Визуален и силов тунинг и във какви пропорции?

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 02 Дек 2005, 19:54

всичко си е ясно...

моето мнение е .. аз винаги съм се стремял към "вълк в овча кожа"... демек прибрано и измито возило без особени визуални пищови какво се крие под капака.. ма такъв съм си аз...

не обичам бързи скрапери и не обичам натруфени коли..

ма нали всеки си имал вкус...
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boost » 02 Дек 2005, 20:17

F-14 написа:оня голф дето НИЩО нямаше освен пружини и реплики на поршови джанти!??!?!?

Дотук от мненията ти съдя,че говориш твърде уверено за коли които само си мярнал в бързината,защото голфа е с KW окачване за 1500 евро,а и джантите като прочетеш какво пише на тях ти става ясно че не са реплика. :mhihi: :mhihi:отделно може да се замислиш как 17ки са събрани в калниците след като регурируемото окачване е свалено най-долу. :idea: И след като оплю повечето най-бързи и наточени коли в БГ(нисани,субарута,С2-ки)може спокойно да ти се даде титлата"мега тунинг мастър на БГ". :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 02 Дек 2005, 21:21

boost написа:

да е дришльо как не са досетих че ти ще ме титлосаш :) :mhihi: :mhihi: :mhihi:
нали не си дочел да та светна че аз съм леко в страни от БГ и като разбирания и като седалищно ориентиране :)
Как не са досетих че на голф за 5000лв са му сложили джанти и окачване за 5000лева няя поичи.
говорете ми за голфове де забавно е ;)
аз никога съм нямал нямам и няма и да имам такива коли
не съм виждал карал возил се...не ве аз съм на 14 години от ника ми се разбира със леко пъпчасало лице и се ям с келеша щото ми е трети братовчед по линия на свако му...
чаай че забраих...кое било наточеното на с2ката или на субаруто не ми стана ясно?И кви нисани съм оплювал??
Ама недей ми отговаря няя смисъл :) ей тъй си пиша щото днеска не съм на училище
alx написа:...

принципно съм склонен да се съглася НО има едно НО...
колкото и да е прикрита колата според мен няма начин да не забележиш че става дума за сериозен мод по нея под капака.
Още повече пък се придържам към вярването че би трябвало да има лека,наистина незначителна демонстрация,или по-скоро намек за принципите и идеите вложени в колата.Изключвам шоу коли,fast and furious style и разни други подобни.
За мене точно последните са най привелекателни като сектор но това е въпрос на вкус както сам каза.
Та идеята ми е поне от това което съм видял по широкия свят:
дори и вълк в овча кожа,винаги може да различиш колата по стойката,джантите,гласа...дребни козметики.
някъде по нагоре пуснах на ландикар една снимка от драг в диего та на нея снимка според мен се вижда доста приятен тунинг съчетан със бързина и същевременно стилно излъчване

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 02 Дек 2005, 22:31

Ей Ф14,братле,днеска си написал много леш бе :mhihi:...И верно ли караш с гуми за 15 лв та те е страх да пипаш педалите?
А колкото до принципите ти как трябва да изглежда една силна кола.То си има неща по които това се забелязва. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 02 Дек 2005, 22:38

landikar написа:Ей Ф14,братле,днеска си написал много леш бе :mhihi:...И верно ли караш с гуми за 15 лв та те е страх да пипаш педалите?
А колкото до принципите ти как трябва да изглежда една силна кола.То си има неща по които това се забелязва. :mhihi:

да е човек умирам от скука да бъда честен...не ми се тропа ама нейсе нема ко да праа....
и да верно е аз със гуми настаро отбягвам да карам или по скоро за пръв път карам с такива и не давам газ....ей на келеша щи каже що ,професора дето се ми са подиграва че наблягам на сигурността преди малко ми отмъкна резервната и забегна да си опраа купето....
няя пиша вече леш ся само ше чета плодовете на скуката си че ще стане весело :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 02 Дек 2005, 22:52

Ако не сте разбрали Скайлайна е истината,но не тея нормалните,а тоя от 2Ф2Ф :mhihi: ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 02 Дек 2005, 23:04

Bavarishe написа:Ако не сте разбрали Скайлайна е истината,но не тея нормалните,а тоя от 2Ф2Ф :mhihi: ;)

ей тоз ли
Изображение
къв съм смотан с рога хахахаххаха

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kelesha » 02 Дек 2005, 23:19

F-14 написа:....ей на келеша щи каже що ,професора дето се ми са подиграва че наблягам на сигурността преди малко ми отмъкна резервната и забегна да си опраа купето....

Хахахахахахахахаах майтап да няма добре че беше твойта резервна гума че доста тъпо е да установиш че резервната гума дето ти е в колата и никога не ти е трябвала е 4 вместо с 5 дупки, и освен това секрета за джантите е някъде..........където никой не мои да са сети :help: и се налагат БГ методи за развиване на съответния болт поради липсата на сектетния накрайник :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ся по темата:

Ясно е че Голфа на Ф-14 беше леш :D ясно е и че моита кола е също леш :D пределно ясно е че и аз съм леш щото дигам 280 е гуми дет са по изтъркани от на Ф-14 маратонките :mhihi:, ясно е и че на Лъчката колата е леш и тя щото Ф-14 не го кефи :mhihi: нищо че ако спрем нашите всичките коли и неговата със сигурност точно неговата ще събере най много зрителски интерес.

А иначе аз съм на същото мнение като АЛХ, обичам същия тип коли каквито описа той, не обичам да има нищо излишно и нищо което да не върши работа и да е само за гъзария, обичам бързи, изчистени и агресивни коли които на пръв погред да се различават от оригинала само по по широките джанти и след като се вгледаш да разбереш че колата не е това което ти виждаш в действителност 8) ей такива коли харесвам аз, не изтребители с прагове до земята които винаги карат бавно на втора и даже и да ги побутваш отзад с цел да ги накараш да се позабързат и да си покажат "рогата", те вместо да увеличат скоростта я намалят, ама иначи са яко рейсинг стайл :mhihi: :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TITO ORTIZ » 02 Дек 2005, 23:42

хубу че мишо поне са опитва да напраи хем красива хем бърза ама и на него нещо не му се отдава като гледам....

ухааа кое неми се одава ве безкос :?: само подчертавам ти доиде в бургас погледна колата която въобще няма да е така както я видя и си направи извод ли ве мацко :?:
веднага ти отговарям това беше последния път които ти идваш до моя кола :!:
чаи ся да ти обесня аз на тебе :!: ти добре заоблен хърбав но за сметка на тва мазен младеж на малко години а с изпадала коса :!: ти реши да даваш оценки на нещо мое така ли :?:
аха ми добре ве аз помня оня твоя уникален голф :mhihi: приличащ на отчаяна ученичка 3-ти за 4-ти втория срок :( ти си помисли че разбираш от тунинг ли ве дебил :?: ти с тва голфче като стрелбище , дето като го караше си мислеше че си с наи-новия вайпър :!:
тва голфче дето струва колкото новите ботуши на жена ми реши да изпъкнеш като на бременна пъпа , искаш да го изкараш като нещо тарикаско ли ве чурче :?:
и преди да ти кажа още куп причини :!: ще спра за момент и искам от теб да ми кажеш как според теб тряя да изглежда моя нисан :!:
искам да намериш в нета мнооо красив нисан и да го пастнеш тук после аз ще пастна моя и тогава пак ще говорим навит ли си :?: :?: :?:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TITO ORTIZ » 02 Дек 2005, 23:52

не ве младеж неми пиши на лични :!: изкараи хубав според теб нисан 300зх :!: как тряя изглежда според теб еи тва искам :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 02 Дек 2005, 23:58

Изображение
ей ти на...
как ма налази и ти брейй :)
ужас :) дося тони ма храни в чата ся па ти друга атака :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TITO ORTIZ » 03 Дек 2005, 0:00

чудесно утре ще накарам да снимат моя :!: ей така както нее завършен и ти давам гаранция ще бъдеш разочарован от незнанието ми как се прави кола :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 03 Дек 2005, 0:03

TITO ORTIZ написа:чудесно утре ще накарам да снимат моя :!: ей така както нее завършен и ти давам гаранция ще бъдеш разочарован от незнанието ми как се прави кола :mhihi:

не му се отдава и незнание са две различни неща ма бързаш да ма нахраниш и ти...нищо де карай ся :)
да смятам че ти си направил добро съчетание и да смятам че не ти се отдава поради простата причина че като караш колата по ония чукари дето ходихме миналата седмица няма как дори направена да оцелее дълго :)
да ти се отдава и да не можеш и знаеш са различни неща потарям...
ей тва исках да кажа ма ти ма срина ...карай ся :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kelesha » 03 Дек 2005, 0:07

Мухахахахахахахаах Митьооооооооооооооооо кво е тва лайно дет си го пуснал ве батьоооооооооо хахахахахахахахахахаха ужаш мама си ебало. Ето един който е доста по добър от кича дето си постнал ти :mhihi:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 03 Дек 2005, 0:08

kelesha написа:...

да де ама не съм го теглил от нета ами от личния архив..иначе има и по хуави...

ПредишнаСледваща

Назад към Tuning