Дайте идея - двигател от 735 на малко купе

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 13 Фев 2004, 9:28

landikar написа:Аз знам че по този начин колите стават много неустойчиви.Слагането на голям двигател променя центъра на масите и колата няма стойка.За да се промени това май наистина трябват доста кинти.Даже преди като съм гледал драг БМВ-та под 10 сек си мислех,че са с централни мотори.Камикадзе обаче каза,че това не е така.Още не проумявам как Е36 турбо прави 9.5,при положение че изглежда доста нормално на вид.Не е с изродски задни гуми.Явно не са с присадени мотори,а с тунинговани оригинални.Щото аз не знаех,че 2.5 мотор на БМВ може толкова да се надува.Онези Дубайските зверове,дето ви ги показвах,едвам стояха на пътя с грамадни сликове,а даваха същите времена.
П.С.Има ли БМВ с присаден голям мотор,което да дава добри времена на драг?

3,5 мотора е по тежък от 2,5 мотора със 60 кг. за да се оправи баланса е нужно да го изместиш със 10см към купето което. Просто изрязваш част от коша. Дори този варянт е почти задължителен, защото ако го сложиш напред ще имаш проблеми със евентуален демонтаж на радиатора.Дори има варянт перката да се хване зад радятора (както си е оригинално. При Е21 акумулатора е отпред ,като го хвърлиш в багажника 15кг. от баланса са готови ,че и повече ,защото веднъж олеква предницата ,а втори път натежава задницата. Следващата стъпка отваряш капака и оглеждаш за излишни неща и баланса е готов. Ако пък толко си се отурил в тоя баланс хвърли една турба цимент в багжника :lol: :lol: :lol: Знай ,че коша на Е21 е по висок от този на е 30, но е по къс.

Tuning Meister
Tuning Meister
Аватар

Мнение от KAMIKADZE » 13 Фев 2004, 11:45

Вий знаете ли тва :
Изображение
http://e21.czweb.org/archiv/338i/338i.html
[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 13 Фев 2004, 12:57