вапрос за турбо
Модератор: bum_bum
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
вапрос за турбо
карам бмв318ис и искам да му кача турбо трябва ли да сменям нещо по двигателя и какво че аз не сам наясно с тези нешта
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
Здравей като за начало добре дошъл при нас а за турбото влез в подфорум Тунинг и попитай колегите успех.

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Сложи му един V12 от Макларън с две(не едно,а ДВЕ) турбота, НОС, Уста и тн. Двигателя си го поръчай от Е-бай.ком заедно с турбо кит, ще ти излезе към 1000-2000 евра, един брачед си взе такъв, мноо е доволен,пълни километража до 360, а астрите ги праи луди
и да не забравиш да сложиш мрежички на броните, та като се засилиш у ряката да фанеш повече шарани 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Като първо здравеите
Така както продължавате единия пита нещо другия друго темата сигурно ще се заключи!
Първо на темата мястото и е в раздел "Тунинг"
Второ има много теми написани за турбото "Направи си турбо",Турбо конверсия" и много други!Съветвам ви да потърсите с търсачката!!!
И трето ако не намерите каквото ви трябва пуската теми в раздел "Тунинг" с ясни въпроси очакващи ясни отговори а не темата да стане място за спам и да се заклучи!

Така както продължавате единия пита нещо другия друго темата сигурно ще се заключи!
Първо на темата мястото и е в раздел "Тунинг"
Второ има много теми написани за турбото "Направи си турбо",Турбо конверсия" и много други!Съветвам ви да потърсите с търсачката!!!
И трето ако не намерите каквото ви трябва пуската теми в раздел "Тунинг" с ясни въпроси очакващи ясни отговори а не темата да стане място за спам и да се заклучи!

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
Jizzy написа:Здравейте карам BMW M3 и изкам да му сложа турбо и също така да му сложа NOS и система за контролиране на газовете и някъкъв по мощен двигател дали това е възможно защото аз не съм много на ясно със тези неща.
Благодаря предварително.

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Бат_Колю написа:AcOrP написа:Трябва да сменяш доста неща и то доста често
не е точно така бате
Ти ги разбираш то е ясно ... Затова ще питам като най-големия неразбирач ... Примерно искам малко повече Power на моята IS не ми трябва за състезания но примерно едно 50 кончета отгоре ще ми допаднат много добре

I'm slowly drifting

на този въпрос и сам можеш да си отговориш....просто трябва да се разровиш из сайта на топ спийд и добавиш към тях едни примерно 500лв непредвидени разходи и 500 за широколентовата сонда и си готов.това ти за турбо и турбо пътища,а за електрониката директно се обръщаш към лудияDirtySouth написа:Бат_Колю написа:AcOrP написа:Трябва да сменяш доста неща и то доста често
не е точно така бате
Ти ги разбираш то е ясно ... Затова ще питам като най-големия неразбирач ... Примерно искам малко повече Power на моята IS не ми трябва за състезания но примерно едно 50 кончета отгоре ще ми допаднат много добреС какви пари минимум ще мина без работата само за чарковете. Чакам сериозен отговор

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Предполагам че имаше предвид Pro-Speed че на тея топ в сайта видях само някви xenon-и тн нищо по двигателя .... Идеята ми е такава Някой в час с тея неща сигурен съм че има такива хора да напише какво е необходимо като части и евентуалената им цена то е ясно че ще има непредвидени разходи и нерви но е хубаво да се даде яснота по тоя въпрос , аз като чуя турбо си представям турбина гледам некви по 700 лева всичко е хубаво но като ми кажете че под 5 бона няма значи не се разминава само с една турбина ,а с още куп други работи
I'm slowly drifting

- stefan81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 90 BMW E34
Jizzy написа:Здравейте карам BMW M3 и изкам да му сложа турбо и също така да му сложа NOS и система за контролиране на газовете и някъкъв по мощен двигател дали това е възможно защото аз не съм много на ясно със тези неща.
Благодаря предварително.
Простете му

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
stefan81 написа:Jizzy написа:Здравейте карам BMW M3 и изкам да му сложа турбо и също така да му сложа NOS и система за контролиране на газовете и някъкъв по мощен двигател дали това е възможно защото аз не съм много на ясно със тези неща.
Благодаря предварително.
Простете му![]()
явно е
![]()
![]()
![]()
Според мен модераторите трябва да издават жълти картончета след името да има едно жълто картонче да се знае за секи случаи

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2