Въпрос за турбиниране
Модератор: bum_bum
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
hi
AlibiTu написа:TOM написа:Брей, да не e била М5-цата на VS MotorAlibiTu написа:Вчера в Пловдив е било тествано БМВ 1000 коня... то как се смазва
Тя на VS Motor е толкоз само като я карат на писта, иначе за Драг е малко повече![]()
А иначе информацията за тва БМВ е афтентична
Да бе да 1000 коня

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
ludiagsm написа:dizelboy написа:з мога ли да си махна турбината без да сменям изпускателните и да сложя неква тапа на неино място ?
можеш бе бате оставяш само топлия охлюв и го затапваш с един плътен фланец , ама 6то се отказа масълце ли пуска а?
каде си масалце изхвърля го през бло офа ве4е се 4удим кво да я правим ушким нещо и накрая нищо требва дузите да се сменят раправии яко добре 4е не при мене та поне неме гложди трябва некои ден да пием по едно кафе за консултация да видим или на некаде или продавам бмв то

dizelboy написа:ludiagsm написа:dizelboy написа:з мога ли да си махна турбината без да сменям изпускателните и да сложя неква тапа на неино място ?
можеш бе бате оставяш само топлия охлюв и го затапваш с един плътен фланец , ама 6то се отказа масълце ли пуска а?
каде си масалце изхвърля го през бло офа ве4е се 4удим кво да я правим ушким нещо и накрая нищо требва дузите да се сменят раправии яко добре 4е не при мене та поне неме гложди трябва некои ден да пием по едно кафе за консултация да видим или на некаде или продавам бмв то
дай ти изкупим кита и пак да ти я праиме атмосферка, ме ти е бърза

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
е па ела на екото аз ще ходим днеска ве4ертаdizelboy написа:ludiagsm написа:dizelboy написа:з мога ли да си махна турбината без да сменям изпускателните и да сложя неква тапа на неино място ?
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
ludiagsm написа:е па ела на екото аз ще ходим днеска ве4ертаdizelboy написа:ludiagsm написа:dizelboy написа:з мога ли да си махна турбината без да сменям изпускателните и да сложя неква тапа на неино място ?
еми то и аз ще мина сигурно незнам 4есно казано мислех да я бартеросам за нещо комби знам ли 4е ми требва за работа неми се дава ама ако немана4ин то не масло вода нее 4удо са като слезне от бистрица
ще турся парнджия да види некои каде отива водата ина4е са смених спира4ки скоростите незнам още в кво састоияние са 4е и абс са по4на 4а свети да блокират рали4ни колела ама кво ти кажа мания ми е но ве4е неми се пита ни ми се занимава понекога си мисля дали и с пари става или нестава аз неми се гонят такива резулта ти като твоите изкам нещо ниа много да сменя турбото и да видя дали мога се бора за нещо поне 230 на колелата

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
sonny написа:dizelboy написа:ludiagsm написа:dizelboy написа:з мога ли да си махна турбината без да сменям изпускателните и да сложя неква тапа на неино място ?
дай ти изкупим кита и пак да ти я праиме атмосферка, ме ти е бърза
къф кит бе бате единственото 4итаво в тоия кит е смт то и кулера с алуминиевите траби а и уред4ето жътре другото за нищо нестава

- Новини
-
Момчета, айде стига вече си мерихте пишките
Що не вземете да използвате знанията си за да помагате, вместо да се прави поредната люта клавиатурна битка тука?!
Единия бил дебел, другия бил морска батка, третия бил незнам си кво. Е голем прас... Нали всичките сте с масло по ръцете? Другото е без значение.
Карайте по темата и си решавайте споровете на ЛС-та.

Що не вземете да използвате знанията си за да помагате, вместо да се прави поредната люта клавиатурна битка тука?!
Единия бил дебел, другия бил морска батка, третия бил незнам си кво. Е голем прас... Нали всичките сте с масло по ръцете? Другото е без значение.
Карайте по темата и си решавайте споровете на ЛС-та.
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
ем некои хора помагат некой само акат ,то си ли4и по отговорите и можеби е време и трябва да се отсеят некой потребители 

- Турбо-Селянин
- Потребител
-
Ало Интернетската Батка стига подкукоросва шефовете
Да отсяват потребители и стига си се
мазнил няма да те направят модератор на тунинг раздела
:mhihi
мазнил няма да те направят модератор на тунинг раздела

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
Турбо-Селянин написа:Ало Интернетската Батка стига подкукоросва шефовете
мазнил няма да те направят модератор на тунинг раздела![]()
:mhihi
споко скоро седи мирен
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
хаха не бе ебавам се аз на двапъти с епровалям като модератор щот съм много пристрастен и ме махат , ама поне от юзерска позиция мога да сера наволя без д аме е срам

То наистина само сереш щот нищо смислено неможеш да кажеш.
И чул недочул се обаждаш.
1: Вчера се видях с Сашо (С38-то) иска да си купува още М-неща от нас чудно сигурно щот сме МОШЕННИЦИ
2: Явно колко си наясно щом мислиш че някоя стока е ПЪТУВАЛА от някаде на някъде а не се е гледала на място и не са ИЗТЪКВАНИ дефектите (ако е имала воубще такива)
3:Ще плашиш с БАН юзърите дет не те знаят колко СТРУВАШ измисленяк.
И чул недочул се обаждаш.
1: Вчера се видях с Сашо (С38-то) иска да си купува още М-неща от нас чудно сигурно щот сме МОШЕННИЦИ

2: Явно колко си наясно щом мислиш че някоя стока е ПЪТУВАЛА от някаде на някъде а не се е гледала на място и не са ИЗТЪКВАНИ дефектите (ако е имала воубще такива)
3:Ще плашиш с БАН юзърите дет не те знаят колко СТРУВАШ измисленяк.
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
ок ням апроблеми щом 4овека е преценил 4е ще му вършат работа и явно нема на къде и 6те купува боклуците ,негов си е проблема , а вие може да се ебнете у допетата хаха
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5