Пълна промяна - Final Edition

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 14 Май 2008, 13:48

alX3m написа:А кво ще рече Final Edition :roll: мен ми мяза на готова е, глейте :confused:

Е не бързай толкова де,
есента евентуално,че са ше стане топло и нема да се лови убаво боята :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от SkyWalker » 14 Май 2008, 14:04

Интересно ми е как се толерира спама в някои теми :mhihi:
///M Club Member

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 14 Май 2008, 14:10

една идея, друг път като правиш проект събери всички сними, подробно опиши всичко и когато всичко е ГОТОВО пусни темата ;)
тва сигурно е 3-4 тема, в която става едно и също, така че няма кво да се сърдиш, че ти спамят темите след като ти направо си го провокираш тва

ПП - просто съвет ;)
Tux0 Ca !
Изображение

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 15 Май 2008, 8:37

SpUd3r написа:една идея, друг път като правиш проект събери всички сними, подробно опиши всичко и когато всичко е ГОТОВО пусни темата ;)
тва сигурно е 3-4 тема, в която става едно и също, така че няма кво да се сърдиш, че ти спамят темите след като ти направо си го провокираш тва

ПП - просто съвет ;)

А бе хора немога и аз да ви разбера понякога що го нападате човека
Това е форум за споделяне не е шоурум!

А и може да няма търпение да пусне проекта му от начало може и някои да му помогне с някоя идея и т.н.

Аз даже следя всеки които е пуснал проект тук и много рядко някои да го пуска вече при завършен такъв.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 324TD '88
Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,

Мнение от dancenation » 15 Май 2008, 10:22

Всяко хубаво нещо изисква време....
----Митко Тодоров Христов----
GSM:0886150079
ИзображениеИзображение
E30 - M21 + M50 = Ultimate Driving Machine
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring 330xi
Мечтае да кара: F10 M5

Мнение от dr-who » 15 Май 2008, 11:48

Zaho написа:
SpUd3r написа:една идея, друг път като правиш проект събери всички сними, подробно опиши всичко и когато всичко е ГОТОВО пусни темата ;)

ПП - просто съвет ;)

А и може да няма търпение да пусне проекта му от начало може и някои да му помогне с някоя идея и т.н.

Аз даже следя всеки които е пуснал проект тук и много рядко някои да го пуска вече при завършен такъв.

че ние идеи му давахме, да започне със смяна на двигателя, след което да почне с оптичния тунинг, и тогава да пуска снимки

ама и аз може да пусна няколко теми колко седалки и волани смених, за брони да не говорим, ако всеки почне да пуска теми и когато си сменя джантите или си пребоядисва колата.. кво ли ще стане, наплив от ТУНИНГ братко :mhihi:
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 15 Май 2008, 12:21

dr-who написа:
Zaho написа:

ПП - просто съвет ;)

че ние идеи му давахме, да започне със смяна на двигателя, след което да почне с оптичния тунинг, и тогава да пуска снимки

ама и аз може да пусна няколко теми колко седалки и волани смених, за брони да не говорим, ако всеки почне да пуска теми и когато си сменя джантите или си пребоядисва колата.. кво ли ще стане, наплив от ТУНИНГ братко :mhihi:

е да тук си прав :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 21 Май 2008, 19:19

Какво става с проекта?
Beautiful Mechanical Wonder

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 21 Май 2008, 22:13

Затишие пред буря :mhihi: :mhihi: Да не само да се пусне за продажба скоро както предишните :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

re

Мнение от Znajko » 08 Окт 2008, 23:32

Тая тема е за заключване, защото колата е вече моя и нята да е така, както SkyWalker си я е представял изобщо :D
///M Club Member

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м20б20 90г
Мечтае да кара: е30 с38турбо

Re: re

Мнение от BMWRACING » 10 Окт 2008, 0:12

Znajko написа:Тая тема е за заключване, защото колата е вече моя и нята да е така, както SkyWalker си я е представял изобщо :D

верно ли бе :D

ми давай,продължи темата Ти :mhihi:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Re: re

Мнение от ///MapTo » 10 Окт 2008, 8:19

Znajko написа:Тая тема е за заключване, защото колата е вече моя и нята да е така, както SkyWalker си я е представял изобщо :D

На мен ми е интересно до кога ще продължаваш да регистрираш нови никове при всяка покупка на поредния коптор и започването на "проект" :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Znajko » 10 Окт 2008, 9:01

Жалко, че не мода да платя за психиатричен преглед на повечето от Вас :mhihi: Щото тогава не само темата ще е за заключване :mhihi: :mhihi: :mhihi:
///M Club Member

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Окт 2008, 13:09

Баси :shock: Ако е един и същ човек къде е логиката да продава частите, които е събирал толкова време.. после да търси пак броня и прагове :roll:
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 10 Окт 2008, 16:13

bum_bum написа:Баси :shock: Ако е един и същ човек къде е логиката да продава частите, които е събирал толкова време.. после да търси пак броня и прагове :roll:

Това е тайна... :mhihi: :mhihi:
На този въпрос дори самият той не може да си отговори...
Ицо бмвдрайвъра го разконспирира по ебати жалкия начин в темата му в е36...ходи и фърли едно очо,все още е на първа страница :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ПредишнаСледваща

Назад към Tuning