318is turbo is back :)
Модератор: bum_bum
- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
По-добре да не слага, че некой с Ламбо може го спре някъде и не се знае кой ще е килъра
Луд .. до 437 ли я докарахте? ... отличен отличен ... а H2О има ли
... опа N2O исках да кажа ...

Луд .. до 437 ли я докарахте? ... отличен отличен ... а H2О има ли

Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
днес бях в гаража смених помпата за хидравли4ната рейка 4е нещо не устисква на оборотите или е заминала от времето ебали я , та смених я тръгвам да наливам хидравли4на те4ност и хоп гледам едната дюза на азота на 4-ти цилиндър се окъснала от към колектора и половината седи навита в смукателния рънер другата половина виси на тръби4ките ебах азота ,прегледах останалите и хоп на 1-ви цилиндър пък медните тръби4ки които захранват дюзата с азот и бензин се откъснали ,викам си ебах тоя азот не съм го пръскал никога а само грижи ми докарва , представям си какво ще става като по4на да пръскам. та леко се нервирах и откъснах една гора тръби4ки на нитросистемата и тия дни ще му мисля какво да правя имам една резервана дюзи4ка мога да сменя медните тръби4ки със стоманени и да направя някакво по добро закрепване на рапределителите на системката явно не деянат на вибраций
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
SpUd3r написа:Мерил ли си си колата колко тежи или имаш ли някакви предположения
ебали я стандартните кила си е не е рязана нормален седан
да
аиде да не се обиждаме...
просто ми е интересно
и да те попитам скоросната кутия и дифа как издаржат

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
Re: да
qnko написа:аиде да не се обиждаме...просто ми е интересно
и да те попитам скоросната кутия и дифа как издаржат
ами за да не вкарваш некоректни коментари по-добре първо из4ети целия проект в който вси4ко е описано кое как защо , и след това ако има неизвестни питай
да
нямям толкова много време темата е доста обемна . гледах клипчетата голяма лудница . немога да разбера за6то не си сложил исковия мотор на купето. все пак 4 врати си е икарус 

- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Щото Купето е 6 силиндъра с турбо ... и е някъде 521 коня .... нарочно 1 кон повече от Галардо 

Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Щото Купето е 6 силиндъра с турбо ... и е някъде 521 коня .... нарочно 1 кон повече от Галардо
Това истина ли е ??? има ли снимки клип4ета леле леле искам да го видя това

ЯКО РЕСПЕКТ !!!
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
Zaho написа:Щото Купето е 6 силиндъра с турбо ... и е някъде 521 коня .... нарочно 1 кон повече от Галардо
Това истина ли е ??? има ли снимки клип4ета леле леле искам да го видя това![]()
![]()
ЯКО РЕСПЕКТ !!!
не го слушай тоя само пише по форумите
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
ludiagsm написа:Zaho написа:Щото Купето е 6 силиндъра с турбо ... и е някъде 521 коня .... нарочно 1 кон повече от Галардо
Това истина ли е ??? има ли снимки клип4ета леле леле искам да го видя това![]()
![]()
ЯКО РЕСПЕКТ !!!
не го слушай тоя само пише по форумите

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Поздрави за хубавата тема !
изчетох всичко и имам едно въпросче обаче ,ако може някой да разясни какво точно е това SMT дали е един вид stand alone електроника и това аналог ли е на халтех-а?
Мисля че беше питано вече за това но нещо не ми се разясни... ще съм много доволен и на линк..
мерси предварително !

изчетох всичко и имам едно въпросче обаче ,ако може някой да разясни какво точно е това SMT дали е един вид stand alone електроника и това аналог ли е на халтех-а?
Мисля че беше питано вече за това но нещо не ми се разясни... ще съм много доволен и на линк..
мерси предварително !
BiTurbo написа:Поздрави за хубавата тема !
мерси предварително !
http://www.google.com/search?hl=en&clie ... T6&spell=1
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt