318is Турбо или 325\328
Модератор: bum_bum
slav4o1 написа:kapitanat написа:325/328
325 м50 знам че двг е здрав и изпитан вече но 328 с този м52 знам че е много по кекав маичеалум.блок и слаба карантия и е труден и скъп за турбо
Не всички б28-ци са алуминиев блок американските са си с чугунен (верно че са голяма рядкост в бг)пак и какво имаш напредвид че няма да издаржи на турбо или?Коя карантия е слаба за буталата и мотовилките ли говориш(само)или за всичко и немога да разбера кое му е по скъпото за турбиниране от на 25-цата.Наскоро тук се пишеше за една 28-ца че човека ще я кара на 1бар и бил сменил само бутала от -ис и биели от м50б25 защото му изглеждали по здрави единствено това е по скъпото поне според мен

Аз давам един глас за иската, турбо колата е по добре и невиждам защо няма да става за дрифт много малко от дрифтачките са с компресори повечето си карат с турбо.(друго си е 25-ца турбо но това вече е голяма инвестиция и само за маниаци

- Vitorio
- кандидат ентусиаст
-
Четох четох и ще кажа:-)Абе бате ти собствено мнение нямаш ли си че се допитваш до хората тук вземи си реши сам какво точно искаш това според мен ще е най-удачния за теб вариант както му казвам аз напрви си душевна чикия такава каквато ти си искаш за да ти е най-гот и да си най-щастлив а и в крайна сметка ако не ти хареса единият вариант винаги после можеш да минеш на другия така че не му мисли много вземи се в ръце и си деиствай по това което душата и сърцето искат :-)))Такъв е моя съвет към теб :-)))

Капитане ще помогнем с каквото можем само се върни от реис обади се.

http://vbox7.com/play:dfb1170d
http://vbox7.com/play:f7941feb
Рано или късно всеки Е30 ентусиаст си купува друго BMW
archie написа:Наскоро тук се пишеше за една 28-ца че човека ще я кара на 1бар и бил сменил само бутала от -ис и биели от м50б25 защото му изглеждали по здрави единствено това е по скъпото поне според мен
![]()
Въпросната 328 (при това комби) я карах скоро и мога да каже ,че дори само на 0.6 (в момента тъй като още е с малки инжектори) бута много здраво

П.П. биелите ги смени тъй като му бяха останали от един 2.5 мотор

W201 - 190E
Сега - M103 3.0-12v @ 0.5 бара
Преди - M102 2.5-16v турбо (402м : 13.934 @ 0.5 бара , писта Божурище)
Сега - M103 3.0-12v @ 0.5 бара
Преди - M102 2.5-16v турбо (402м : 13.934 @ 0.5 бара , писта Божурище)
Абе archie като сложиш 2.8 ще се пусним ли.
Авера ми взе 2.8 двоен ванус от 7 серия и малко му е сложна ел. инсталацията

Авера ми взе 2.8 двоен ванус от 7 серия и малко му е сложна ел. инсталацията
http://vbox7.com/play:dfb1170d
- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd
Dizzel написа:Капитане ще помогнем с каквото можем само се върни от реис обади се.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе тука на кораба , с един колега се побъркахме вече , само турбота в главите ни , пича сега една А41.8Т Елиминатор кит и купи и аз оставам бая назаде с 2.5 чката . Така че идва време за олювче , софта ми е много проблематичен , ама ще го оправим и него с някое рамо от светилата в областта . Като се прибрера ще се видим да дадеш някоя насока пък и да се почерпим (ама не като в Пловдив) .
Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
kapitanat написа:Dizzel написа:Капитане ще помогнем с каквото можем само се върни от реис обади се.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе тука на кораба , с един колега се побъркахме вече , само турбота в главите ни , пича сега една А41.8Т Елиминатор кит и купи и аз оставам бая назаде с 2.5 чката . Така че идва време за олювче , софта ми е много проблематичен , ама ще го оправим и него с някое рамо от светилата в областта . Като се прибрера ще се видим да дадеш някоя насока пък и да се почерпим (ама не като в Пловдив) .

- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
Много е просташко автарчето
и мене беше тръгнало да ме дразни ама не мързеше да търся нови , тря да се поразтършувам за нещо с бяло синята перчица на него

Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
- BMWRACING
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 м20б20 90г
- Мечтае да кара: е30 с38турбо
Абе тука на кораба , с един колега се побъркахме вече , само турбота в главите ни , пича сега една А41.8Т Елиминатор кит и купи и аз оставам бая назаде с 2.5 чката .
ти си със 25-ца и се даваш на шляуди 1.8Т,та то е 150+ коня бее
ти си със 25-ца и се даваш на шляуди 1.8Т,та то е 150+ коня бее

- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
Еми ще се дава ... кво да прави ... пък и става въпрос за 1.8Т с някъв кит.
За теб тва, че е турбо сигурно не е от значение ... все пак 2.5 си е повече от 1.8.
Само дето 1.8Т само с чип на предно вади повече коне на колелата от 325ца или 328ца ... пък и по-ниско тегло с около 150кг ... сещаш се какво става нали?
ПП: И да знаеш ... на ЛТ-то не са толкова къси скоростите ... 316ката просто бавно ги пълни...

ПП: И да знаеш ... на ЛТ-то не са толкова къси скоростите ... 316ката просто бавно ги пълни...

без реклами в подписа...

- kapitanat
- младши ентусиаст
-
Като оставим фантатичната обремененост към марката, която всички знаем че е The Best , този двигател на ауди издържа 300-350 на колелата без да се бара карантията .АЕВ двигателя - главата я слагат и на други двигатели за тунинговане , защото е с много големи отвореи портове, а точно това ауди е и супер лесно за тунинг само е един чип и скача много , въпреки че само с чип не е сигурно дали ще може да вземе 325 ца . Когато на Аудито му се сложи кит откачането е пълно и трябва лудият да идва
да потушава страстите на олимпииците.

- BMWRACING
- младши ентусиаст
-
ми точно това щях да казвам,като толкова много варви да се пусни на лудия с ис-а,лудия не вярвам да откаже 

- BMWRACING
- младши ентусиаст
-
- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
BMWRACING написа:ми точно това щях да казвам,като толкова много варви да се пусни на лудия с ис-а,лудия не вярвам да откаже
Ами има коли с 1.8Т, които ще бият БМВто на Лудия ... все пак с 1.8Т вече има 10сек кола ... има и едно Корадо с ниски 11ки ... сигурно скоро и то ще е в 10ките.

без реклами в подписа...