Една много добра Е36ца

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

кандидат ентусиаст
Кара: E34-M30/B35

Мнение от BUHALA » 14 Окт 2007, 19:16

Обаче ми е много весело като чета мнението на селяците дето оплюха труда и старанието на Божо и на майсторите му.
Това, селяни, се нарича ентусиазъм, майсторлък, умение, професионализъм и т.н.
Как пък все ще се намери някой да осере хорския труд.
Колата е станала уникално.
Ся всеки от тия дето храчат ще каже че си изказва обективното мнение без да иска да обижда, но всеки от тях тайно завижда че неговата бима не е такава.
Защо като не можеш да си направиш нещо трябва да оплюеш това което са направили другите.
Моите адмираций за Божо и майсторите му, и пожелание:
Божка, желая ти всичките ти коли да са все такива "селски"
Карай си селянията и се кефи как отворените въздишат след теб :D

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

...........

Мнение от Тоо Cool » 14 Окт 2007, 20:22

Е само не моа да разбера за кво пишете глупости и се излагате бе хора-колата е УНИКАЛНА! Личи си, че са дадени маса пари и в случая са дадени не напразно-изглежда убийствено колата! Са че вие господа нямате или не бихте дали тия пари-ма слабо ни интересува-момчето си е направило колата ЕДИНСТВЕНА и то по тарикатския начин-С ПАРИ, а не с идейки и мърцинярски копия и подобия на оригинални неща!
А за Ачо-вярно е че нещата по колите му винаги са от скъпи, прескъпи. Това разбира се не винаги означва, че изглеждат добре, че са за тая кола или че той е гъзар и пич, НО фактите са това. Написал е кое колко струва за ориентация на много-знаещите в цените! Оригиналните неща са скъпи господа, не всеки си ги позволява! Аз лично много съм щастлив като си купя нещо оригинално и истинско за моята красавица! (добре че е Аутофешън 3003...... 8) )!!!
Тъпо е да плюете на момчето колата, както и е тъпо да се дразните (видимо е, личи ви :!: ...) като хората споделят за кви пари са си купили ОРИГИНАЛНИТЕ и, да, наистина СКЪПИ части!!!
Аре научете некои неща накрая и престанете да се излагате и да бъдете отново балканджии :confused: :confused: :confused: :idea:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

младши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от SkyWalker » 14 Окт 2007, 20:22

The_Ancient написа:Еми кво се обяснява тука 100 евро 1000 евро... нали той си ги е дал парите за неговата кола, него да си го кефи, аз поне не бих дал толкова пари само за да мога да напиша в некъв си форум, фаровете ми не са такива, а инакви...

Пич, ти явно четеш между редовете! Аз не съм написал колко ми струват фаровете на старата кола (това всеки, който се интересува го зае), за да се изфукам, а за да докажа на отворкото по-горе, че не съм човек, който критикува, защото не може да си го позволи!!! Малко е тъпо при положение, че съм слагал само ориг. тунинг компоненти (спойлерите бяха с TUV и от пластмаса) да ми обяснява, че не мога да си позволя да ми излеят от стъкломат 4 спойлерчета и да си взема едни Сонарки за 300 лв. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Всеки, който поства инфо за подобренията по колата си във форум трябва да е готов да чуе както доброто, така и лошото. Нали сте чували за градивна критика, известна напоследък сред масите като "Стимулиращо НЕ" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
///M Club Member

младши ентусиаст
Аватар

Re: ...........

Мнение от SkyWalker » 14 Окт 2007, 20:29

Тоо Cool написа:Е само не моа да разбера за кво пишете глупости и се излагате бе хора-колата е УНИКАЛНА! Личи си, че са дадени маса пари и в случая са дадени не напразно-изглежда убийствено колата! Са че вие господа нямате или не бихте дали тия пари-ма слабо ни интересува-момчето си е направило колата ЕДИНСТВЕНА и то по тарикатския начин-С ПАРИ, а не с идейки и мърцинярски копия и подобия на оригинални неща!
А за Ачо-вярно е че нещата по колите му винаги са от скъпи, прескъпи. Това разбира се не винаги означва, че изглеждат добре, че са за тая кола или че той е гъзар и пич, НО фактите са това. Написал е кое колко струва за ориентация на много-знаещите в цените! Оригиналните неща са скъпи господа, не всеки си ги позволява! Аз лично много съм щастлив като си купя нещо оригинално и истинско за моята красавица! (добре че е Аутофешън 3003...... 8) )!!!
Тъпо е да плюете на момчето колата, както и е тъпо да се дразните (видимо е, личи ви :!: ...) като хората споделят за кви пари са си купили ОРИГИНАЛНИТЕ и, да, наистина СКЪПИ части!!!
Аре научете некои неща накрая и престанете да се излагате и да бъдете отново балканджии :confused: :confused: :confused: :idea:

:clap: :clap: :clap: :yes:
Споделям! Има много истина в този пост ;) Просто както казах и преди - всеки е с правото си на мнение! всеки би трябвало да е и готов и за хубавото и за критиката.
///M Club Member

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 15 Окт 2007, 9:07

Е що бе хубаво си е миналия ден го видях на Дунав и си беше много чиатво кво не му харесахте не знам. :dunno:

Потребител
Аватар
Кара: 206 GTi
Мечтае да кара: М5

Мнение от HeAdY-NuKeR » 15 Окт 2007, 12:03

@SkyWalker несъмнено няма по-красива и скъпа М3-ка от твойта :bowdown:

Забрави да кажеш колко пари си дал за емблемката и двойнолепещото :idea:
Най-обичам Е36 320i по светофарите само да не е ванос :D

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 15 Окт 2007, 12:35

аре стига ве пловдивската група... някой като каже че не го кефи колата и ще му изкарате очите... различни хора, различни предпочитания

ясно е че е най-добре тунингованото БМВ в България, а и не само, просто някои хора не харесват този тип тунинг.
4 8 15 16 23 42

ентусиаст
Аватар
Кара: E34

Мнение от Breyton » 15 Окт 2007, 13:56

Колата е страхотна.Браво за положения труд.А иначе е ясно че ще има критици.Те новите модели на БМВ се критикуват а какво остава за нещо правено в БГ ;)

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 15 Окт 2007, 14:07

Е кво пречи да се критикува?Всеки си има вкус, на някой им харесва на други не.И няма нужда да обиждате тези,които не харесват колата.Все едно същите те да обиждат хората,които я харесват.Нали затова е форум всеки да си каже мнението без значение какво е :)
Tux0 Ca !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от SkyWalker » 15 Окт 2007, 14:56

HeAdY-NuKeR написа:@SkyWalker несъмнено няма по-красива и скъпа М3-ка от твойта :bowdown:

Забрави да кажеш колко пари си дал за емблемката и двойнолепещото :idea:

Токущо направи много тъпо изказване. Не съм с ///М3 (за мое огромно съжаление), а емблемката нова и оригинална е към 30-35 лв. Двойнолепещо питай в Практикер на щанда на Tesa или лепило капчица :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ако мога да помогна с още нещо кажи, ще е радост да помогна с инфо на съфорумец. Това, че не ми допада този тунинг, не означава, че трябва да се караме и да се обиждаме, нали?
///M Club Member

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 15 Окт 2007, 16:19

и кво ся регистрирахте се тука да защитавате? ми правилно казаха хората по-горе, на някой не му харесва, на друг му харесва!
плюс това тук е форум и всеки може си даде мнението, колкото и да не ви харесва ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: остъклена тераса
Мечтае да кара: open wheeler

Re: Една много добра Е36ца

Мнение от dobo-is » 15 Окт 2007, 17:06

MaXimal написа:Изображение

Браво на собственика - на живо изглежда още по-добре.

днес я видях в Пловдив,наистина много изпипана
brillantrot team
Изображение Изображение Изображение Изображение
Изображение

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 15 Окт 2007, 17:41

HeAdY-NuKeR написа:Много ме е жал за хората с Е30 които само плюят по чуждите коли (които по няква случайност струват 20 пъти повече) :?: :idea:

като не ви харесва поне не говорете глупости заради хора като вас има термини като "Голфаджия" ...

когато някой от големите разбирачи тука направи на 1/2 като тази кола тогава да критикува :idea:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: Великодушен си евала,а от коментар се въздържам щото съм Голфаджия и не разбирам
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от SkyWalker » 15 Окт 2007, 22:15

petio_petiov написа:
HeAdY-NuKeR написа:Много ме е жал за хората с Е30 които само плюят по чуждите коли (които по няква случайност струват 20 пъти повече) :?: :idea:

като не ви харесва поне не говорете глупости заради хора като вас има термини като "Голфаджия" ...

когато някой от големите разбирачи тука направи на 1/2 като тази кола тогава да критикува :idea:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: Великодушен си евала,а от коментар се въздържам щото съм Голфаджия и не разбирам

Това от подписа ти е един доста добър "Голф" екземпляр ;) С подобна машина нямаш право на естетско мнение на тема "Тунинга на Е36, повлиян от нашествието на НЛО" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
///M Club Member

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Велко » 28 Окт 2007, 13:50

Винаги са ми били ужасно смешни разни заухави прошляци (с извинение), които все намират начин да станат интересни с критикуването на нечии труд, без да имат зад какво да застанат. Най-малкото ако онзи господин със струващите 1000лв Хелла предни фарове на БИВШАТА му кола имаше поне най-малка идея колко труд, пот, пари и преди всичко НЕРВИ отидоха по правенето на БМВ-то, много ме съмнява да беше писал изобщо. Примера със ЗАЗ-ката е направо смешен, защото съм 100% сигурен, че 99% от каращите БМВ имат на поне едно място в колата емблемата ///М :!: Нагледал съм се на разни "ентусиасти", които изпитват душевен оргазъм и смисъла на живота им приключва за момент, когато се сдобият със скоростен лост, предна броня или еди-к'во си от някоя истинска ///М-ка. А аз мога да ви гарантирам, че тази кола, освен УНИКАЛНО КРАСИВА ще бъде и ужасно бърза :!: :idea: Защото за разлика от повечето от вас се очаква скоро тя наистина да проима най-важната част от ///М, а познайте коя е тя !? :mhihi:

Според мен право на критика имат хората, които могат да покажат по-хубава кола от тази на Божо :!: До тогава бъдете поне морално задължени само да си изказвате никомоненужното мнение, без да се правите на много разбиращи тунинг-критици :!: :idea:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Tuning