318is turbo is back :)
Модератор: bum_bum
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
4акам главата от шлайф ,казах им също д аи направят проверка да не би духа от някъдеSharo написа:вече движим ли се ниско над асфалта ... =)

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
Дали ще дават достатъчно високо пробивно напрежение? Щото не са смятани да правят искра, която да пали смес под такива налягания.
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
JohnnyBlack написа:Дали ще дават достатъчно високо пробивно напрежение? Щото не са смятани да правят искра, която да пали смес под такива налягания.
ами хората ги използват от много време и карат турбо ис-ки с тях
а преди неколко мнения ти зададох въпрос беше писал за електрониката за проблеми там нещо, кажи какво точно имаше предвид
Последна промяна ludiagsm на 24 Юни 2007, 1:40, променена общо 1 път
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
а какво сте сътворили?! ...
аз капак не виждам ...
аз капак не виждам ...

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Последна промяна N.Mihaylovski на 25 Юни 2007, 9:07, променена общо 3 пъти
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- ///Явор
- Летящия холандец
-
само немога да разбера ти кво се намесвашScott написа::twisted:

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Мери си Приказките за да не засмучеш ти нечии топкиЯвор написа:само немога да разбера ти кво се намесвашScott написа::twisted:...и изобщо какво правиш тук
...и земи си смени телефона,че праи отвратителни снимки
...и повече не ми се мяркай,колкото и да смучеш топките на сончо
......и подписа,нещо не ти тича

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
тука нещо промишлен шпионаж надушвам ... 

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Новини
-
Scott написа:Мери си Приказките за да не засмучеш ти нечии топкиЯвор написа:само немога да разбера ти кво се намесвашScott написа::twisted:...и изобщо какво правиш тук
...и земи си смени телефона,че праи отвратителни снимки
...и повече не ми се мяркай,колкото и да смучеш топките на сончо
......и подписа,нещо не ти тича
![]()
И двамката - пазете тишина

Скоти, голям си дразнител

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
малко раздвижване по темата :
сменихме гарнитурата на главата с оригинална гьоце, имаше грижи с те4 от водния радиатор (бат Явор и едни негови радиаторджиисе погрижиха) и едно водно съединение скъсано марку4е около скоби4ката , както и ел.перката за охлаждане на водния радиатор (бях дал 200лева за един спалм от проспийд който го махнах и на негово място сложихме ел.перка от лан4ия за 40 лв (като на цене гея
) ,която ве4е смогва да охлажда дори и при в4ерашните жеги мотора държи температурата на водата между 93 и 101 градуса
бат заьо е надуп4ил термостата за по-добро охлаждане
та покарах мялко така леко леко отна4ало и отвреме навреме я сритвах и застрелвах по некои пешеходец моторист или таксиджия
( требваше да има клип4ета ама вси4ко става непредвидено и немаша как
)
сега малко ме е шубе карам я леко и всеки път като спра и проверявам водните мар4у4и дали слу4айно не е духнала гарнитурката и да надува пак купресия във водата за сега е ок ама я карам на 0,6 0,7 бара с новия диф колата върви като мотор ето едно видийце от в4ера ве4ерта на о,7 бара е : http://youtube.com/watch?v=smmNPXqNYQU
утре на божура ще я надуем пък каквото стане поръ4ал съм кометик гарнитурка и така
сменихме гарнитурата на главата с оригинална гьоце, имаше грижи с те4 от водния радиатор (бат Явор и едни негови радиаторджиисе погрижиха) и едно водно съединение скъсано марку4е около скоби4ката , както и ел.перката за охлаждане на водния радиатор (бях дал 200лева за един спалм от проспийд който го махнах и на негово място сложихме ел.перка от лан4ия за 40 лв (като на цене гея

бат заьо е надуп4ил термостата за по-добро охлаждане

та покарах мялко така леко леко отна4ало и отвреме навреме я сритвах и застрелвах по некои пешеходец моторист или таксиджия

сега малко ме е шубе карам я леко и всеки път като спра и проверявам водните мар4у4и дали слу4айно не е духнала гарнитурката и да надува пак купресия във водата за сега е ок ама я карам на 0,6 0,7 бара с новия диф колата върви като мотор ето едно видийце от в4ера ве4ерта на о,7 бара е : http://youtube.com/watch?v=smmNPXqNYQU
утре на божура ще я надуем пък каквото стане поръ4ал съм кометик гарнитурка и така