318is turbo is back :)
Модератор: bum_bum
- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Ако на 4та си стигнал 9000 оборота при включване и си карал малко на 5та-то си лизнал 200-195-200.1.22 ти е 4та нали?На 9500 на 4та си с 188км/ч
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: zdr
mimo_1 написа:Ей луд!!!! Тва последното клипче е умопомрачително![]()
Наковахте ли се яко в Кубратово?
леко се почерпихме

- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
ludiagsm написа:OPASNO LUD написа:Ти дай обороти,предавателни числа и вид гуми па ние ще смятаме
ина4е максималните обороти в които съм я вкарвал по лог файлове на смт-то са 9500 стрелката ми в този момент ми со4и в краката![]()
Ъъъ с кви пружини и и повдигачи си че дигаш 9500?

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Луд, тея от тунинг.бг ти извадиха всички черни ризи,ебати кретените видяха, че колата ти е трънагала много добре и виж какво става - тва човешката завист е по-голяма от женската завист ебати
Мислиш ли да режеш от нея, и да я правиш само за драг?

Мислиш ли да режеш от нея, и да я правиш само за драг?

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
BMW_F1Team написа:Луд, тея от тунинг.бг ти извадиха всички черни ризи,ебати кретените видяха, че колата ти е трънагала много добре и виж какво става - тва човешката завист е по-голяма от женската завист ебати![]()
![]()
![]()
Дай линк да четеме ,много ми е интересно що сега гроздето е кисело като вече е ниско

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
При толкова информация дето лудия даде е нормално да го клецат.Въпроса е,че я даде,а не се скри като п**** в гората,е верно е нарцистичен пич,но кой не обича да се хвали.Въпроса е,че Генади и Поли са бая гъсти и любимото им занимания е да коментират чуждите коли по Бояна.Лично ме ме кефи автомобилът му,дори да не участва Б клас,не мисля,че нещо ще го спре за Стриит и Ц,а определено смятам,че в колата му потенциал има
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
BMW_F1Team написа:http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=64545&postdays=0&postorder=asc&start=0
Ето
тая тема е мноооооооо зле

честито още веднъж на лудия а всички останали нека си говотят то това е най лесно май - само спам

- 318 IS Power
- Потребител
-
OPASNO LUD написа:При толкова информация дето лудия даде е нормално да го клецат.Въпроса е,че я даде,а не се скри като п**** в гората,е верно е нарцистичен пич,но кой не обича да се хвали.Въпроса е,че Генади и Поли са бая гъсти и любимото им занимания е да коментират чуждите коли по Бояна.Лично ме ме кефи автомобилът му,дори да не участва Б клас,не мисля,че нещо ще го спре за Стриит и Ц,а определено смятам,че в колата му потенциал има
апсолютно съм съгласен с теб колега

Лудия е номер 1 просто...... давай луд ........... чакаме с интерес следващите подобрения по колата ти и следващия път БЕЗ МИЛОСТ да ги съсипеш на всичките

БМВ ти си чудна кола ........... БМВ не те заменям за жена............ БМВ с теб до края на света!!!!!!!!!!!!!
- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Аз залагам, че колата на Лудия е някъде около 450 коня ...
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10