E36 316 M40 turbo
Модератор: bum_bum
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
- Vozq_bez_pari
- младши ентусиаст
-
- Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката
.Oyama написа:ludiagsm написа:да може да монтираме клапата за превключване на гърнета от ис-ката
Ква е тая клапа? Искам и аз такава.
виж в темата на лудия за уеската има я в тоя подфорум
тя е доста страници....... някаде из средата беше я снимал.....
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Oyama написа:ludiagsm написа:да може да монтираме клапата за превключване на гърнета от ис-ката
В темата за ИС-а лудия беше писал за нея когато беше изкарал една тръба от изпускателния колектор през предния десен калник. Идеята на тази клапа е когато си кара нормално в града изгорелите газове да минават през заводската генерация под колата и през крайното гърне за да не е много шумна колата, а когато се кара "на ужас"

THE ONE & ONLY E30
- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
Oyama написа:ludiagsm написа:да може да монтираме клапата за превключване на гърнета от ис-ката
скивай тва http://www.badlanzhpe.com/
THE DUNK MACHINE написа:Oyama написа:ludiagsm написа:да може да монтираме клапата за превключване на гърнета от ис-ката
В темата за ИС-а лудия беше писал за нея когато беше изкарал една тръба от изпускателния колектор през предния десен калник. Идеята на тази клапа е когато си кара нормално в града изгорелите газове да минават през заводската генерация под колата и през крайното гърне за да не е много шумна колата, а когато се кара "на ужас"клапата затваря пътя към генерацията и отваря пътя към тръбата през калника и газовете излизат директно през нея като има и повече сила и от време на време гърми доста атрактивно
Само да поясня , че клапата или пуска през заглу6ителите или през двете-заглушители + допулнителна тръба(отпушен път) , освен ако не е с 2-клапи...

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
предновогодишно в4ера навъртях 500км на 1 бар и си викам отиваме нагоре газ газ 1,4 бара мноуго хубаво тръгна газ газ газ 20 тина км и ДУМММ викам си я деба с4упи се
ебах време си беше
биелата на 3-ти цилиндър като солетка и маторя си работи на празен ход на останалите 3 цилиндъра ебахти и случая
та това е с м40-ките сега мисля да го събера и да си перка на 0,7 доживот надявам се темата да ви е била полезна

биелата на 3-ти цилиндър като солетка и маторя си работи на празен ход на останалите 3 цилиндъра ебахти и случая

та това е с м40-ките сега мисля да го събера и да си перка на 0,7 доживот надявам се темата да ви е била полезна

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Vendetta написа:на 0,7 си е екстра за евридейка ве батко, стига па ти... добре, че не отиде на 2 бара да пробаш
ем надявах се че ще издеяни до 1,5 ама биелките не беха на същото мнение все пак това си бяха сток железа исках да знам до колко носят ,сега ве4е е ясно 1,4 бара и дум

re
ludiagsm написа:Vendetta написа:на 0,7 си е екстра за евридейка ве батко, стига па ти... добре, че не отиде на 2 бара да пробаш
ем надявах се че ще издеяни до 1,5 ама биелките не беха на същото мнение все пак това си бяха сток железа исках да знам до колко носят ,сега ве4е е ясно 1,4 бара и дум
Хуууто е , че на 1.8 биелите са разли4ни от 1.6...

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
ludiagsm написа:Vendetta написа:на 0,7 си е екстра за евридейка ве батко, стига па ти... добре, че не отиде на 2 бара да пробаш
А дали има варянт да се заменят някои от сток железата с по здрави някакви ако има такива за М43Б16

Zaho написа:ludiagsm написа:Vendetta написа:на 0,7 си е екстра за евридейка ве батко, стига па ти... добре, че не отиде на 2 бара да пробаш
А дали има варянт да се заменят някои от сток железата с по здрави някакви ако има такива за М43Б16
што мислиш че на м43 са по яки железата
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
Zaho написа:ludiagsm написа:Vendetta написа:на 0,7 си е екстра за евридейка ве батко, стига па ти... добре, че не отиде на 2 бара да пробаш
има вси4ко ама 316-ка на 1,5 не е ба6 евридейка все пак дори да са ковани железата на матора и да издеяни ще се обади диф кутия оригиналния съединител със сигурност няма да понесе силата и тн.
на 0,6- 0,7 вси4ко фабри4но и си перкаш без грижи и наказваш пове4ето силни атмосферни и малките турбо коли