E36 316 M40 turbo
Модератор: bum_bum
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
ludiagsm написа:Zaho написа:ludiagsm написа:Vendetta написа:на 0,7 си е екстра за евридейка ве батко, стига па ти... добре, че не отиде на 2 бара да пробаш
ем надявах се че ще издеяни до 1,5 ама биелките не беха на същото мнение все пак това си бяха сток железа исках да знам до колко носят ,сега ве4е е ясно 1,4 бара и дум
А дали има варянт да се заменят някои от сток железата с по здрави някакви ако има такива за М43Б16
има вси4ко ама 316-ка на 1,5 не е ба6 евридейка все пак дори да са ковани железата на матора и да издеяни ще се обади диф кутия оригиналния съединител със сигурност няма да понесе силата и тн.
на 0,6- 0,7 вси4ко фабри4но и си перкаш без грижи и наказваш пове4ето силни атмосферни и малките турбо коли
Ми то и без тва трябва да сменям съеденителя че е заминал а за дифа мисля нещо шпер да слагам
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Vendetta написа:луд кажи разхода къв е на нормал каране и ръганйе и какви пари се връзва що-годе 16ката турбо... за 0,7 налягане
е 4ети по темата де писах там с 50 лв 95 200км на 0,7 беше май тогава
към 3500 пари
- Zaho
-
-
sachs написа:Zaho написа:
А дали има варянт да се заменят някои от сток железата с по здрави някакви ако има такива за М43Б16
што мислиш че на м43 са по яки железата
Друго имах предвид

А впрочем аз не мисля да гоня 1.5 по скоро 1

Стига да не е прекалено скъпо или трудно ?
Впрочем тези ковани железа някакви спецялни ли се поръчват или се слагат такива от други двигатели които пасват и на този само дето са ковани или с по здрава структора ?

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Zaho написа:ludiagsm написа:Zaho написа:ludiagsm написа:Vendetta написа:на 0,7 си е екстра за евридейка ве батко, стига па ти... добре, че не отиде на 2 бара да пробаш
ем надявах се че ще издеяни до 1,5 ама биелките не беха на същото мнение все пак това си бяха сток железа исках да знам до колко носят ,сега ве4е е ясно 1,4 бара и дум
има вси4ко ама 316-ка на 1,5 не е ба6 евридейка все пак дори да са ковани железата на матора и да издеяни ще се обади диф кутия оригиналния съединител със сигурност няма да понесе силата и тн.
на 0,6- 0,7 вси4ко фабри4но и си перкаш без грижи и наказваш пове4ето силни атмосферни и малките турбо коли
Ми то и без тва трябва да сменям съеденителя че е заминал а за дифа мисля нещо шпер да слагам
мойта 316-ка е със усилен притискател и феродов диск на240мм а фабри4ния дори и 4исто нов е на 215мм и не деяни на усилието което му действа когато е надута над 1 бар, за дифа ако се смени с голямото прасе от е36 325 няма грижи
- Zaho
-
-
Моят боксува нещо от последния път когато бях на божура и заваля град аз като пристигнах и вече нямаше никои и малко поизтезавах колата от тогава съеденителя ми даде фира и така или иначе ще трябва и него да сменям твоя подсилен на какви пари е и пак ли е от и-беи или от бг ?
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
Zaho написа:Моят боксува нещо от последния път когато бях на божура и заваля град аз като пристигнах и вече нямаше никои и малко поизтезавах колата от тогава съеденителя ми даде фира и така или иначе ще трябва и него да сменям твоя подсилен на какви пари е и пак ли е от и-беи или от бг ?
от и бей е дебеш ама при теб може да се измисли маховик и комплект съединител от Е36 320-325 на 228 мм,ако изпадне от некоя е36-ца която е била без клима още по-добе щото маховика е по лек
- Zaho
-
-
А каква му е цената на твоят без доставката (може да навия баща ми като си идва от USA ако е от там комплекта де , да вземе един)
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
Zaho написа:А каква му е цената на твоят без доставката (може да навия баща ми като си идва от USA ако е от там комплекта де , да вземе един)
май има коледно намаление
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SACHS-CL ... dZViewItem
- Zaho
-
-
- Zaho
-
-
много ме е яд, че се видяхме за толко малко време оня ден на мола за толко неща исках да поговорим Ама нещо кво стана нереазбрах и с тея задръствания пък и бяхме оставили жените и беше опасно
пък и с мен 10 маимуни

ludiagsm написа:Zaho написа:Моят боксува нещо от последния път когато бях на божура и заваля град аз като пристигнах и вече нямаше никои и малко поизтезавах колата от тогава съеденителя ми даде фира и така или иначе ще трябва и него да сменям твоя подсилен на какви пари е и пак ли е от и-беи или от бг ?
от и бей е дебеш ама при теб може да се измисли маховик и комплект съединител от Е36 320-325 на 228 мм,ако изпадне от некоя е36-ца която е била без клима още по-добе щото маховика е по лек
бате най лекия на 228мм е от м20б20 л-джетроник тежи 6,200(на мотроника е 8,500) аз такъв метнах на ис-а,а тоя дето го свалих от него беше демферен 13 кила дееба и туча.ма си сложих е36-вия феродов без демфери и стана екстра.ма в тоя случай треа да се смени и стартера ето малко снимчици
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
Zaho написа:маи ще се спра на другия вариянт поне за момента, както направих и с окачването и с спирачките
ти отзад с барабани ли си
- Zaho
-
-
ludiagsm написа:Zaho написа:маи ще се спра на другия вариянт поне за момента, както направих и с окачването и с спирачките
Не

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
Zaho написа:ludiagsm написа:Zaho написа:маи ще се спра на другия вариянт поне за момента, както направих и с окачването и с спирачките
Несмених цялото задно окачване от 325-ца и предното от 320ка че те пък предните дискове не бяха и вентилирани.
аха супер зна4и вървиш по правилния път