Една много добра Е36ца
Модератор: bum_bum
- BUHALA
- кандидат ентусиаст
- Кара: E34-M30/B35
Обаче ми е много весело като чета мнението на селяците дето оплюха труда и старанието на Божо и на майсторите му.
Това, селяни, се нарича ентусиазъм, майсторлък, умение, професионализъм и т.н.
Как пък все ще се намери някой да осере хорския труд.
Колата е станала уникално.
Ся всеки от тия дето храчат ще каже че си изказва обективното мнение без да иска да обижда, но всеки от тях тайно завижда че неговата бима не е такава.
Защо като не можеш да си направиш нещо трябва да оплюеш това което са направили другите.
Моите адмираций за Божо и майсторите му, и пожелание:
Божка, желая ти всичките ти коли да са все такива "селски"
Карай си селянията и се кефи как отворените въздишат след теб
Това, селяни, се нарича ентусиазъм, майсторлък, умение, професионализъм и т.н.
Как пък все ще се намери някой да осере хорския труд.
Колата е станала уникално.
Ся всеки от тия дето храчат ще каже че си изказва обективното мнение без да иска да обижда, но всеки от тях тайно завижда че неговата бима не е такава.
Защо като не можеш да си направиш нещо трябва да оплюеш това което са направили другите.
Моите адмираций за Божо и майсторите му, и пожелание:
Божка, желая ти всичките ти коли да са все такива "селски"
Карай си селянията и се кефи как отворените въздишат след теб

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...........
Е само не моа да разбера за кво пишете глупости и се излагате бе хора-колата е УНИКАЛНА! Личи си, че са дадени маса пари и в случая са дадени не напразно-изглежда убийствено колата! Са че вие господа нямате или не бихте дали тия пари-ма слабо ни интересува-момчето си е направило колата ЕДИНСТВЕНА и то по тарикатския начин-С ПАРИ, а не с идейки и мърцинярски копия и подобия на оригинални неща!
А за Ачо-вярно е че нещата по колите му винаги са от скъпи, прескъпи. Това разбира се не винаги означва, че изглеждат добре, че са за тая кола или че той е гъзар и пич, НО фактите са това. Написал е кое колко струва за ориентация на много-знаещите в цените! Оригиналните неща са скъпи господа, не всеки си ги позволява! Аз лично много съм щастлив като си купя нещо оригинално и истинско за моята красавица! (добре че е Аутофешън 3003......
)!!!
Тъпо е да плюете на момчето колата, както и е тъпо да се дразните (видимо е, личи ви
...) като хората споделят за кви пари са си купили ОРИГИНАЛНИТЕ и, да, наистина СКЪПИ части!!!
Аре научете некои неща накрая и престанете да се излагате и да бъдете отново балканджии

А за Ачо-вярно е че нещата по колите му винаги са от скъпи, прескъпи. Това разбира се не винаги означва, че изглеждат добре, че са за тая кола или че той е гъзар и пич, НО фактите са това. Написал е кое колко струва за ориентация на много-знаещите в цените! Оригиналните неща са скъпи господа, не всеки си ги позволява! Аз лично много съм щастлив като си купя нещо оригинално и истинско за моята красавица! (добре че е Аутофешън 3003......

Тъпо е да плюете на момчето колата, както и е тъпо да се дразните (видимо е, личи ви

Аре научете некои неща накрая и престанете да се излагате и да бъдете отново балканджии

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
re
The_Ancient написа:Еми кво се обяснява тука 100 евро 1000 евро... нали той си ги е дал парите за неговата кола, него да си го кефи, аз поне не бих дал толкова пари само за да мога да напиша в некъв си форум, фаровете ми не са такива, а инакви...
Пич, ти явно четеш между редовете! Аз не съм написал колко ми струват фаровете на старата кола (това всеки, който се интересува го зае), за да се изфукам, а за да докажа на отворкото по-горе, че не съм човек, който критикува, защото не може да си го позволи!!! Малко е тъпо при положение, че съм слагал само ориг. тунинг компоненти (спойлерите бяха с TUV и от пластмаса) да ми обяснява, че не мога да си позволя да ми излеят от стъкломат 4 спойлерчета и да си взема едни Сонарки за 300 лв.

Всеки, който поства инфо за подобренията по колата си във форум трябва да е готов да чуе както доброто, така и лошото. Нали сте чували за градивна критика, известна напоследък сред масите като "Стимулиращо НЕ"

///M Club Member
Re: ...........
Тоо Cool написа:Е само не моа да разбера за кво пишете глупости и се излагате бе хора-колата е УНИКАЛНА! Личи си, че са дадени маса пари и в случая са дадени не напразно-изглежда убийствено колата! Са че вие господа нямате или не бихте дали тия пари-ма слабо ни интересува-момчето си е направило колата ЕДИНСТВЕНА и то по тарикатския начин-С ПАРИ, а не с идейки и мърцинярски копия и подобия на оригинални неща!
А за Ачо-вярно е че нещата по колите му винаги са от скъпи, прескъпи. Това разбира се не винаги означва, че изглеждат добре, че са за тая кола или че той е гъзар и пич, НО фактите са това. Написал е кое колко струва за ориентация на много-знаещите в цените! Оригиналните неща са скъпи господа, не всеки си ги позволява! Аз лично много съм щастлив като си купя нещо оригинално и истинско за моята красавица! (добре че е Аутофешън 3003......)!!!
Тъпо е да плюете на момчето колата, както и е тъпо да се дразните (видимо е, личи ви...) като хората споделят за кви пари са си купили ОРИГИНАЛНИТЕ и, да, наистина СКЪПИ части!!!
Аре научете некои неща накрая и престанете да се излагате и да бъдете отново балканджии![]()
![]()
![]()

Споделям! Има много истина в този пост

///M Club Member
- HeAdY-NuKeR
- Потребител
-
- Кара: 206 GTi
- Мечтае да кара: М5
@SkyWalker несъмнено няма по-красива и скъпа М3-ка от твойта
Забрави да кажеш колко пари си дал за емблемката и двойнолепещото

Най-обичам Е36 320i по светофарите само да не е ванос 

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
аре стига ве пловдивската група... някой като каже че не го кефи колата и ще му изкарате очите... различни хора, различни предпочитания
ясно е че е най-добре тунингованото БМВ в България, а и не само, просто някои хора не харесват този тип тунинг.
ясно е че е най-добре тунингованото БМВ в България, а и не само, просто някои хора не харесват този тип тунинг.
4 8 15 16 23 42
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Колата е страхотна.Браво за положения труд.А иначе е ясно че ще има критици.Те новите модели на БМВ се критикуват а какво остава за нещо правено в БГ 

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Е кво пречи да се критикува?Всеки си има вкус, на някой им харесва на други не.И няма нужда да обиждате тези,които не харесват колата.Все едно същите те да обиждат хората,които я харесват.Нали затова е форум всеки да си каже мнението без значение какво е 

Tux0 Ca !

ре
HeAdY-NuKeR написа:@SkyWalker несъмнено няма по-красива и скъпа М3-ка от твойта![]()
Токущо направи много тъпо изказване. Не съм с ///М3 (за мое огромно съжаление), а емблемката нова и оригинална е към 30-35 лв. Двойнолепещо питай в Практикер на щанда на Tesa или лепило капчица

///M Club Member
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
и кво ся регистрирахте се тука да защитавате? ми правилно казаха хората по-горе, на някой не му харесва, на друг му харесва!
плюс това тук е форум и всеки може си даде мнението, колкото и да не ви харесва
плюс това тук е форум и всеки може си даде мнението, колкото и да не ви харесва

- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
Re: Една много добра Е36ца
MaXimal написа:
Браво на собственика - на живо изглежда още по-добре.
днес я видях в Пловдив,наистина много изпипана
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
HeAdY-NuKeR написа:Много ме е жал за хората с Е30 които само плюят по чуждите коли (които по няква случайност струват 20 пъти повече)![]()
![]()
като не ви харесва поне не говорете глупости заради хора като вас има термини като "Голфаджия" ...
когато някой от големите разбирачи тука направи на 1/2 като тази кола тогава да критикува![]()

ре
petio_petiov написа:HeAdY-NuKeR написа:Много ме е жал за хората с Е30 които само плюят по чуждите коли (които по няква случайност струват 20 пъти повече)![]()
![]()
като не ви харесва поне не говорете глупости заради хора като вас има термини като "Голфаджия" ...
когато някой от големите разбирачи тука направи на 1/2 като тази кола тогава да критикува![]()
![]()
![]()
Великодушен си евала,а от коментар се въздържам щото съм Голфаджия и не разбирам
Това от подписа ти е един доста добър "Голф" екземпляр

///M Club Member
Винаги са ми били ужасно смешни разни заухави прошляци (с извинение), които все намират начин да станат интересни с критикуването на нечии труд, без да имат зад какво да застанат. Най-малкото ако онзи господин със струващите 1000лв Хелла предни фарове на БИВШАТА му кола имаше поне най-малка идея колко труд, пот, пари и преди всичко НЕРВИ отидоха по правенето на БМВ-то, много ме съмнява да беше писал изобщо. Примера със ЗАЗ-ката е направо смешен, защото съм 100% сигурен, че 99% от каращите БМВ имат на поне едно място в колата емблемата ///М
Нагледал съм се на разни "ентусиасти", които изпитват душевен оргазъм и смисъла на живота им приключва за момент, когато се сдобият със скоростен лост, предна броня или еди-к'во си от някоя истинска ///М-ка. А аз мога да ви гарантирам, че тази кола, освен УНИКАЛНО КРАСИВА ще бъде и ужасно бърза
Защото за разлика от повечето от вас се очаква скоро тя наистина да проима най-важната част от ///М, а познайте коя е тя !?
Според мен право на критика имат хората, които могат да покажат по-хубава кола от тази на Божо
До тогава бъдете поне морално задължени само да си изказвате никомоненужното мнение, без да се правите на много разбиращи тунинг-критици

Според мен право на критика имат хората, които могат да покажат по-хубава кола от тази на Божо