кьде са модераторите
Модератор: bum_bum
- пенсионирана нинджа
- кандидат ентусиаст
-
Луд ли си ве,ше помагам с квото мога.Ти и сам ше се оправиш де.Аз специално не съм толкова впечатлен от вървенето,Ве-макса и Нюметрите колкото нечовешкия звук.С две по фи 63,само на резонатори се чувствам найстина като в ЗиЛ.Обаче зил в 7000 мин-1,ората скачат по стълбовете,понеже се получава нещо средно между черна дупка и чупене на звуковата бариера
Друго интересно е как при 255км в час,е36-тичковото резерварче стига от средата до лампа за ...5 минути

Друго интересно е как при 255км в час,е36-тичковото резерварче стига от средата до лампа за ...5 минути

- kompi
- младши ентусиаст
-
пенсионирана нинджа написа:Луд ли си ве,ше помагам с квото мога.Ти и сам ше се оправиш де.Аз специално не съм толкова впечатлен от вървенето,Ве-макса и Нюметрите колкото нечовешкия звук.С две по фи 63,само на резонатори се чувствам найстина като в ЗиЛ.Обаче зил в 7000 мин-1,ората скачат по стълбовете,понеже се получава нещо средно между черна дупка и чупене на звуковата бариера![]()
![]()
Интересно явление,проверил ли си за теч в системата

или има на 8места теч.....

Сучииии!
- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Споко над 20 няма да е със сигурност, карал съм е34 540 за към 1 седмица в София да ви кажа честно доста си върви, и изгоря около 13-14 каране с малко изрязвания от време на време но като цяло спокойно
- пенсионирана нинджа
- кандидат ентусиаст
-
Ех мръсно животно е човека колега,ненаситно.Никога не е достаъчно.Викаш си айде само това двигателче .После почваш да го надуваш.И аз като тебе тръгнах от 345мм. само че це-ес-елски,отидох до 265 ,но без да ги сложа вече виждам как ми умаляват и гледам към 380 и нови жанти.Едни 19-ски ще ме разделят с любимия ми ВиВиЕс.Никоя стаб щанга не е достатъно дебела,аре 27мм ,аре 29 ,аре да зема сам да си я изкова да е достатъчно твърда и дебела.И после не знам кво ще поискам,ше зема да се гръмна с патрони за глиган...
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
явно пенсионираната нинджа е излязла в ползотворна пенсия 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- пенсионирана нинджа
- кандидат ентусиаст
-
На моменти се спираш и си викаш "Добре за кво наливам пари в тази кочина.Живота е това което се случва около мен докато аз се занимавам с коли и железа.Може би всеки от нас си строй по един надгробен паметник на човешката глупост".
пенсионирана нинджа написа:На моменти се спираш и си викаш "Добре за кво наливам пари в тази кочина.Живота е това което се случва около мен докато аз се занимавам с коли и железа.Може би всеки от нас си строй по един надгробен паметник на човешката глупост".
Като не ги наливам в кола ще ги наливам в друга глупост, или ще си играя със самолетчета или ще си играя с параходчета. Единственото което може би е по-добро за инвестиция пред колата като средства за хоби са екскурзиите, щото от тях ще останат само спомени и знания. А от колите ще останат гърбици и ръце с белези, ще остане адреналин и скъсен живот, но аз съм избрал второто

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
rango написа:ОТГОВОР ,по повод не-малкото тел.обаждания и лс-та
НЕ сьм автомонтьор,и НЕ си правя важните неща по колата сам![]()
и следователно не мога да ви отговоря на вьпроси ''тва колко ще ми струва'',''онва колко ще ми струва'' и тем подобни
Колега да те питам колко ще ми струва возенето на твоя автомобил когато е готов???

Поздрави
ПП Надявам се да не се разсърдиш за шегата, и да знаеш, че всичко е с добри чувства
Пожелавам ти успех в начинанието

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Е нищо не ти пречи в крайна сметка накрая като теглиш чертата да споделиш реално колко излиза цялото удоволствие реално