K&N-ВЪПРОС

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

Потребител
Аватар

K&N-ВЪПРОС

Мнение от ceko1984 » 28 Юли 2008, 16:53

значи знам всичко което ми е нужно за "спортните"филтри,обаче има едно нещо което не мога да разбера-защо след като на конусните филтри е нужен топлинен щит,комплектите на k&n за 316i,318i и 318is са без такъв щит,а са само седна гофрирана тръба която да се монтира някъде по отворите на предната броня :?: по тоя начин филтъра не смуче ли пак топъл въздух и няма ли опасност да се намокри :?:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Вуйчо Ваньо » 28 Юли 2008, 19:57

Ми и на двата ти подвъпроса отговора е да. За това взимаш панелен и нито смуче жега нито се мокри. :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от McClane » 28 Юли 2008, 20:06

Аз на мойта и сложих такъв щит,защото на повечето БМВта с конусен филтър,които бях виждал,имаше такъв.
А и мненията на хората бяха,че само с такъв щит може да има полза от филтъра.Говоря за вървеж,не само за звук :mhihi:
Някъде из ибея бях гледал да продават поотделно такива щитове,ама цената нещо не ми се хареса.
На мене ми го прави един майстор по снимка и смея да кажа,че го направи доста добре :D
Иначе за намокрянето и аз съм се замислял,че може да засмуче вода през въздуховода и затова в дъждовно време внимавам с лковите :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от ceko1984 » 28 Юли 2008, 20:39

абе то това с щита е ясно мене ме интересува що от к&n не го слагат в комплекта и защо в инструкцията за инсталация не се споменава нищо за щита.

Потребител
Аватар

Мнение от The_game » 31 Юли 2008, 22:15

ceko1984 написа:абе то това с щита е ясно мене ме интересува що от к&n не го слагат в комплекта и защо в инструкцията за инсталация не се споменава нищо за щита.

Има конус примерно 200лв конус със щит и силиконови тръби 500лв :)
Затова не навсякъде имат от тези със щита.

Назад към Tuning