Странно E36 318TDS

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_KINGSIZE » 12 Апр 2007, 9:23

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: аве може ли а питам тоя дет я е праил тая оптика то по скоро е оффтика чак като се надруса ли му иде муза за такива простотии - гавра :mhihi: :mhihi: и джантите :mhihi: :mhihi: :mhihi: че не и с бг регисрация значи по Европата занят що е село - village peple tuning shop :mhihi: :mhihi:
i just wanna drift mister police officer don take away my license

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

..

Мнение от Is. » 17 Апр 2007, 10:10

BMW_KINGSIZE написа::значи по Европата занят що е село - village peple tuning shop :mhihi: :mhihi:
...... :mhihi: :mhihi: верно,тва е нещо,като:"те тоя спойлер на чичо ми Станьо у гаража го прайиме,ва"
;)
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 17 Апр 2007, 20:47

квото и да е... все пак евала на собственика че се е постарал... вложил е идея и пари, явно колата му е била на мерак, пък тия лоши пожелания не са колегиални, това че на вас не ви харесва тунинга не значи че трябва да му пожелавате най-лошото....ми представете си че и на вас ви го пожелаят...добре ли ще се чувствате, човека просто е опитал да бъде различен, вие го разпънахте на кръст... просто не е приложил "правилната" идея...и трябва наистина да си смени поне джантите :) айде и със здраве :bchug:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

re

Мнение от slavianko » 18 Апр 2007, 20:37

Turbo_Ted написа:квото и да е... все пак евала на собственика че се е постарал... вложил е идея и пари, явно колата му е била на мерак, пък тия лоши пожелания не са колегиални, това че на вас не ви харесва тунинга не значи че трябва да му пожелавате най-лошото....ми представете си че и на вас ви го пожелаят...добре ли ще се чувствате, човека просто е опитал да бъде различен, вие го разпънахте на кръст... просто не е приложил "правилната" идея...и трябва наистина да си смени поне джантите :) айде и със здраве :bchug:
Ти ако имаш излишни пари би ли си направил твоята по същият начин ??? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Re: re

Мнение от Richmond » 19 Апр 2007, 2:01

slavianko написа:
Turbo_Ted написа:квото и да е... все пак евала на собственика че се е постарал... вложил е идея и пари, явно колата му е била на мерак, пък тия лоши пожелания не са колегиални, това че на вас не ви харесва тунинга не значи че трябва да му пожелавате най-лошото....ми представете си че и на вас ви го пожелаят...добре ли ще се чувствате, човека просто е опитал да бъде различен, вие го разпънахте на кръст... просто не е приложил "правилната" идея...и трябва наистина да си смени поне джантите :) айде и със здраве :bchug:
Ти ако имаш излишни пари би ли си направил твоята по същият начин ??? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Каквата и колата, такъв и собственика :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Phantom of the streets
Аватар
Кара: E46 M3

=>

Мнение от kolega » 19 Апр 2007, 9:00

Важното е, че е надъхано газето :) :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Re: =>

Мнение от Is. » 19 Апр 2007, 10:00

kolega написа:Важното е, че е надъхано газето :) :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Бе то лошо,нема,ама....мъъъъничко да се беше постарал,де.80% от постовете тука са отрицателни.
На мен лично колицата не ми допада.
:no: :no: :no: :no: :no:
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 20 Апр 2007, 13:54

тва германците не са хора :shock:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 20 Апр 2007, 14:02

Ужассс :puke: :puke: :bang:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 20 Апр 2007, 16:18

slavianko написа:Ще ме е срам дори да я снимам. Ще вземе някой да си помисли че съм я харесал. :mhihi: :mhihi:

:yes:

Е нема такъв смех :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bobolink » 20 Апр 2007, 16:34

Тая предната броня е като на Попай морякът долната челюст ва!??? :D

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 20 Апр 2007, 19:28

slavianko написа:

не, не бих си направил колата така :lol: все пак имам уважение към марката ;)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 Е90 330xD
Мечтае да кара: E46 M3 CSL

Мнение от TNC » 10 Май 2007, 20:03

Ровейки се из http://tuningfever.com, попаднах на това:
Изображение
Едва ли има втори такъв шедьовър в света. Но поне тогава е имало свестни джанти и готин надпис на джама. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Няма невъзмовни неща с бензин в кръвта!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше компакта да се пързаля постоянно
Мечтае да кара: е46 M3
Детайли за колата: bmw e46 328ci

Мнение от troublemaker » 02 Дек 2008, 0:04

според моето скромно мнение пълна безвкусица и адски грозно!!! За мен най-тежките черти на бмв ги няма .....точно за бъбреците става въпрос и тези остри черти дето този бастун дето е правил тунинга е заоблил супер грозно .... :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

Предишна

Назад към Tuning