Без акциз вече ?
Модератор: bum_bum
60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
cobrata_m3 написа:savski написа:Така е, напълно си прав. Всеки трябва да си прави реална преценка. Питам, защото ми попадна една доста добра E36 323i. Жалко обаче, че няма да станеЕбати тъпотията. Акциз над 163 коня ми се струва малко
Да го бяха направили над 191 коня или нещо такова
е тогава 325 не можеш да си вземеш
323i пак не мойж

Само м3 мойш за донор...
cobrata_m3 написа:е тогава 325 не можеш да си вземеш

P.S. cucko, ако ограничението е над 191, 323 не е акцизна

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Стига ве, 163 коня били непоносимо малко, я виж в Е36 колко хора се чудят как ще карат 316- ките зимата 

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
savski написа:cobrata_m3 написа:е тогава 325 не можеш да си вземешЕ то вярно угодия няма, но все пак 163 коня са непоносимо малко, както и да го гледаме. В такъв случай човек е обречен да не може да си купи кола от по-висок клас! И защо? Готов си да си плащаш данъците на базата на конските сили, застраховки, ремонти и после някой ще ти каже, плащай още 50% от стойността на колата, за да си я караш. Ебати обирджийската политика!
А дори да премахнат акциза мислете му данък-затраховка колко ще плащате!Кво пречи да си сложите м3 и да си свиркате с данък колкото 316-ка!

- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
savski написа:СложноПрекалено сложно
Най-добре да си докарам направо една 323-ка и да си плащам 300-400 лева данък
![]()
Защо трябва да се мисли начин да се чийтнеПо-добре да няма акциз, защото за мен акцизът си е пълнене на начии гуши. Сигурно на ония 240-те лукови глави.
че той сега данъка и е над 400лв а ако падне акциза и ако го дигнат на повече примерно застраховка+данък 1000лв и кво прайшза 4 години си плащаш същите пари като акциза че и продалжаваш да ги плащаш е на пак няма угодия

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
S 70/3 написа:толкова са повярваи ми за 20-30 хил $ е м 5 последен модел с дребна забележка от рода на с4упено огледало..а е 39 м 5 имаше за 6-7 хил $ без забележка...просто там е друг свят друг пазар и друга ситуация...

cucko написа:savski написа:cobrata_m3 написа:е тогава 325 не можеш да си вземешЕ то вярно угодия няма, но все пак 163 коня са непоносимо малко, както и да го гледаме. В такъв случай човек е обречен да не може да си купи кола от по-висок клас! И защо? Готов си да си плащаш данъците на базата на конските сили, застраховки, ремонти и после някой ще ти каже, плащай още 50% от стойността на колата, за да си я караш. Ебати обирджийската политика!
А дори да премахнат акциза мислете му данък-затраховка колко ще плащате!Кво пречи да си сложите м3 и да си свиркате с данък колкото 316-ка!
а кой казва че те задължават да ходиш до общината да се регваш за данък

- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
KIM написа:cucko написа:savski написа:cobrata_m3 написа:е тогава 325 не можеш да си вземешЕ то вярно угодия няма, но все пак 163 коня са непоносимо малко, както и да го гледаме. В такъв случай човек е обречен да не може да си купи кола от по-висок клас! И защо? Готов си да си плащаш данъците на базата на конските сили, застраховки, ремонти и после някой ще ти каже, плащай още 50% от стойността на колата, за да си я караш. Ебати обирджийската политика!
а кой казва че те задължават да ходиш до общината да се регваш за данък
да бе аз колкотърсих данъчното къде ли не питах и накрая не го намерих и викам я да не я регвам

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Какви са последствията ако не си регнал колата към година и половина. Питам защото имах проблеми с договора за покупка от Германия и още не съм ходил до данъчното.
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
kronos написа:Какви са последствията ако не си регнал колата към година и половина. Питам защото имах проблеми с договора за покупка от Германия и още не съм ходил до данъчното.
по-добре и не ходи

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
20 лева на месец, след 2-рия месец. Демек ти имаш 18-2=16 месеца х 20лв.= 320лв.+ данъка за идната година
Абе най-добре не ходи

Абе най-добре не ходи

- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
А над 2 години вече няма глоба до колкото знам ... демек, ако идеш след 2рата ще ти искат само данъка ... без глоби.
Ама не гарантирам на 100%, че е така ... трябва да се провери ... но няколко човека са ми го казвали.

без реклами в подписа...

60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4