анкетка за jamie
Модератор: bum_bum
72 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ludiagsm написа:..... само4е не съм се присмивал на никой от тунинг проектите който са споделени там за разлика от косматко който го изритаха бързо бързо:)
да, jamie определено по прекали в пърформансе форума
W201 - 190E
Сега - M103 3.0-12v @ 0.5 бара
Преди - M102 2.5-16v турбо (402м : 13.934 @ 0.5 бара , писта Божурище)
Сега - M103 3.0-12v @ 0.5 бара
Преди - M102 2.5-16v турбо (402м : 13.934 @ 0.5 бара , писта Божурище)
Joreto написа:Mafia, за разлика от теб Чичката прави доста неща за тунинг и въпреки ,че няма готов негов проект (това не му е приоритет) има доста коли в и извън българия дето карат с неща които тои е направил. Ти като си се засили да го плюеш я кажи ти какво си направил в тази насока (Дарукар не се брои за тунинг) ?
П.П. опааааааmafia написа:Направи друга тема "Mr. BMW Форум" в която да гласуват жените от форума с директно мнеие и веднага я пускам тамСигурен съм , че и Лудия ще се навие да участва в класацията...ама искам и долната подлога "Чиче Изтривалката" да си сложи една прясна снимка
не става..... конкурсите се правят пред БИЛА
![]()
![]()
Контра - кажи ми къде съм казал , че съм направил повече от "Чиче Изтривалката" и че знам повече от него

2-ра контра - като е толкова знаещ и разбира повече от много други - що благодарение на знанията си няма пари да се обръсне

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
mafia написа:П.П. - за помощааз карам БМВ и се кефа на марката , а не съм с черно под ноктите монтьор , който да разбира от всичко и да побългарява ремонтите по колата си
Искаш помощ и полезни съвети - е мога да ти кажа аз от къде получавам моите
Дару Кар - стига ли ти информацията
Ех, Мафия, Мафия, ся що ме караш да издирвам мненията ти в тунинга, където плюеш кат разпран по БМВ-тата...
Ся разбирам, че хората се променят като си вземат е36 купе ... леко с теъ 100 коня.

И друго - нали се сещаш, че ти най-малко си в позиция да коментираш най-селските БМВ-та в България или си от знатно потекло?
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
ludiagsm написа: Аз не се заяждам просто на негово място аз небих слезнал толкова ниско да си показвам клозета , та едва ли не с гордост показва това изгнило творение , какво сега аз освен двете бмв-та имам и лайно клио пежо205 и москви412 дефорсак който едно време напраихме форсак (с други бутала и тн ):) трябва ли и на него да сложа вежди джанти и да му нарежа капака та да си доволен![]()
Made by Jamie:

Джейми раздаде една кола кат тая дет и се кефиш на приятели. Почти без пари.
Пък тая грозната бялата струва сигурно колкото бмвто ти с музиката на пазарни цени в света. С малката разлика, че цената се покачва, а на твоето БМВ пада.
Бе сички ли са ламери и требе да се обяснява какво е АЕ86?
Лично за мен тая анкета е доста позитивна, щото показа, че поне 1/3та от форума не са овце.
Андро - има надежда!

lazaronni написа:mafia написа:2-ра контра - като е толкова знаещ и разбира повече от много други - що благодарение на знанията си няма пари да се обръсне![]()
![]()
Оле колко си жалък не е истина!
Кво ми е жалко бе лек

"Чиче Изтривалката" плюе наляво и надясно хората с пари , защо ли - защото няма

blister написа:ПОТВЪРЖДАВАМ ВСИЧКО написано за този БОКЛУК jamie от Vento и останалите. Пълен нещастник изпълнен със злоба е този дърт пробит копелдак. Истинската същност на този недоразвит сопол е такава че тои иска да бъде лидер, да се почуства уважаван. Единственото което си недоразбрал ДРУГАРЮ jamie е че ЛИДЕР се става с действия а не със самоизтъкване - в противен случай нямаш претенции. Избиваш комплекси - виждаш че си едно незадоволено нищожество и обвиняваш другите затова. Ако смяташ че парите не правят човека, то съгласи се поне че ЧОВЕКА прави парите а точно тук при теб се получава и когнитивния дисонас в който си изпаднал. Чудиш се как може тарикат като тебе да е изпаднал в такова безпаричие и посредственост(коли, жени и т.н.). Изградил си си теории за всичко. Смяташ че за положението ти са виновни останалите. Виждаш сам колко си посредствен и се успокояваш с това че си повече от съселяните ти(където и да ти е селото) и че има много други такива като тях. Решил си да се доказваш по форуми като се правиш на голям "интелигент" и смяташ това за много модерно. Не си се замислил обаче че ти си съвременния вариант на "интелектуалеца" който се вози в градския транспорт смърдящ на каца и обяснява на останалите в автобуса как всичко му е ясно. Защо го написах всичко това? Не искаш да си признаеш колко си посредствен а се правиш на шефче насам натам - е батко разбери че не можеш да имаш претенции без покритие. Ти слушаш ли клошарите които ти говорят за политика? Абсурден си. Ако си стоеше кротко и не големееше нямаше да си на това дередже сега...

blister написа:Проблемът при този екземпляр е че не умее да губи. Винаги иска последната дума да остане при него независимо от това дали е прав или не. Ясно е че медалът винаги има 2 страни и е изключително дразнещо това че той постоянно го напомня с цел да самоизтъкне съвършената си личност. За пример ще ти дам една от темите на Васил Величков за саботьорите от форума за Божурище. Там с 15 поста се опитва да обяснява че за саботьорите бой не трябва да има. МИ ТО Е ЯСНО ЧЕ МОЖЕШ И ДА НЕ ГИ БИЕШ АМА Е ЛИПСА НА COMMON SENSE ДА НЕ ГО НАПРАВИШ. Разсъждава като че ли живее в "страната на чудесата, а по лошото е че сам го разбира но въпреки това го прави за да може да те убеди и теб в думите му и после преди да заспи да си каже - еех глей колко съм велик бе тия по форумите цяла култура могат да създадат за мене. Ама си дришльо бе бастун прост как не го разбра. Когато колите идват срешу тебе значи че ти а не останалите се движат в насрещното платно дано сега даскалският ти мозък да проумее аналогията нали с кочини се занимаваш.

Написано от един негов "много добър приятел с когото много се уважават" , както самата подлога "Чиче Изтривалката" се издразява не веднъж

vassil.velichkov написа:Потърси малко по-добре. На мен никога не ми се изчерпва търпението да споря с аргументи. Ако отсрещната страна започне да използва "аргументи" от сорта на "...ами щото така..." или "...сложно е за обясняване..." просто прекратявам комуникацията. Аз досега не съм успял да проведа нормална комуникация, когато споря с Джейми. Ебавките на страна, това момче си има сериозен проблем с общуването и още по сериозен проблем с отношението към нещата. Не казвам, че е прост, тъп или че не знае, просто си има проблеми, но форумът не е мястото за решаването им. Има специалисти, които по-добре биха му помогнали - подозирам, че един добър психо-аналитик ще свърши работа, няма нужда чак от психиатър...
vassil.velichkov написа:А бе лице, ти съвсем изтрещя? Чета от известно време, какви ги дрискаш и се чудя, дали става дума за ментални отклонения, за обикновен дебилизъм или просто си НЕчовешки депресар?!? Как пък не видях едно позитивно мнение, по каквато и да било тема? Някаква искрица, проблясък на бистро съзнание нещо? Тъма, батко, тъма средновековна. Не те знам какъв си, Даскал ли си, в класно училище от Възрожденския период ли преподаваш или в школо за бавноразвиващи се...Просто не се сещам, с тоя психо и поведенчески профил, кой те е взел въобще нещо да работиш? Ходи гледай новият Български филм "Георги и пеперудите". Много хубав филм, става дума за шефа на лудницата в Подгумер - много готин човек, и той малко луд, но от ония щастливите и позитивните луди. Човека има персонално отношение към всеки от пациентите си, грижи се да се чувстват щастливи, каквото и да му струва. Мисля, че ако те настаним там, може и да ти просветне? Поне се надявам...
P.S. Филмът е документален, познавам продуцентите и мога да ходатайствам за едно местенце в Подгумер, не се ебавам
......
Абе ТИ си УНИКАЛНО прост бе! Цанко М. Цанев, това си ти! :uglytock: Поне да беше вденал за кое предаване говоря, ама ти сигурно и телевизор нямаш? Сигурно и радио нямаш? Чуваш лоши гласове от тия дяволски устройства? Чудя се как пишеш на Компа, като някой вирус може да те зарази докато си вреш носа в монитора...

Babuna написа:mafia написа:П.П. - за помощааз карам БМВ и се кефа на марката , а не съм с черно под ноктите монтьор , който да разбира от всичко и да побългарява ремонтите по колата си
Искаш помощ и полезни съвети - е мога да ти кажа аз от къде получавам моите
Дару Кар - стига ли ти информацията
Ех, Мафия, Мафия, ся що ме караш да издирвам мненията ти в тунинга, където плюеш кат разпран по БМВ-тата...
Ся разбирам, че хората се променят като си вземат е36 купе ... леко с теъ 100 коня.
![]()
И друго - нали се сещаш, че ти най-малко си в позиция да коментираш най-селските БМВ-та в България или си от знатно потекло?
Да плюл съм и ще плюя за напред селяните БМВ-джии

А за позицията ми за коментара на селските БМВ-та , хайде м-р Чат кажи ми кое е селското по мойто БМВ

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Гласувах не, защото човека ми е помагал, още когато ти мафия пишеше глупостите си само в тунинг.бг и всичките "тунинг" светила трошиха москвичите и ладите на татко и мама 

mafia написа:Кво ми е жалко бе лекВсеки , който рабира от нещо прави пари от него
![]()
"Чиче Изтривалката" плюе наляво и надясно хората с пари , защо ли - защото няматука няма да вкарвам авторска мисъл , а директно ще вкарам едно копи-пейст на хора доказали се в тунинга , чието мнение относно "Чиче Изтривалката" напълно споделям
![]()
Ти пари от тунинг правиш ли? Не. Значи, според самия теб, не разбираш от тези работи. Ми като не разбираш от нещо, нямаш собствено мнение по въпроса и не можеш сам да прецениш дали Джейми е прав за нещо, за чии х*й се обаждаш?!
Батка, ти си уникално комплексиран човек, щом имаш нужда от някой друг, зад чийто гръб да застанеш, като толкова много те е дразнил джейми винаги, защо не пусна ти тема, а изчака лудия да почне да го плюе и тогава се намеси да пригласяш? Защо сега, когато хората ти говорят на теб право в очите ти продължаваш да цитираш други? Аре отивай да пишеш поредната статия, на която да се радват тези, които се кефеха е'но време и на кеча по бТВ... Г-н играч, току-що каза кое е нещото, най-важно за теб в една кола - позьорската и визия ... Което ме навежда на мисълта, че ти си просто един позьор и нищо повече...
In Ban We Trust!
eraziel написа:Батка, ти си уникално комплексиран човек, щом имаш нужда от някой друг, зад чийто гръб да застанеш, като толкова много те е дразнил джейми винаги, защо не пусна ти тема, а изчака лудия да почне да го плюе и тогава се намеси да пригласяш? Защо сега, когато хората ти говорят на теб право в очите ти продължаваш да цитираш други? Аре отивай да пишеш поредната статия, на която да се радват тези, които се кефеха е'но време и на кеча по бТВ... Г-н играч, току-що каза кое е нещото, най-важно за теб в една кола - позьорската и визия ... Което ме навежда на мисълта, че ти си просто един позьор и нищо повече...
в грешка си девойко

А от рационална гледна точка - що да си играя да пиша нещо , което вече е написано и филма пак се повтаря

А за позирането

Последна промяна mafia на 27 Май 2007, 13:48, променена общо 2 пъти

- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Мафия до тук разбрахме, че си паралия момче което може да си позволи да кара скъпата си кола от елитна марка само във фирмения сервиз на БМВ за което ти правим еБала! Само, че не виждам с какво право прити бой който чете указанията преди да си смени мигачите с кристални такива (примерно) плюе по хора които правят и разбират, ако не си на ясно колко и какви неща може да прави Миро (джейми) това само затвърждава мнението какъв ламер и халхаберник си! Затова ако нямаш да кажеш нищо смислено си мълчи, а не да подбуждаш спорове има си лични съобщния да се разбереш с любимият ти чичо като си толкова на зор!
Луд глупаво е да парадираш с колите си пред някой който кара по-стара, още повече че като говорим(те) за тунинг това няма особено значение, а и ти не караш нов Вейрон нали?
П.С. И това да казваш каква тема в кой форум имало още повече, ако е скрит мисля не е правилно и относно заяждането ти по повод на една наистина красива Е36ца не си мисли, че си хванал господ за шлифера като имаш пари да "осъществиш" някакви проектите, защото сам знаеш, че има хора много по-напред с материала!
Поздрави и нищо лично!
Луд глупаво е да парадираш с колите си пред някой който кара по-стара, още повече че като говорим(те) за тунинг това няма особено значение, а и ти не караш нов Вейрон нали?
П.С. И това да казваш каква тема в кой форум имало още повече, ако е скрит мисля не е правилно и относно заяждането ти по повод на една наистина красива Е36ца не си мисли, че си хванал господ за шлифера като имаш пари да "осъществиш" някакви проектите, защото сам знаеш, че има хора много по-напред с материала!
Поздрави и нищо лично!
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
72 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5