K&N-ВЪПРОС
Модератор: bum_bum
5 мнения
• Страница 1 от 1
K&N-ВЪПРОС
значи знам всичко което ми е нужно за "спортните"филтри,обаче има едно нещо което не мога да разбера-защо след като на конусните филтри е нужен топлинен щит,комплектите на k&n за 316i,318i и 318is са без такъв щит,а са само седна гофрирана тръба която да се монтира някъде по отворите на предната броня
по тоя начин филтъра не смуче ли пак топъл въздух и няма ли опасност да се намокри 

- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Аз на мойта и сложих такъв щит,защото на повечето БМВта с конусен филтър,които бях виждал,имаше такъв.
А и мненията на хората бяха,че само с такъв щит може да има полза от филтъра.Говоря за вървеж,не само за звук
Някъде из ибея бях гледал да продават поотделно такива щитове,ама цената нещо не ми се хареса.
На мене ми го прави един майстор по снимка и смея да кажа,че го направи доста добре
Иначе за намокрянето и аз съм се замислял,че може да засмуче вода през въздуховода и затова в дъждовно време внимавам с лковите
А и мненията на хората бяха,че само с такъв щит може да има полза от филтъра.Говоря за вървеж,не само за звук

Някъде из ибея бях гледал да продават поотделно такива щитове,ама цената нещо не ми се хареса.
На мене ми го прави един майстор по снимка и смея да кажа,че го направи доста добре

Иначе за намокрянето и аз съм се замислял,че може да засмуче вода през въздуховода и затова в дъждовно време внимавам с лковите

5 мнения
• Страница 1 от 1