айде пак м50 на фи 84мм
Модератор: bum_bum
70 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
е да ама па ако тунинговаш м5 ... а ?
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
sachs написа:аз съм на друго мнение бате.тия 200 бона бих ги набил си4ките до стотинка в моита е30-ка ама няма да си купа нова........засега
Ще я позлатяваш ли?!Че ти не можеш ги изхарчи по тая кола е.Какво може да подобриш по нея толкова съществено,че да влагаш такива средства

Здравейте момчета имам мотор М50Б20 и ми идва доста слаб но все още нямам пари за духалка пак и нали са им слаби stock железата.Та въпросат ми е какви части ми трябват за да овелича обема на мотора по точно не искам да бутам буталата ако може да сменя само коляновия вал и мотовилките от какъв мотор да си взема вал и от какъв мотовилки.Трябват ли ми по големи инжектори ако да какви трябва ли да се портне малко главата.бензинова помпа ще ми трябва ли нова с по голям дебит.Много ще сум благодарен ако някой ми обясни какви части и какви преработки ще са ми нужни за да повиша обема и мощноста на мотора ми
Мерси 

70 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5