дискове

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

младши ентусиаст
Аватар

Re: re

Мнение от SkyWalker » 30 Ное 2007, 16:52

kriso85 написа:
slavianko написа:
kriso85 написа:А аз да попитам само : ако примерно сложа отпред само дискове и апарати като на лудиягсм (тия лилавите , готините) , а отзад си остана със стандартните на Е46 318и , голяма ли глупост ще направя :roll: Имам предвид дали няма да влоша спирачната система :?:
На мене по-скоро идеята за спирачки ми е от естетична гледна точка, щото 318ката си спира доволно и с заводските диско - все пак не се засилва много :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Баце мислиш да дадеш 2500лв за спирачки ли :mhihi: :mhihi: Няма ли да са ти прекалено скъпи? :mhihi: :mhihi:

Е по-добре ли да ги изпия :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Колата си ми е слабост и искам да си я направа както ми харесва ;) Амортесьорите съм ги купил и монтирал вече (Кони) , 17ките пътуват към България, но ще бъдат монтирани чак на пролет. Дано до тогава съм намерил и къси пружинки ;) И остават само апаратите и дисковете :winky: Просто много ме кефат тия лилавите и ще се помъча да си ги позволя до няколко месеца 8)
За мене безмислени пари са по брони, прагове, спойлери, пък били те и от М-ка, а не тези по окачване и спирачки ;)
Иначе са ми намерили и спирачна система от 330д (преди фейса), ама тя на външен вид си е обикновена :confused:

Евала :D Това е приказка ;)
///M Club Member

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Мнение от slavianko » 30 Ное 2007, 19:06

kriso85 написа:
slavianko написа:
kriso85 написа:А аз да попитам само : ако примерно сложа отпред само дискове и апарати като на лудиягсм (тия лилавите , готините) , а отзад си остана със стандартните на Е46 318и , голяма ли глупост ще направя :roll: Имам предвид дали няма да влоша спирачната система :?:
На мене по-скоро идеята за спирачки ми е от естетична гледна точка, щото 318ката си спира доволно и с заводските диско - все пак не се засилва много :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Баце мислиш да дадеш 2500лв за спирачки ли :mhihi: :mhihi: Няма ли да са ти прекалено скъпи? :mhihi: :mhihi:

Колата си ми е слабост и искам да си я направа както ми харесва ;) Амортесьорите съм ги купил и монтирал вече (Кони) , 17ките пътуват към България, но ще бъдат монтирани чак на пролет. Дано до тогава съм намерил и къси пружинки ;) И остават само апаратите и дисковете :winky: Просто много ме кефат тия лилавите и ще се помъча да си ги позволя до няколко месеца 8)
За мене безмислени пари са по брони, прагове, спойлери, пък били те и от М-ка, а не тези по окачване и спирачки ;)
Иначе са ми намерили и спирачна система от 330д (преди фейса), ама тя на външен вид си е обикновена :confused:
Прав си баце. Някой ги дават за наркотици други за пиене ние поне ги даваме по колите. Това с окачването и джантите наистина си заслужава. И парите за спирачките си заслужават но просто за момента няма да са ти толкова необходими точно тези. Но че ще вършат работа това е сигурно. Абе ти най добре си знаеш ;)
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 30 Ное 2007, 19:12

slavianko написа:
kriso85 написа:
slavianko написа:

Прав си баце. Някой ги дават за наркотици други за пиене ние поне ги даваме по колите. Това с окачването и джантите наистина си заслужава. И парите за спирачките си заслужават но просто за момента няма да са ти толкова необходими точно тези. Но че ще вършат работа това е сигурно. Абе ти най добре си знаеш ;)

Е точно за момента няма и да си ги купувам ;) Идва 8ми декември, Коледа , Нова Година ... може единият апарат да иде :mhihi:
Иначе мисълта ми беше дали ще стане отпред с такива брутални апарати, а отзад с обикновените на Е46 318и :?:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

ре

Мнение от slavianko » 30 Ное 2007, 19:29

Не мисля че ще има проблем. То и аз ще слагам отпред дискове и четирибутални апарати от Е38 а отзад мисля да си остана със стоковите или евентуално предните да ги завъртя отзад но не ми се жертва ръчната спирачка. Доста познати имам дето ъпгрейдват само предните без да бутат отзад и не съм чул оплаквания. Ма нека ако някой има подобен опит да каже
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

BMW Fanatic!
Аватар
Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
Мечтае да кара: Cessna 152

Мнение от Turbo-Lag » 07 Дек 2007, 15:38

nesko написа:
Turbo-Lag написа:Не трябва ли първо да го накараш да се засилва това бмв и тогава да го караш да спира :roll: на е36 спирачките за 2000 кубика мотор да са си напълно достатъчни според мен, 4 нови диска с читави накладки би трябвало да нямаш проблеми, ама явно е мода се прави тунинг на спирачките :roll:
ами твоята явно много се е засилвала за да ги смениш и да не може да си сложиш 15 ките не е вапроса колко се засилва а колко спира и не мисля че 230км/ч е цифра за подценяване а аз минавам около 400-500 км седмично и само изван града .

Ти знаеш повече от ме за колата ми бе :shock: направо ме срази, а иначе гаранция се засилва повече от твоя, ама си имам и е36 у нас и си го карам и не ми е проблем да спра, а ти как ги вдигна тия 230 :roll:
Изображение

Предишна

Назад към Tuning