпва една идея по малко и прекъсвача се мести леко нагоре ,което е добре ако слагате къс диференциял и нейскате постоянно да сте с изключена помпа между предавките. 

- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330i седан .03
- Мечтае да кара: Това което има
- Детайли за колата: Черна.
Хахах то чипа било убава работа бре хора,ама на бензин,на газ едва ли ще има полза от него.А на бензин си е утрепия да се кара,не че на нафта не е хихихи. Дано да не лъжете себе си и от там момчето,че все пак теиз пари не варвам на пътя да ги е намерил,и да ги даде на вятъра ако ще е малка разликата.Тряя да може да ме бие иначе за какво му е този чип хахахахахахахах
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Слагай колега не му мисли повече аз утре си взимам колата и на следващия ден мисля да слагам
,,, а пък тука във форума гледах реклама слагат ти чипа проаш и ако не ти хареса ти го свалят евала им правя на тия пичове !

- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
Garribaldi написа:Слагай колега не му мисли повече аз утре си взимам колата и на следващия ден мисля да слагам,,, а пък тука във форума гледах реклама слагат ти чипа проаш и ако не ти хареса ти го свалят евала им правя на тия пичове !
![]()
Батка порадвай и се малко на колата,свикни и,зашочни да я усещаш и тогава се замисли за чип.Може да излязат по-важни неща за оправяне от колкото вървежа.Той Лъчо няма да избяга,няма интерес да бяга

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
k1k0 написа:Е хем искате да върви пък на газ карате пък чипове слагате
хахахаххаха има една такава работа.хем душата в рая,хем члена до края.

- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
Shondy написа:e*бахти чиповете където ги слагатенай големият чип който е мерен пред мен след 9 опита с различни екземпляри от марка и модел даде разлика от 6 коня - на м52 мотора с ванус на е36. според мен смисъл има да се слага чип ,но не за да се лъжем че върви кат сувалка а защото колата не е толкова мудна в ниските обороти както се вижда на диаграмата , разхода намалява от това че колата се настъпва една идея по малко и прекъсвача се мести леко нагоре ,което е добре ако слагате къс диференциял и нейскате постоянно да сте с изключена помпа между предавките.
днес си сложих чип на моята кола от Лъчо. доволен съм, има разлика в поведението на колата. както казва колегата така и на мен ми обясниха когато го монтираха. това са плюсовете от чипа, а те не са малко.

39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3