318is turbo is back :)

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 12 Окт 2007, 15:21

ludiagsm написа:
Sharo написа:аве съседите много ли те обичат ... хехе га ше го видим на живо

живи здрави в събота на божура ще има настройки на 2,3 бара

тя и преди беше на толкова 2,3 бара на диното даде 437 коня на мотора ама тръгваше да беднее , сега ве4е е с метална гарнитура кометик 256 градусовите шрикове и два реда 440 кубикови дюзи ще я видим как ще се държи ако вси4ко е ок може да и сложа по-големия турбонетикс дето го гласех за един 2,8 литра м50 ама сега с валовете може да врътне и голямата стига да не роди :mhihi:

и после ходи обяснявай на тунингистите че си 1.8 :mhihi:

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 12 Окт 2007, 15:45

ludiagsm написа:
Sharo написа:аве съседите много ли те обичат ... хехе га ше го видим на живо

живи здрави в събота на божура ще има настройки на 2,3 бара

тя и преди беше на толкова 2,3 бара на диното даде 437 коня на мотора ама тръгваше да беднее , сега ве4е е с метална гарнитура кометик 256 градусовите шрикове и два реда 440 кубикови дюзи ще я видим как ще се държи ако вси4ко е ок може да и сложа по-големия турбонетикс дето го гласех за един 2,8 литра м50 ама сега с валовете може да врътне и голямата стига да не роди :mhihi:

утре след божурище,бате,мисля че ше е по интересно :mhihi: :mhihi:

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 12 Окт 2007, 15:47

иначе пуца страшно готино...
а на тоя клип на задни гърнета ли беше?щото нещо не видех да светка

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 12 Окт 2007, 15:56

sachs написа:иначе пуца страшно готино...
а на тоя клип на задни гърнета ли беше?щото нещо не видех да светка
да сега само отзад стреля;)

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Мнение от ludiagsm » 14 Окт 2007, 0:33

днес правихме малко стартове на божура няколко на 1,4 бара (20 psi) i nqkolko na 2 bara (30)psi колата беше с 45 литра бензин резервна гума крико 2 гедорета и тн , но немисля 4е проблема беше в килограмите ами в това 4е втвърдих задните прожини и сега колата има ужасен старт както и подам газ и боксува ужас ,времето също беше стъдено и стрийт сликовете не държаха , преди прожините си бяха меки и задницата поемаше 4аст от рязкото пока4ване на въртящия момент и по4ти не въртеше гуми а сега ужас та резултатите са: най-лошо време 12.938 най-добро 12,51
ето тук най лошото ми време на 1,4 бара

http://youtube.com/profile?user=ludiagsm

аз предполагах 4е ще имам проблеми със старта и извадих късмет та уредих едни гумета благодарение на жоро от пловдив (с бързата е30-ка 3,5 турбо)

Изображение
сега преправяме едни алуминиеви джанти които са 7 инчови ще ги направим на 9 инчови после едни мн яки фланци малко флекс калниците ;) и ще импровизираме някви вежди пък по натам ще търся някъв кит за да не е грозотийка , идеята ми е само за драг да ползвам драг сликовете с дебели фланци , а за по улиците 17-ките със стрийт сликовете и пак големите фланци пп: да му мисли дифа и съединителя

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 14 Окт 2007, 0:46

eeee бате ти забрави да ми звъннеш...аз помислих че не си ходил...

Потребител
Аватар

Мнение от баница с късмети » 14 Окт 2007, 0:47

:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 14 Окт 2007, 1:00

sachs написа:eeee бате ти забрави да ми звъннеш...аз помислих че не си ходил...

emi kole sory опс в последния момент тръгнахме днес бате зайо и брад4ед му смениха поредния болт дето седи на предното ухо на дифа с което се хваща към моста ебах как се късат добре че бай-брадър е наблизо :weed:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 14 Окт 2007, 1:02

аве ако инвестираш в един къстъм диф няма ли да ти е по-изгодно от към финанси и пърформанс ....от колкото с тия стоковите дето ги имаш за консъматив !?
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 14 Окт 2007, 1:13

ludiagsm написа:
sachs написа:eeee бате ти забрави да ми звъннеш...аз помислих че не си ходил...

emi kole sory опс в последния момент тръгнахме днес бате зайо и брад4ед му смениха поредния болт дето седи на предното ухо на дифа с което се хваща към моста ебах как се късат добре че бай-брадър е наблизо :weed:

малееее бате тва е ебати шибаната работа,аз миналата седмица късах само че на задно ляво ухо ....и направо не е истина колко гадно се вади.
нищо де тия дни ше се чуеме и ше видя как върви

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 14 Окт 2007, 2:09

Sharo написа:аве ако инвестираш в един къстъм диф няма ли да ти е по-изгодно от към финанси и пърформанс ....от колкото с тия стоковите дето ги имаш за консъматив !?

в момента дифа си е ок но фабрично дифа се захваща кум моста с два болта и гумени фтулки отзад и един болт и гумена фтулка отпред та се предния захващащ болт се къса ве4е втори път, бате зайо има неква идея и ще го подпреме одпред на още едно място , даже мисля да нарежа малко по голяма резба и да сменя оргиналния болт с диаметър фи12мм с такъв със фи14мм

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 14 Окт 2007, 2:11

ludiagsm написа:
Sharo написа:аве ако инвестираш в един къстъм диф няма ли да ти е по-изгодно от към финанси и пърформанс ....от колкото с тия стоковите дето ги имаш за консъматив !?

в момента дифа си е ок но фабрично дифа се захваща кум моста с два болта и гумени фтулки отзад и един болт и гумена фтулка отпред та се предния захващащ болт се къса ве4е втори път, бате зайо има неква идея и ще го подпреме одпред на още едно място , даже мисля да нарежа малко по голяма резба и да сменя оргиналния болт с диаметър фи12мм на такъв с фи14мм

аве той е ок сега .. ама като сложиш драг сликовете ?!

да ти дам една кутийка нераждаеми болтове ... михих :mhihi:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 14 Окт 2007, 2:14

Sharo написа:
ludiagsm написа:

в момента дифа си е ок но фабрично дифа се захваща кум моста с два болта и гумени фтулки отзад и един болт и гумена фтулка отпред та се предния захващащ болт се къса ве4е втори път, бате зайо има неква идея и ще го подпреме одпред на още едно място , даже мисля да нарежа малко по голяма резба и да сменя оргиналния болт с диаметър фи12мм на такъв с фи14мм

незнам навлизам в леко непозната територия ,но скоро ще се запознаем с последствията :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 14 Окт 2007, 2:16

ludiagsm написа:
Sharo написа:
ludiagsm написа:

незнам навлизам в леко непозната територия ,но скоро ще се запознаем с последствията :mhihi:

няма лошо... важното е прогрес да има ...

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 14 Окт 2007, 2:42

успех луд :D :D
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

ПредишнаСледваща

Назад към Tuning