Една много добра Е36ца
Модератор: bum_bum
Дано само не му се налага да си боядисва колата през 2 месеца, че с толкова кит по нея, малии
Тва напълно сериозно го казвам, имам известен опит с наши светила в оптичния тунинг. Дано в Пловдив са по-добри!
Тва напълно сериозно го казвам, имам известен опит с наши светила в оптичния тунинг. Дано в Пловдив са по-добри!
Последна промяна koyota на 29 Окт 2007, 10:42, променена общо 1 път
Велко написа:Винаги са ми били ужасно смешни разни заухави прошляци (с извинение), които все намират начин да станат интересни с критикуването на нечии труд, без да имат зад какво да застанат. Най-малкото ако онзи господин със струващите 1000лв Хелла предни фарове на БИВШАТА му кола имаше поне най-малка идея колко труд, пот, пари и преди всичко НЕРВИ отидоха по правенето на БМВ-то, много ме съмнява да беше писал изобщо. Примера със ЗАЗ-ката е направо смешен, защото съм 100% сигурен, че 99% от каращите БМВ имат на поне едно място в колата емблемата ///МНагледал съм се на разни "ентусиасти", които изпитват душевен оргазъм и смисъла на живота им приключва за момент, когато се сдобият със скоростен лост, предна броня или еди-к'во си от някоя истинска ///М-ка. А аз мога да ви гарантирам, че тази кола, освен УНИКАЛНО КРАСИВА ще бъде и ужасно бърза
![]()
Защото за разлика от повечето от вас се очаква скоро тя наистина да проима най-важната част от ///М, а познайте коя е тя !?
![]()
Според мен право на критика имат хората, които могат да покажат по-хубава кола от тази на БожоДо тогава бъдете поне морално задължени само да си изказвате никомоненужното мнение, без да се правите на много разбиращи тунинг-критици
![]()
Даже и теб те е хванала М манията с тея М-ви прагове, ама на Голф не седят много добре май!

ре
Велко написа:Според мен право на критика имат хората, които могат да покажат по-хубава кола от тази на БожоДо тогава бъдете поне морално задължени само да си изказвате никомоненужното мнение, без да се правите на много разбиращи тунинг-критици
![]()
Приятелю, не мислиш ли, че е твърде плоско да изказваш мнение за човек, който не познаваш

ПП: Ако това, което загатваш за ///М двигателя е вярно, то жалко за двигателя

///M Club Member
ре
koyota написа:Велко написа:Винаги са ми били ужасно смешни разни заухави прошляци (с извинение), които все намират начин да станат интересни с критикуването на нечии труд, без да имат зад какво да застанат. Най-малкото ако онзи господин със струващите 1000лв Хелла предни фарове на БИВШАТА му кола имаше поне най-малка идея колко труд, пот, пари и преди всичко НЕРВИ отидоха по правенето на БМВ-то, много ме съмнява да беше писал изобщо. Примера със ЗАЗ-ката е направо смешен, защото съм 100% сигурен, че 99% от каращите БМВ имат на поне едно място в колата емблемата ///МНагледал съм се на разни "ентусиасти", които изпитват душевен оргазъм и смисъла на живота им приключва за момент, когато се сдобият със скоростен лост, предна броня или еди-к'во си от някоя истинска ///М-ка. А аз мога да ви гарантирам, че тази кола, освен УНИКАЛНО КРАСИВА ще бъде и ужасно бърза
![]()
Защото за разлика от повечето от вас се очаква скоро тя наистина да проима най-важната част от ///М, а познайте коя е тя !?
![]()
Според мен право на критика имат хората, които могат да покажат по-хубава кола от тази на БожоДо тогава бъдете поне морално задължени само да си изказвате никомоненужното мнение, без да се правите на много разбиращи тунинг-критици
![]()
Даже и теб те е хванала М манията с тея М-ви прагове, ама на Голф не седят много добре май!
Да бе, много яко се е получило

///M Club Member
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Момци, има разлика м/у даване на мнение (харесва/не харесва) и откровенно плюене! Едно е да кажеш - не ми допада, друго е да изреждаш какви анти-качества има! И от тука дойдоха всичките спорове! Ако си бяхте казали - не ми харесва или харесва ми, нямаше да се регват хора да "защитават" (не, че Божо и колата му имат нужда от защита), да създават напрежение между форумите. Но имаше мнения директно оплюващи проекта и неговия дизайнер и всичко...След такава атака нормално беше да се стигне и до тази кампания на защита! Според мен трябва да се редактират мненията на повечето участници в спора и той да премине в по-интелигентно ниво!
ПП. И все пак това е раздел тунинг, а не "Любими ///М китове"

ПП. И все пак това е раздел тунинг, а не "Любими ///М китове"

Без страх, без спирачка!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
мен не ми харесва .... за мен красотата на едно БМВ и маниащината на собственика е в поддържане на състояние максимално близко до сток и перфектно .. а ако ще се тунингова визуално по красиво от оригинален М-пакет няма .. а това на снимката за мен е нещо средно между Z4 за бедни и 6та серия за бедни ... но свалям шапка на собственика за труда и ентусиазма му ,най важното е на него да му харесва
ре
Alexi написа:мен не ми харесва .... за мен красотата на едно БМВ и маниащината на собственика е в поддържане на състояние максимално близко до сток и перфектно .. а ако ще се тунингова визуално по красиво от оригинален М-пакет няма .. а това на снимката за мен е нещо средно между Z4 за бедни и 6та серия за бедни ... но свалям шапка на собственика за труда и ентусиазма му ,най важното е на него да му харесва

///M Club Member
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Няма да коментирам външния вид на колата.... В нея са вложени много труд и пари , всичко останало е субективно...
Само едно въпросче ако може - с какъв двигател е ?
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
kriso85 написа:Няма да коментирам външния вид на колата.... В нея са вложени много труд и пари , всичко останало е субективно...
320i
150 hp
4 8 15 16 23 42
koyota написа:Даже и теб те е хванала М манията с тея М-ви прагове, ама на Голф не седят много добре май!
Мене никъква ///М-мания не ме е обхванала, колата я взех с тези прагове. Този модел прагове го слагат в един оптичен пакет на RIEGER от 2001-ва година насам

SkyWalker написа:Велко написа:Според мен право на критика имат хората, които могат да покажат по-хубава кола от тази на БожоДо тогава бъдете поне морално задължени само да си изказвате никомоненужното мнение, без да се правите на много разбиращи тунинг-критици
![]()
Приятелю, не мислиш ли, че е твърде плоско да изказваш мнение за човек, който не познавашНе мислиш ли, също така, че "по-хубава" е нещо субективно и за пример на мен скалата хубаво-грозно може да започва от НЛО тунинг като този и една СТОК ///М3 Индивидуал например! Не знам защо, но съм останал с впечатлението, че това е преобладаващото мнение във този форум (ФОУМА НА БЪЛГАРСКИТЕ BMW ЕНТУСИАСТИ)
Ако не си наясно с концепцията на форумите да те светна - те са, за да се чуят максимално много и различни на брой мнения по дадена тема
Цената на фаровете на БИВШАТА ми кола съм споделил не, за да се "фукам", а за да информирам заяждащия се, че сложените на този уникално скъп проект фарове от 300 лв. всъщност не е "върха на сладоледа"
Никой не казва, че не са вложени труд и средства! Тук критикуващите (ще си позволя да обобщя мнение и ако греша ще го изкажа коато собствено) само казваме, че труда и усилията не са в правилна посока...
Мисля, че трябва да се разграничаваш между критикуване и елементарно изказване на мнение

Препоръчвам на хората, които искат да разберат какво е истински тунинг просто да отворят някой сайт от тунинг изложение (например SEMA) и да погледат какво представлява истинският тунинг според професионалистите в тази сфера. После да погледнат колата на Божо и с чиста съвест да си кажат дали тя не отговаря на доста сериозен процент от критериите за оптичен тунинг на доста високо ниво.

П.П.: благодаря, че ме светна за какво служат форумите и специално този, но мисля, че поне на цифри съм малко по-отдавна тук.

Велко написа:koyota написа:Даже и теб те е хванала М манията с тея М-ви прагове, ама на Голф не седят много добре май!
Мене никъква ///М-мания не ме е обхванала, колата я взех с тези прагове. Този модел прагове го слагат в един оптичен пакет на RIEGER от 2001-ва година насамАз тъкмо се чудя с какви да ги заменя
И не забравяйте, че мойта кола е със селски тунинг, преди всичко е Голф2
SkyWalker написа:Велко написа:Според мен право на критика имат хората, които могат да покажат по-хубава кола от тази на БожоДо тогава бъдете поне морално задължени само да си изказвате никомоненужното мнение, без да се правите на много разбиращи тунинг-критици
![]()
Приятелю, не мислиш ли, че е твърде плоско да изказваш мнение за човек, който не познавашНе мислиш ли, също така, че "по-хубава" е нещо субективно и за пример на мен скалата хубаво-грозно може да започва от НЛО тунинг като този и една СТОК ///М3 Индивидуал например! Не знам защо, но съм останал с впечатлението, че това е преобладаващото мнение във този форум (ФОУМА НА БЪЛГАРСКИТЕ BMW ЕНТУСИАСТИ)
Ако не си наясно с концепцията на форумите да те светна - те са, за да се чуят максимално много и различни на брой мнения по дадена тема
Цената на фаровете на БИВШАТА ми кола съм споделил не, за да се "фукам", а за да информирам заяждащия се, че сложените на този уникално скъп проект фарове от 300 лв. всъщност не е "върха на сладоледа"
Никой не казва, че не са вложени труд и средства! Тук критикуващите (ще си позволя да обобщя мнение и ако греша ще го изкажа коато собствено) само казваме, че труда и усилията не са в правилна посока...
Мисля, че трябва да се разграничаваш между критикуване и елементарно изказване на мнениеЖивеем в демократична държава и всеки може да си плямпа каквото си поиска (аз го и написах до колкото виждам). Аз индивидуално за никой от този форум не съм дал конкретно определение и мнение за да ме питаш подобен въпрос, като първият ти в поста. Мисълта ми беше за нещо коренно различно, но явно не си схванал идеята
Това, че СПОРЕД ТЕБ на Божо колата не отивала в правилна посока не означава, че е така
Преди всичко колата си е негова и той е в правото си да прави каквото поиска с нея, това включва и да я направи НЛО ако поиска. Важното в случая е, че колата е направена със стил, много умисъл и преди всичко средства, пот, труд, нерви и т.н. Освен това е уникална и надали скоро ще се яви подобна кола на улиците
![]()
Препоръчвам на хората, които искат да разберат какво е истински тунинг просто да отворят някой сайт от тунинг изложение (например SEMA) и да погледат какво представлява истинският тунинг според професионалистите в тази сфера. После да погледнат колата на Божо и с чиста съвест да си кажат дали тя не отговаря на доста сериозен процент от критериите за оптичен тунинг на доста високо ниво.Поздрави.
П.П.: благодаря, че ме светна за какво служат форумите и специално този, но мисля, че поне на цифри съм малко по-отдавна тук.
Колега, SkyWalker ти каза много добре за всеобщото мнение в този форум за оптичните пакети. Не разбирам ти защо така се палиш, пък и каква е колата, която ти можеш да покажеш, както и на всички ново-регнати "ентусиасти" от Пловдив? Да не ви е организирал собственика на 3-та? Аз съм виждал твоя "самолет" много пъти на Божура и някак не ме впечатлява. Тук мога да споделя със страх от "оплюване"

Идеята на тунинга е да направиш колята си уникална, но бидейки уникална, тази кола започва да харесва най-много на собственика си и то до един хубав момент, в който реши, че и така не му харесва!
Според мен има пропорции, които трябва да се спазват, когато правиш нещо подобно и всичко прекалено е грозно или писва след време. Колата може да е направена много качествено, с много пари и пак да е много зле!
Евала му на момчето за ентусиазма, но ако аз имах парите не бих ги похарчил така. Иначе сигурно събира доста погледи по улиците!
Последна промяна koyota на 30 Окт 2007, 19:59, променена общо 1 път
- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
това пловдивското си е наистина уникално... супер е - коренна разлика от тези в темата за селските баварци. ако ме питате мен време му е вече да пипнат и двигателя поме малко. тогава наистина ще е единственото.

koyota написа:
Колега, SkyWalker ти каза много добре за всеобщото мнение в този форум за оптичните пакети. Не разбирам ти защо така се палиш, пък и каква е колата, която ти можеш да покажеш, както и на всички ново-регнати "ентусиасти" от Пловдив? Да не ви е организирал собственика на 3-та? Аз съм виждал твоя "самолет" много пъти на Божура и някак не ме впечатлява.
Колега не забелязвам SkyWalker да има правомощията да говори от името на целия форум? Аз не се паля, просто ми е омръзнало от хора, които смятат, че са някъкви капацитети и си позволяват да КРИТИКУВАТ (естествено не особено успешно) чуждият труд, без дори да са показали какво те са направили, което автоматично ще докаже, че те са хора с позиция, която им позволява критика спрямо други автомобили

Колата, която мога аз да покажа всъщност нямам намерение да я показвам, защото не искам после да излиза, че се фукам или нещо от сорта, щом си я виждал знаеш за какво става въпрос. Дали е "самолет" или нещо от сорта не искам да коментирам, но няколкото купи и медали в нас мисля, че говорят сами по себе си. Когато и където трябва съм я показал. Това, че не ти харесва си е чисто и просто твой проблем, мен не ме интересува

Така като гледам аз лично не съм особено "ново-регнат ентусиаст от Пловдив"

С удоволствие бих ти показал колата на BUHALA (макарче и той като го гледам не е особено "ново-регнат ентусиаст от Пловдив"), но е в етап на правене и той надали ще се съгласи да се пускат снимки от сега. Но повярвай ми - ЖЕСТОКА Е

- Niikoo_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: кръгчета
Отзад ми допада, отпред обаче не.
Сега винаги ми е ставало смешно като се пускат такива теми и като почне някой да обяснвява колко пари и труд са били вложени.
Това, че е вложено време и пари не означава, че крайния резултат трябва да допадне на всички и че ще се получи нещо сполучливо.
Сега винаги ми е ставало смешно като се пускат такива теми и като почне някой да обяснвява колко пари и труд са били вложени.
Това, че е вложено време и пари не означава, че крайния резултат трябва да допадне на всички и че ще се получи нещо сполучливо.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Niikoo_1 написа:Отзад ми допада, отпред обаче не.
Много точно казано колега