Карбонов капак
Модератор: bum_bum
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
bum_bum написа:ама тва карбон ли е или фолио?
карбон бе истински и в бг има такъв материял отлива се калъп и го правят хем е лек хем е много здрав благоевградската м-ка е е36 седан със правени карбонови капаци единия фар също е отливка от карбон другия е направен на въздухозаборник пак от карбон смукателния колектор и той
- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
Тва за всмукателния колектор е много хитро - хем здраво, хем красиво
, при м50 ше дойде много добро решение.

- civic
- младши ентусиаст
-
ludiagsm написа:bum_bum написа:ама тва карбон ли е или фолио?
карбон бе истински и в бг има такъв материял отлива се калъп и го правят хем е лек хем е много здрав благоевградската м-ка е е36 седан със правени карбонови капаци единия фар също е отливка от карбон другия е направен на въздухозаборник пак от карбон смукателния колектор и той
задния капак каза че е 3кг, предния 7, целите от карбон
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
ludiagsm написа:bum_bum написа:ама тва карбон ли е или фолио?
я... колектора те ли са го правили !? ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Sharo написа:ludiagsm написа:bum_bum написа:ама тва карбон ли е или фолио?
я... колектора те ли са го правили !? ...
предполагам не съм 100% сигурен тези дни ще му званна и ще питам
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
питай ги и за условията и да почваме да се карбонизираме ...
аз с разни дребни детайли мога да се справя ама с тия големине ... найсе

аз с разни дребни детайли мога да се справя ама с тия големине ... найсе
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Освен ако му се занимава на момчето да се съберем повече и да му наръчваме количество! Ако може само снимка да се види на небоядисания капак на Е36цата.
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
e то нали идеята е да остане небоядисан и заради вида, ако е само заради теглото по- добре да се направи стъклопласт и да се боядиса.
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:e то нали идеята е да остане небоядисан и заради вида, ако е само заради теглото по- добре да се направи стъклопласт и да се боядиса.
мен вида не ме интересува толкова важното е да е леко и здраво а не леко и тро6ливо

- civic
- младши ентусиаст
-
на външен вид едва ли ще го докарат като на Vis или Seibon
те там са някви сухи преси и други такива работи като съм чел.
те там са някви сухи преси и други такива работи като съм чел.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
аз мога да мина митница, но с 50% от дължимата стойност ама тва пак са към 200лв на капак и си губи смисъла, а и става по- скъпо. Дори и 100лв да се дадат на капак на митница цената пак идва на английската, не виждам защо да си усложняваме живота, а и VIS е по- евтината марка от двете.
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Аз преди година като смачках предния капак на купето търсих оригинален втора ръка за купе поне 3 месеца и некви луди пари ми търсеха бях решил вече карбонов от Ибея да взимам и в последния момент си намерих
Иначе идеята за карбоново олекотяване е страхотна! Особено за Евридеика, че един познат от пловдив с стъклопластов преден капак му се счупи от камъче изхвърлено от гумата на колата отпред. Представям си погледа му

Иначе идеята за карбоново олекотяване е страхотна! Особено за Евридеика, че един познат от пловдив с стъклопластов преден капак му се счупи от камъче изхвърлено от гумата на колата отпред. Представям си погледа му