Спортни Свещи - Смисъл?
Модератор: bum_bum
2 мнения
• Страница 1 от 1
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Спортни Свещи - Смисъл?
Здр. Скоро мисля да си сменям свещите ,че не съм ги барал от както съм взел колата и сега се чудя какви да сложа гледам едни спортни свещи с инфо :
Спортните запалителни свещи с иридиев електрод осигуряват качествена и силна искра при междина от само 4mm. Резултатът е по-висока мощност (2%-5%) и по-гладка и стабилна работа на двигателя.
Иридият е много по-устойчив на високи температури от среброто, златото и платината. Поради тази причина тези свещи запазват високите си качества и при най-екстремните натоварвания (температура и налягане), като същевременно се износват по-бавно.
Покриват много широк кръг от приложения в множество марки и модели автомобили.
Подходящи са и за ежедневна употреба в серийни автомобили.
http://www.prospeed.bg/cat/index.php?cPath=3206_3239
Някой слагал ли е спортни свещи има ли разлика (2%-5% от цялата мощност на колата ми са вижда прекалено много за едни свещи) Но все пак ,ако има някой запознат да каже заслужава ли си или обикновените
Спортните запалителни свещи с иридиев електрод осигуряват качествена и силна искра при междина от само 4mm. Резултатът е по-висока мощност (2%-5%) и по-гладка и стабилна работа на двигателя.
Иридият е много по-устойчив на високи температури от среброто, златото и платината. Поради тази причина тези свещи запазват високите си качества и при най-екстремните натоварвания (температура и налягане), като същевременно се износват по-бавно.
Покриват много широк кръг от приложения в множество марки и модели автомобили.
Подходящи са и за ежедневна употреба в серийни автомобили.
http://www.prospeed.bg/cat/index.php?cPath=3206_3239
Някой слагал ли е спортни свещи има ли разлика (2%-5% от цялата мощност на колата ми са вижда прекалено много за едни свещи) Но все пак ,ако има някой запознат да каже заслужава ли си или обикновените

2 мнения
• Страница 1 от 1