Странно E36 318TDS
Модератор: bum_bum
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- BMW_KINGSIZE
- кандидат ентусиаст
-

i just wanna drift mister police officer don take away my license
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
..
......BMW_KINGSIZE написа::значи по Европата занят що е село - village peple tuning shop![]()

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
квото и да е... все пак евала на собственика че се е постарал... вложил е идея и пари, явно колата му е била на мерак, пък тия лоши пожелания не са колегиални, това че на вас не ви харесва тунинга не значи че трябва да му пожелавате най-лошото....ми представете си че и на вас ви го пожелаят...добре ли ще се чувствате, човека просто е опитал да бъде различен, вие го разпънахте на кръст... просто не е приложил "правилната" идея...и трябва наистина да си смени поне джантите
айде и със здраве 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Ти ако имаш излишни пари би ли си направил твоята по същият начин ???Turbo_Ted написа:квото и да е... все пак евала на собственика че се е постарал... вложил е идея и пари, явно колата му е била на мерак, пък тия лоши пожелания не са колегиални, това че на вас не ви харесва тунинга не значи че трябва да му пожелавате най-лошото....ми представете си че и на вас ви го пожелаят...добре ли ще се чувствате, човека просто е опитал да бъде различен, вие го разпънахте на кръст... просто не е приложил "правилната" идея...и трябва наистина да си смени поне джантитеайде и със здраве

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Re: re
slavianko написа:Ти ако имаш излишни пари би ли си направил твоята по същият начин ???Turbo_Ted написа:квото и да е... все пак евала на собственика че се е постарал... вложил е идея и пари, явно колата му е била на мерак, пък тия лоши пожелания не са колегиални, това че на вас не ви харесва тунинга не значи че трябва да му пожелавате най-лошото....ми представете си че и на вас ви го пожелаят...добре ли ще се чувствате, човека просто е опитал да бъде различен, вие го разпънахте на кръст... просто не е приложил "правилната" идея...и трябва наистина да си смени поне джантитеайде и със здраве
![]()
![]()
Каквата и колата, такъв и собственика

- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Re: =>
kolega написа:Важното е, че е надъхано газето![]()
![]()
![]()
Бе то лошо,нема,ама....мъъъъничко да се беше постарал,де.80% от постовете тука са отрицателни.
На мен лично колицата не ми допада.

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
тва германците не са хора 

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
Re: re
slavianko написа:Ти ако имаш излишни пари би ли си направил твоята по същият начин ???Turbo_Ted написа:квото и да е... все пак евала на собственика че се е постарал... вложил е идея и пари, явно колата му е била на мерак, пък тия лоши пожелания не са колегиални, това че на вас не ви харесва тунинга не значи че трябва да му пожелавате най-лошото....ми представете си че и на вас ви го пожелаят...добре ли ще се чувствате, човека просто е опитал да бъде различен, вие го разпънахте на кръст... просто не е приложил "правилната" идея...и трябва наистина да си смени поне джантитеайде и със здраве
![]()
![]()
не, не бих си направил колата така

- TNC
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 Е90 330xD
- Мечтае да кара: E46 M3 CSL
Ровейки се из http://tuningfever.com, попаднах на това:
Едва ли има втори такъв шедьовър в света. Но поне тогава е имало свестни джанти и готин надпис на джама.

Едва ли има втори такъв шедьовър в света. Но поне тогава е имало свестни джанти и готин надпис на джама.

Няма невъзмовни неща с бензин в кръвта!!!

- troublemaker
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше компакта да се пързаля постоянно
- Мечтае да кара: е46 M3
- Детайли за колата: bmw e46 328ci
според моето скромно мнение пълна безвкусица и адски грозно!!! За мен най-тежките черти на бмв ги няма .....точно за бъбреците става въпрос и тези остри черти дето този бастун дето е правил тунинга е заоблил супер грозно ....

44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3