Визуален и силов тунинг и във какви пропорции?
Модератор: bum_bum
всичко си е ясно...
моето мнение е .. аз винаги съм се стремял към "вълк в овча кожа"... демек прибрано и измито возило без особени визуални пищови какво се крие под капака.. ма такъв съм си аз...
не обичам бързи скрапери и не обичам натруфени коли..
ма нали всеки си имал вкус...
моето мнение е .. аз винаги съм се стремял към "вълк в овча кожа"... демек прибрано и измито возило без особени визуални пищови какво се крие под капака.. ма такъв съм си аз...
не обичам бързи скрапери и не обичам натруфени коли..
ма нали всеки си имал вкус...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
F-14 написа:оня голф дето НИЩО нямаше освен пружини и реплики на поршови джанти!??!?!?
Дотук от мненията ти съдя,че говориш твърде уверено за коли които само си мярнал в бързината,защото голфа е с KW окачване за 1500 евро,а и джантите като прочетеш какво пише на тях ти става ясно че не са реплика.

- F-14
- младши ентусиаст
-
boost написа:
да е дришльо как не са досетих че ти ще ме титлосаш

нали не си дочел да та светна че аз съм леко в страни от БГ и като разбирания и като седалищно ориентиране

Как не са досетих че на голф за 5000лв са му сложили джанти и окачване за 5000лева няя поичи.
говорете ми за голфове де забавно е

аз никога съм нямал нямам и няма и да имам такива коли
не съм виждал карал возил се...не ве аз съм на 14 години от ника ми се разбира със леко пъпчасало лице и се ям с келеша щото ми е трети братовчед по линия на свако му...
чаай че забраих...кое било наточеното на с2ката или на субаруто не ми стана ясно?И кви нисани съм оплювал??
Ама недей ми отговаря няя смисъл

alx написа:...
принципно съм склонен да се съглася НО има едно НО...
колкото и да е прикрита колата според мен няма начин да не забележиш че става дума за сериозен мод по нея под капака.
Още повече пък се придържам към вярването че би трябвало да има лека,наистина незначителна демонстрация,или по-скоро намек за принципите и идеите вложени в колата.Изключвам шоу коли,fast and furious style и разни други подобни.
За мене точно последните са най привелекателни като сектор но това е въпрос на вкус както сам каза.
Та идеята ми е поне от това което съм видял по широкия свят:
дори и вълк в овча кожа,винаги може да различиш колата по стойката,джантите,гласа...дребни козметики.
някъде по нагоре пуснах на ландикар една снимка от драг в диего та на нея снимка според мен се вижда доста приятен тунинг съчетан със бързина и същевременно стилно излъчване
- F-14
- младши ентусиаст
-
landikar написа:Ей Ф14,братле,днеска си написал много леш бе...И верно ли караш с гуми за 15 лв та те е страх да пипаш педалите?
А колкото до принципите ти как трябва да изглежда една силна кола.То си има неща по които това се забелязва.
да е човек умирам от скука да бъда честен...не ми се тропа ама нейсе нема ко да праа....
и да верно е аз със гуми настаро отбягвам да карам или по скоро за пръв път карам с такива и не давам газ....ей на келеша щи каже що ,професора дето се ми са подиграва че наблягам на сигурността преди малко ми отмъкна резервната и забегна да си опраа купето....
няя пиша вече леш ся само ше чета плодовете на скуката си че ще стане весело

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- F-14
- младши ентусиаст
-
Bavarishe написа:Ако не сте разбрали Скайлайна е истината,но не тея нормалните,а тоя от 2Ф2Ф![]()
ей тоз ли

къв съм смотан с рога хахахаххаха
F-14 написа:....ей на келеша щи каже що ,професора дето се ми са подиграва че наблягам на сигурността преди малко ми отмъкна резервната и забегна да си опраа купето....
Хахахахахахахахаах майтап да няма добре че беше твойта резервна гума че доста тъпо е да установиш че резервната гума дето ти е в колата и никога не ти е трябвала е 4 вместо с 5 дупки, и освен това секрета за джантите е някъде..........където никой не мои да са сети

Ся по темата:
Ясно е че Голфа на Ф-14 беше леш

А иначе аз съм на същото мнение като АЛХ, обичам същия тип коли каквито описа той, не обичам да има нищо излишно и нищо което да не върши работа и да е само за гъзария, обичам бързи, изчистени и агресивни коли които на пръв погред да се различават от оригинала само по по широките джанти и след като се вгледаш да разбереш че колата не е това което ти виждаш в действителност

- TITO ORTIZ
- кандидат ентусиаст
-
хубу че мишо поне са опитва да напраи хем красива хем бърза ама и на него нещо не му се отдава като гледам....
ухааа кое неми се одава ве безкос

веднага ти отговарям това беше последния път които ти идваш до моя кола

чаи ся да ти обесня аз на тебе

аха ми добре ве аз помня оня твоя уникален голф

тва голфче дето струва колкото новите ботуши на жена ми реши да изпъкнеш като на бременна пъпа , искаш да го изкараш като нещо тарикаско ли ве чурче

и преди да ти кажа още куп причини

искам да намериш в нета мнооо красив нисан и да го пастнеш тук после аз ще пастна моя и тогава пак ще говорим навит ли си

- TITO ORTIZ
- кандидат ентусиаст
-
не ве младеж неми пиши на лични
изкараи хубав според теб нисан 300зх
как тряя изглежда според теб еи тва искам 

- TITO ORTIZ
- кандидат ентусиаст
-
чудесно утре ще накарам да снимат моя
ей така както нее завършен и ти давам гаранция ще бъдеш разочарован от незнанието ми как се прави кола 

- F-14
- младши ентусиаст
-
TITO ORTIZ написа:чудесно утре ще накарам да снимат мояей така както нее завършен и ти давам гаранция ще бъдеш разочарован от незнанието ми как се прави кола
не му се отдава и незнание са две различни неща ма бързаш да ма нахраниш и ти...нищо де карай ся

да смятам че ти си направил добро съчетание и да смятам че не ти се отдава поради простата причина че като караш колата по ония чукари дето ходихме миналата седмица няма как дори направена да оцелее дълго

да ти се отдава и да не можеш и знаеш са различни неща потарям...
ей тва исках да кажа ма ти ма срина ...карай ся