Този сезон на Божурище...
Модератор: bum_bum
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
на тва градим всичкоBavarishe написа:аз ще участвам с семйаджийска и морална подкрепа за БМВ-тата![]()

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Али тая година ще е на маркучите май-:) чувам тука от кухнята 300коня НОС ма незнам дали ще може да ги сложи на земята,
нема да е с мотек щот е мноу пари. Сега умуват как да махнат ограничителя дет е до 7200 рпм и подбират електроника дет ще работи без дебитомер (нали има 6 тропмета) ще видим ко ще напрай.
Васко Величков му урежда буталца ковани с керамично покритие ама незнам дали са дошли
ако се настрой както требва у Б нема кой да го бие стига да не гръмне кат последното състезание
нема да е с мотек щот е мноу пари. Сега умуват как да махнат ограничителя дет е до 7200 рпм и подбират електроника дет ще работи без дебитомер (нали има 6 тропмета) ще видим ко ще напрай.
Васко Величков му урежда буталца ковани с керамично покритие ама незнам дали са дошли

Последна промяна ludiagsm на 28 Яну 2006, 9:32, променена общо 1 път
- Sami99
-
Street Disorder Workshop
-
TOM написа:Е на Али колата не бе6е ли БМВЮзър написа:кво те ебе Али?говорим за Нас.ако ти е толко зор ,мога да ти кажа кво ще слага Али![]()
За това питам, не че ми е зор
Но кажи все пак какво слага
Томи алито е спрял да плюска дюнери и е отслабнал на половина, тва му гарантира половин секунда по-надолу

street disorder workshop

Едната вървеше добре, но някои хора искат още и пак се прави а други две се правят едната е позната сигурно на някои хора, а другата все още никой не я виждал от форума предполагам тя ще излиза за първи път и се прави още само малко проблем с финансите има дано достигнат.
Пожелавам на всички които ще вадят колици успех и ще се видим на пистата
Пожелавам на всички които ще вадят колици успех и ще се видим на пистата

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Не ме разбирайте погрешно
Значи аз казвам че ще сме (А силно се надявам да не сме) аутсайдери , но имам предвид от към БМВ , но съм сигурен за това че ще има (и то не лоши) представители на другите марки
Погледнете 2-та поста с онова
малко
турбо 

Погледнете 2-та поста с онова