електроника каква какви пари?
Модератор: bum_bum
67 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Joreto написа:jamie написа:суперцени с които неможе да се пребори никой от бг това е 1:1
При $250 за Мегаскуирт (за незнаещите - способен да работи и като пиджи, и като стендалоун) - леееекинко си се пообъркал.
Муахахахахаха Мегацкуирт rulzzzzzzzz veeeee![]()
![]()
...... моя вече бачка и то перфектно
![]()
![]()
Туй му е хубавото - или бачка перфектно, или хич не бачка

Чакаме и онзи с вградения WB support - тогава наистина няма конкурент цена/екстри.
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Joreto написа:jamie написа:суперцени с които неможе да се пребори никой от бг това е 1:1
При $250 за Мегаскуирт (за незнаещите - способен да работи и като пиджи, и като стендалоун) - леееекинко си се пообъркал.
![]()
![]()
![]()
мс-а работи много хубаво но натройката сам знае6 каква е имам и едно приятелче от Русе НЕ е камикадзето поназнайва нещата и тои слага Мегаскуйрт наистина е достоен за уважение както мс-та така и 4овека който успее да го настрои

за 100$ разлика оба4е си улесняваш живота пък и смт-то може да работи като стандалоне самостоятелно

ludiagsm написа:Joreto написа:jamie написа:суперцени с които неможе да се пребори никой от бг това е 1:1
![]()
![]()
![]()
мс-а работи много хубаво но натройката сам знае6 каква е имам и едно приятелче от Русе НЕ е камикадзето поназнайва нещата и тои слага Мегаскуйрт наистина е достоен за уважение както мс-та така и 4овека който успее да го настрои![]()
за 100$ разлика оба4е си улесняваш живота пък и смт-то може да работи като стандалоне самостоятелно
имайки опит с СМТ6 и мегаскуирт мога да кажа че на мен ми беше доста по лесно да настроя МС-а

п.п. А и връзването на МС-а не е много по-трудно от връзването на СМТ6.
W201 - 190E
Сега - M103 3.0-12v @ 0.5 бара
Преди - M102 2.5-16v турбо (402м : 13.934 @ 0.5 бара , писта Божурище)
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
чудесно Жоре зна4и остава да видим резултатите , какво ти остава да правиш по мерцедеса и дали ще стане за 29 октомври???
ludiagsm написа:чудесно Жоре зна4и остава да видим резултатите , какво ти остава да правиш по мерцедеса и дали ще стане за 29 октомври???
остава да се досглоби и оборудва, за 29 според мен няма да е готов тъй като искам да го покарам малко повече пред да почна да го товаря яко, но се надявам преди края на сезона на направя няколко теста на божура...естествено ще се качи и на диното та да се види точно какъв е резултата

W201 - 190E
ludiagsm написа:кои коли бе кире аз знам една ис-ка на кобрата но на божура едва даде 17 секунди аз толкова бях когато карах същия мотор атмосферен на газ, бахти верно 4е има6е проблем с шибания гумен ман6он ама после какво стана аз така и не разбрах
Ами има и една вектра - към 320-330 коня е на вала , и тя е с Апекси и арчи 15-ина у градо

А колко дава ис-ката на божура няма абсолютно никакво значение просто защото е правена за всекидневно каране. Както и с мойта колица също

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
ludiagsm написа:кои коли бе кире аз знам една ис-ка на кобрата но на божура едва даде 17 секунди аз толкова бях когато карах същия мотор атмосферен на газ, бахти верно 4е има6е проблем с шибания гумен ман6он ама после какво стана аз така и не разбрах
аз днес си взимам гараж и скоро Ще излезе и мойта кола с СМТ
надявам се Илиян тия дни да земе да се домъкне до божура и да се пусне та да видим става ли нестава ли
но цената на апекси спрямо тази на смт и като сложиш възможностите които имат двете ,СМТ пе4ели по доста по ниската цена на която го предлагам аз ли4но и гарантирам за него в момента имам 7 броя поръчал съм още 10
просто извадих късмет мой приятел от детинство работи в една тунинг къща в париж и ми ги праща на суперцени с които неможе да се пребори никой от бгтова е 1:1
Такаааа щото изчетох 1000 простотий от кой ли не казвам само това:
времето вече не е 17

това колко дава колата ми там няма значение-тя не е за там,за там си имам Нинджа ЗХ12,
кажи ми кой от ползвателите с турбо на СМТ6 е изкарал за 2 месеца - 7000км

и мотора му е идеален

Щото на мен вече ми дойде първата смяна след турбото

За сега толкова!
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
времето вече не е 17 -ама кат' си готов звънни да ти кажа колко е
аз съм готов

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
Cobra написа:ludiagsm написа:кои коли бе кире аз знам една ис-ка на кобрата но на божура едва даде 17 секунди аз толкова бях когато карах същия мотор атмосферен на газ, бахти верно 4е има6е проблем с шибания гумен ман6он ама после какво стана аз така и не разбрах
аз днес си взимам гараж и скоро Ще излезе и мойта кола с СМТ
надявам се Илиян тия дни да земе да се домъкне до божура и да се пусне та да видим става ли нестава ли
но цената на апекси спрямо тази на смт и като сложиш възможностите които имат двете ,СМТ пе4ели по доста по ниската цена на която го предлагам аз ли4но и гарантирам за него в момента имам 7 броя поръчал съм още 10
просто извадих късмет мой приятел от детинство работи в една тунинг къща в париж и ми ги праща на суперцени с които неможе да се пребори никой от бгтова е 1:1
Такаааа щото изчетох 1000 простотий от кой ли не казвам само това:
времето вече не е 17-ама кат' си готов звънни да ти кажа колко е
![]()
това колко дава колата ми там няма значение-тя не е за там,за там си имам Нинджа ЗХ12,
кажи ми кой от ползвателите с турбо на СМТ6 е изкарал за 2 месеца - 7000км![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и мотора му е идеален![]()
Щото на мен вече ми дойде първата смяна след турбото![]()
За сега толкова!
7000км след първта сняна на маслото или след смяна на първото турбо щот първото ти турбо го видях кофти глетка беше
ама айде важно е на теб да ти харесва , ако имаш възможност като се настроя тия дни ще се 4уем и видим на бажура
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Това с турбото знаеш че си беше човешки гаф-тука говорим за техника не за това че аз се направих на тарикат и Киро го наду,а то си духала в атмосверата вместо в мотора 

67 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5