Пак дюзи!

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 18 Ное 2005, 3:37

Не разваляйте хубавата тема с глупости. Отключвам я но без глупости, момчета. Пишките ще си ги мерите само и единствено на пистата :!:

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 18 Ное 2005, 20:59

ludiagsm написа:факт е 4е в досегашните ви проекти не сте достигнали дори 70% от възможностите на железата а се хвърляте на все по-големи неща

Без коментар :!: Не знам ти как ги определяш възможностите на железата , ма щом няма счупени досега значи теоретично си прав. Което ме прави горд че не съм стигнал 105 % или 130% , което на обикновен език значи мотара да РОДИ :!: Кажи сега за форда :shock:
ludiagsm написа:ето ти например по4на 5етицата прави и плетени колектори зема ми маслените пръскалки от стария мотор турбина огромна надува на 2 бара на моменти и кво стана :)

Аха ,значи според тебе огромните турбини които надуват на 2 бара са табу за истинските тунинговани коли :shock: Квото стана верно не е това което беше запланувано , но аз съм горд че мойта кола която е 1700+кг. с 4-ма човека вътре при тръгване от НДК нагоре по "България" към Еко-то правеше 180++. Надолу не посмях да я пробвам :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ако твойта с 4-ма вътре направи 160 на тоя участък аз ще ти стана ходеща реклама 8)

ludiagsm написа:железа за 500+ коня ама нема6е и 200коня налягане 2 бара колата прави 16,6 на 400метра бахти

По-горе писах за възможностите на /вече разглобената/ кола , постижения за които има доста свидетели , твойта даже време на божура нема. Затва и по-горе ти писах че много , ама много се бъркаш като говориш наизуст за времена на Б. Ако пък мислиш че 2 бара,налягане мечтано от мен и мнозина, се управлява просто ей така , ако ще и с СМЕТЕ6-7, начи си в поредната СИ фундаментална заблуда :idea:
Кажи за ко стана с фордчето :roll:

ludiagsm написа:сега се хвърли на М-ката на Росен дано да стане само 4е в проспеед не мапват за без пари аз също желая ви късмет

Тва също би трябвало да го оставя без коментар , но понеже съм хвърлил няколко стотици часове в тоя проект, не само аз а и доста други хора , се чуствам длъжен приятелски да те посъветвам да не си слагаш пръстчетата там където ще ги схруска баба меца :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 18 Ное 2005, 21:25

за мен ти си един двуличник ще го кажа пред всички незнам защо ми звъня 2 дни преди последното състезание на божура да ме питаш имам ли виде банд и дали ще отделя малко време , аз се занимавах с форд4ето защото бях поел ангажимент и вместо да седя по форумите и да дрискам аз си бях в гаража и се занимавах с него

не мисля да ти отговарям повече пиши каквото искаш ако преценя че намирисва ще изчезне

докато съм модератор тук няма да толерирам караници още по малко на завистливи дъртаци които не могат да се реализират и затова бягат в USA, но да знеш там искат качество

въпреки всичко желая ти успех :idea:

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 18 Ное 2005, 22:34

Дотук аз не съм изрекъл нито една обида към видния световноизвестен тунингар Лудия. Само предизвикателства: да покаже кола с време под 15 , да покаже кола дето не ражда много често/кажи за форда ве маняк :lol: / , кола дето праи определни показатели на определен учстък. Вместо това обаче получавам само лични обиди , с всеки пост по-люти , ма така е то в тунинга , колкото повече обиждаш , толкова по добър мапер ставаш драги ми смехурко :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 18 Ное 2005, 22:47

bawareca написа:Дотук аз не съм изрекъл нито една обида към видния световноизвестен тунингар Лудия. Само предизвикателства: да покаже кола с време под 15 , да покаже кола дето не ражда много често/кажи за форда ве маняк :lol: / , кола дето праи определни показатели на определен учстък. Вместо това обаче получавам само лични обиди , с всеки пост по-люти , ма така е то в тунинга , колкото повече обиждаш , толкова по добър мапер ставаш драги ми смехурко :mhihi:

първо не съм световноизвестен и си правя коли главно на приятели

форда като дойде в софия ще му видиш характеристиките от диното

ако имаш кола за него давай я , ако имаш кола за бмв-то ми също я давай , миналата седмица на бояна ти казах какво е станало
когато кобрата даде 15,3 аз тръгнах след него и го минах а съм на 0,5 бара налягане все о6те защото в момента ми приплъзва съединителя но дори и така излизам срещу всяка една кола твое производство

а пък подругата седмица като си сложа истинския притискател и надуя на 1 бар си приготви още по големи цайси

дано да е сухо времето само

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 18 Ное 2005, 23:26

задминахме Тунинг форума :(
ТДС - Турбо Див Селянин

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 18 Ное 2005, 23:44

Айде стига толкоз.