318is turbo is back :)
Модератор: bum_bum
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
ludiagsm написа:Sharo написа:аве съседите много ли те обичат ... хехе га ше го видим на живо
живи здрави в събота на божура ще има настройки на 2,3 бара
тя и преди беше на толкова 2,3 бара на диното даде 437 коня на мотора ама тръгваше да беднее , сега ве4е е с метална гарнитура кометик 256 градусовите шрикове и два реда 440 кубикови дюзи ще я видим как ще се държи ако вси4ко е ок може да и сложа по-големия турбонетикс дето го гласех за един 2,8 литра м50 ама сега с валовете може да врътне и голямата стига да не роди
и после ходи обяснявай на тунингистите че си 1.8

ludiagsm написа:Sharo написа:аве съседите много ли те обичат ... хехе га ше го видим на живо
живи здрави в събота на божура ще има настройки на 2,3 бара
тя и преди беше на толкова 2,3 бара на диното даде 437 коня на мотора ама тръгваше да беднее , сега ве4е е с метална гарнитура кометик 256 градусовите шрикове и два реда 440 кубикови дюзи ще я видим как ще се държи ако вси4ко е ок може да и сложа по-големия турбонетикс дето го гласех за един 2,8 литра м50 ама сега с валовете може да врътне и голямата стига да не роди
утре след божурище,бате,мисля че ше е по интересно

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
да сега само отзад стреля;)sachs написа:иначе пуца страшно готино...
а на тоя клип на задни гърнета ли беше?щото нещо не видех да светка
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
днес правихме малко стартове на божура няколко на 1,4 бара (20 psi) i nqkolko na 2 bara (30)psi колата беше с 45 литра бензин резервна гума крико 2 гедорета и тн , но немисля 4е проблема беше в килограмите ами в това 4е втвърдих задните прожини и сега колата има ужасен старт както и подам газ и боксува ужас ,времето също беше стъдено и стрийт сликовете не държаха , преди прожините си бяха меки и задницата поемаше 4аст от рязкото пока4ване на въртящия момент и по4ти не въртеше гуми а сега ужас та резултатите са: най-лошо време 12.938 най-добро 12,51
ето тук най лошото ми време на 1,4 бара
http://youtube.com/profile?user=ludiagsm
аз предполагах 4е ще имам проблеми със старта и извадих късмет та уредих едни гумета благодарение на жоро от пловдив (с бързата е30-ка 3,5 турбо)
сега преправяме едни алуминиеви джанти които са 7 инчови ще ги направим на 9 инчови после едни мн яки фланци малко флекс калниците
и ще импровизираме някви вежди пък по натам ще търся някъв кит за да не е грозотийка , идеята ми е само за драг да ползвам драг сликовете с дебели фланци , а за по улиците 17-ките със стрийт сликовете и пак големите фланци пп: да му мисли дифа и съединителя
ето тук най лошото ми време на 1,4 бара
http://youtube.com/profile?user=ludiagsm
аз предполагах 4е ще имам проблеми със старта и извадих късмет та уредих едни гумета благодарение на жоро от пловдив (с бързата е30-ка 3,5 турбо)

сега преправяме едни алуминиеви джанти които са 7 инчови ще ги направим на 9 инчови после едни мн яки фланци малко флекс калниците

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
sachs написа:eeee бате ти забрави да ми звъннеш...аз помислих че не си ходил...
emi kole sory опс в последния момент тръгнахме днес бате зайо и брад4ед му смениха поредния болт дето седи на предното ухо на дифа с което се хваща към моста ебах как се късат добре че бай-брадър е наблизо

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
аве ако инвестираш в един къстъм диф няма ли да ти е по-изгодно от към финанси и пърформанс ....от колкото с тия стоковите дето ги имаш за консъматив !?
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
ludiagsm написа:sachs написа:eeee бате ти забрави да ми звъннеш...аз помислих че не си ходил...
emi kole sory опс в последния момент тръгнахме днес бате зайо и брад4ед му смениха поредния болт дето седи на предното ухо на дифа с което се хваща към моста ебах как се късат добре че бай-брадър е наблизо
малееее бате тва е ебати шибаната работа,аз миналата седмица късах само че на задно ляво ухо ....и направо не е истина колко гадно се вади.
нищо де тия дни ше се чуеме и ше видя как върви
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
Sharo написа:аве ако инвестираш в един къстъм диф няма ли да ти е по-изгодно от към финанси и пърформанс ....от колкото с тия стоковите дето ги имаш за консъматив !?
в момента дифа си е ок но фабрично дифа се захваща кум моста с два болта и гумени фтулки отзад и един болт и гумена фтулка отпред та се предния захващащ болт се къса ве4е втори път, бате зайо има неква идея и ще го подпреме одпред на още едно място , даже мисля да нарежа малко по голяма резба и да сменя оргиналния болт с диаметър фи12мм с такъв със фи14мм
- Sharo
- старши ентусиаст
-
ludiagsm написа:Sharo написа:аве ако инвестираш в един къстъм диф няма ли да ти е по-изгодно от към финанси и пърформанс ....от колкото с тия стоковите дето ги имаш за консъматив !?
в момента дифа си е ок но фабрично дифа се захваща кум моста с два болта и гумени фтулки отзад и един болт и гумена фтулка отпред та се предния захващащ болт се къса ве4е втори път, бате зайо има неква идея и ще го подпреме одпред на още едно място , даже мисля да нарежа малко по голяма резба и да сменя оргиналния болт с диаметър фи12мм на такъв с фи14мм
аве той е ок сега .. ама като сложиш драг сликовете ?!
да ти дам една кутийка нераждаеми болтове ... михих

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
Sharo написа:ludiagsm написа:Sharo написа:аве ако инвестираш в един къстъм диф няма ли да ти е по-изгодно от към финанси и пърформанс ....от колкото с тия стоковите дето ги имаш за консъматив !?
в момента дифа си е ок но фабрично дифа се захваща кум моста с два болта и гумени фтулки отзад и един болт и гумена фтулка отпред та се предния захващащ болт се къса ве4е втори път, бате зайо има неква идея и ще го подпреме одпред на още едно място , даже мисля да нарежа малко по голяма резба и да сменя оргиналния болт с диаметър фи12мм на такъв с фи14мм
незнам навлизам в леко непозната територия ,но скоро ще се запознаем с последствията

- Sharo
- старши ентусиаст
-
ludiagsm написа:Sharo написа:ludiagsm написа:Sharo написа:аве ако инвестираш в един къстъм диф няма ли да ти е по-изгодно от към финанси и пърформанс ....от колкото с тия стоковите дето ги имаш за консъматив !?
незнам навлизам в леко непозната територия ,но скоро ще се запознаем с последствията
няма лошо... важното е прогрес да има ...