Какво правят $7700 за Е46 330 ...
Модератор: bum_bum
- F-14
- младши ентусиаст
-
брао чичо.тия работи щом ти стигат да направиш подобно на бмвто на ДА евала ти казвам...
знаиш ли колко струва едно блоу-офче само?
и като тия КРАЙНО недостатъчни елементи са на цена 500$ колко ще ти струва шипинга до БГ дори и да не платиш мито щото каза че си спешъл батка?
монтажа?или ти си спец?
настройките?или и в това си спец?
а знаеш ли колко пищят хората от тия китайки?не от всички разбира се но...
тъй
пуснал си ми за 1,8Т модел на vw ауди.
ся не съм спец ама съм търсил такива работи,даже ДНЕС търсих за такъв мотор турбина.
ако си имаше най-малка идея какво качество са нещата дето си ми показал щеше да си траеш не да се обаждаш.
колектор и турбо гарет над 1500 долара за този мотор.ако го надуеш забрави да спреш дотам...
ся не ми се обеснява,за тия дето са поръчвали и знаят смятам знаеш колко смешни изглеждат китчетата дето си пуснал...ма на турчина дето е мноо "смотан и се изложил пред немците" нещата ше са счупат нищо че са с гаранция а твойте няма да са счупат нищо че ще ти ги слага пишман тунер некой + че са китайски боклуци нали
))))))))))
и като тия КРАЙНО недостатъчни елементи са на цена 500$ колко ще ти струва шипинга до БГ дори и да не платиш мито щото каза че си спешъл батка?
монтажа?или ти си спец?
тъй
ся не съм спец ама съм търсил такива работи,даже ДНЕС търсих за такъв мотор турбина.
ако си имаше най-малка идея какво качество са нещата дето си ми показал щеше да си траеш не да се обаждаш.
колектор и турбо гарет над 1500 долара за този мотор.ако го надуеш забрави да спреш дотам...
ся не ми се обеснява,за тия дето са поръчвали и знаят смятам знаеш колко смешни изглеждат китчетата дето си пуснал...ма на турчина дето е мноо "смотан и се изложил пред немците" нещата ше са счупат нищо че са с гаранция а твойте няма да са счупат нищо че ще ти ги слага пишман тунер некой + че са китайски боклуци нали

F-14 написа:брао чичо.тия работи щом ти стигат да направиш подобно на бмвто на ДА евала ти казвам...
монтажа?или ти си спец?
тъй
ся не ми се обеснява,за тия дето са поръчвали и знаят смятам знаеш колко смешни изглеждат китчетата дето си пуснал...ма на турчина дето е мноо "смотан и се изложил пред немците" нещата ше са счупат нищо че са с гаранция а твойте няма да са счупат нищо че ще ти ги слага пишман тунер некой + че са китайски боклуци нали))))))))))
Немам бе чичовото идея, той НЕ дойде един такъв кит тук именно от тия и НЕ бе сложен на един Сивик и колата НЕ вървеше съвсем прилично с него.
Чичовото, гледай сайтчета и си хортувай с МЕРТ - неговия резултат (бутала със светъл отвор) може да го постигнеш наистина с много пари

ПП: С което не споря че въпросните китчета са китайски боклуци и прочие и прочие - съвсем ама съвсем вярно си е !
- F-14
- младши ентусиаст
-
по нагоре съм пуснал небезизвестна фирма дето прави ауди.
виж им цените и виж кво си ми показал ТИ.
после ми обеснявай за хонда Цвик и тем подобни...
с това приключвам диалога с теб.
то на всички е ясно че е безпредметно с радио да се спори,след жена да се ходи и тебе да те убеждавам че НИЩО не можеш да направиш сам с това дето си ми показал.
карай са...ко да праиш
виж им цените и виж кво си ми показал ТИ.
после ми обеснявай за хонда Цвик и тем подобни...
с това приключвам диалога с теб.
то на всички е ясно че е безпредметно с радио да се спори,след жена да се ходи и тебе да те убеждавам че НИЩО не можеш да направиш сам с това дето си ми показал.
карай са...ко да праиш
Ако ще гледам високи цени за Ауди - мога да гледам и гол колектор за 1800 лв в Проспийд. Аз се интересувам от работещи компоненти на поносими цени - а не да покажа че в колата ми има 5 метра неръждаема тръба на дебела цена.
ПП: Някаквата си Хонда Сивик ако не греша направи 14.2 секунди 1/4 миля миналата годинка (по старите замервания на Божурище) АТМОСФЕРНА.
Няма да те убеждавам че с кое да е стандартно Ауди 1.8 турбо това време ще го видиш през крив макарон - по-вероятно е времената му да са 1-1.5 секунди отгоре.
Карай ся, ко да праиш....
ПП: Някаквата си Хонда Сивик ако не греша направи 14.2 секунди 1/4 миля миналата годинка (по старите замервания на Божурище) АТМОСФЕРНА.
Няма да те убеждавам че с кое да е стандартно Ауди 1.8 турбо това време ще го видиш през крив макарон - по-вероятно е времената му да са 1-1.5 секунди отгоре.
Карай ся, ко да праиш....
- F-14
- младши ентусиаст
-
стандартна викаш...щото аз знам за един повече от прекрасен Vtec дето даде 15,1 със Муген генерация.май са сещаш на кой е...
стандартно тези колички са нищо повече от wannabe-та
и е смешно да сравняваш хонда ,1,6 със мотор турбо дето вадят от него 500 коня без да му сменят карантиите.
ама пак са изтървах...
извинявам се за оф-топика.
идеата беше скъпо ли е 7700 евро или не.
стандартно тези колички са нищо повече от wannabe-та
и е смешно да сравняваш хонда ,1,6 със мотор турбо дето вадят от него 500 коня без да му сменят карантиите.
ама пак са изтървах...
извинявам се за оф-топика.
идеата беше скъпо ли е 7700 евро или не.
Да бе, прав си - смешно е !
Няква мижава Хонда с някви мижави инвестиции - как ша дава тя времена на такъв велик турбо-мотор (да не се засяга Васко но нека той ти обясни какво му костват 500-те коня) :-)
Май някой е пропуснал да ти спомене мижавия лимит на блока на мижавата 1.6 Хонда (понеже както правилно си отбелязал - по някое време карантиите се подменят). Ами мижави 600 коня е (ах къде си супер АУДИ...).
ПП: Ти си знай пак за суперпрекрасния ВТЕК с Муген :-) Личи ти че много знаеш и ги чуваш нещата - май вече ти пожелах приятно набут... опс - пазаруване ?
Няква мижава Хонда с някви мижави инвестиции - как ша дава тя времена на такъв велик турбо-мотор (да не се засяга Васко но нека той ти обясни какво му костват 500-те коня) :-)
Май някой е пропуснал да ти спомене мижавия лимит на блока на мижавата 1.6 Хонда (понеже както правилно си отбелязал - по някое време карантиите се подменят). Ами мижави 600 коня е (ах къде си супер АУДИ...).
ПП: Ти си знай пак за суперпрекрасния ВТЕК с Муген :-) Личи ти че много знаеш и ги чуваш нещата - май вече ти пожелах приятно набут... опс - пазаруване ?

- F-14
- младши ентусиаст
-
когато аз го мерих този втек той беше с истинска генерация а не с онези макарони родно производство.
това не е сток.даде ниски 15...прай си сметка пак
за ТТ-то изобщо не ми обеснявай
возил съм се и съм карал по маломощни такива
НАСТРОЕНИ както трябва...на към 350-400 коня примерно.
Ти карал ли си хонда с турбо?Или "прехвалено ауди"...или си чел и чул?
това че в цялата страна има 3-4 души дето знаят как да направят кола е проблема.не е там където ти го търсиш...
+ това малко смешно става/то вече на някой много смешно им стана/ да се четат постовете ти сякаш ТИ налагаш стандартите за качество и правота...
аз споделих личния си опит.а ти вероятно споделяш кво прочете днеска и вчера по форумите.
Докато ти обесняваш на всички всичко хората правят коли.
аз не знам ти да си направил такава.нито да притежаваш такава.
аз имам турбо кола.имам и атмосферна.пазарувал съм части и за 2те и не съм обеднял нито пък някой ОСВЕН теб ме смята за набутан с парите.
ся докато ми обесняваш за китове от по 500 долара аз може и едно бмв да посъбера турбо.
ама ти продължавай да обясняваш на всички всичко да видим докъде ще стигнеш...
това че в цялата страна има 3-4 души дето знаят как да направят кола е проблема.не е там където ти го търсиш...
+ това малко смешно става/то вече на някой много смешно им стана/ да се четат постовете ти сякаш ТИ налагаш стандартите за качество и правота...
аз споделих личния си опит.а ти вероятно споделяш кво прочете днеска и вчера по форумите.
аз имам турбо кола.имам и атмосферна.пазарувал съм части и за 2те и не съм обеднял нито пък някой ОСВЕН теб ме смята за набутан с парите.
ся докато ми обесняваш за китове от по 500 долара аз може и едно бмв да посъбера турбо.
F-14 написа:когато аз го мерих този втек той беше с истинска генерация а не с онези макарони родно производство.
Говоря за Сивика на darcosi, очевидно не си в час. Никога не му е правен колектор нито е сменяно каквото и да е по мотора - докато беше атмосферка :-) Резултатите на въпросната кола са официални - а не мерени от сульо с руски будилник (теб визирам, ако имаш някакви съмнения).
Мда, ти не знаеш. Ходя пеш, аха :-)
Сори ама ми пука на черупката какво знаеш ти - след като
го написа в отговор на сравнението ми сток-сток Сивик/Ауди турбо.
Знам прекрасно кой си и какъв льольо беше, виждам не си се променил

аз споделих личния си опит
Нещо не ти го виждам личния опит някъде споделен ?
- vassil.velichkov
- кандидат ентусиаст
-
jamie написа:Това което ти пишат е буквално следното:
"Нашите изделия имат гаранция 2 години."
Има обаче разлика до "Вашия мотор ще е покрит от гаранцията ни за 2 години."
Ако теб те топли че ще имаш здрави колектори и турбина, а надупчени бутала - ок.
ДА е именно ГАРАЖНА фирма, просто не е българска а турска.
И казвам че най-вероятно ще прецакаш мотор понеже именно това стана с мотора на МЕРТ :-)))
ПП: Имам $7700, но не бих ги попилял там. Още повече че спокойно мога да си купя кит за $500 от И-бей и да си го сложа на стрийт кола - няма да е мега-ултра-хипер коне но за сметка на това ще може и да се кара а не само да стои в сервиз.
И Active ли са турска фирма? Питам, щото кита, който е на М3-ката на Илия е от там и колата вече е минала 20 000 километра адска ръчка - с фабричните бутала и степен на сгъстяване и пр., пък проблеми няма.

Китчетата от eBay (bolt-on!) са ми просто любими - скрап, който нито е bolt-on, нито работи като хората. Келеша преди 2 седмици ме питаше, защо Javad от 034EFI като е такъв сериозен Ауди тунингист е пробвал и с китайска турбина от eBay (сам си го е написал във собствения си форум), с която е постигнал 550 коня? Ами аз миналата седмица се видях с Javad и той умря да се хили - да, пробвал е, колата е изкарала 220 мили и турбината се е разхвърчала на парчета...Ами за интеркулерите по 200 долара? Можете пак Келеша да питате - слагаш 2 пъти по-голяма пита, а пък температурата в колектора в най-добрия случай остава същата, понякога и по-висока...Защо ли?
- RS-MAD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 M5
F-14 написа:пуснал си ми за 1,8Т модел на vw ауди.
колектор и турбо гарет над 1500 долара за този мотор.ако го надуеш забрави да спреш дотам..
Хубуу де , Гарет ама къв ? щото тея 1500 долара дето така си ги изпял за кво става дума ? То има и Гарети по 550$ ..
Да ти кажем , чакам да ми дойде GT2871R с 0.64А/Р и е доста под 1500 с шипинга или квото там му викаш.
Колектори има по 295$.
Да не говорим че можеш да вземеш кит за 2000$ в който влиза турбина ГТ2871Р, колектор , downpipe , oil i water lines , абе общо взето всичко хардуерно, без интеркулер.
Както и да го гледам за 3500$ можеш да събереш много добър хардуерен кит за 1.8Т.
MADNESS MOTORSPORT - CHIP TUNING, DPF REMOVAL, DYNO MACHINE
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=63&t=326910

http://www.youtube.com/user/devilvas/featured
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=63&t=326910

http://www.youtube.com/user/devilvas/featured
vassil.velichkov написа:jamie написа:Това което ти пишат е буквално следното:
"Нашите изделия имат гаранция 2 години."
Има обаче разлика до "Вашия мотор ще е покрит от гаранцията ни за 2 години."
Ако теб те топли че ще имаш здрави колектори и турбина, а надупчени бутала - ок.
ДА е именно ГАРАЖНА фирма, просто не е българска а турска.
И казвам че най-вероятно ще прецакаш мотор понеже именно това стана с мотора на МЕРТ :-)))
ПП: Имам $7700, но не бих ги попилял там. Още повече че спокойно мога да си купя кит за $500 от И-бей и да си го сложа на стрийт кола - няма да е мега-ултра-хипер коне но за сметка на това ще може и да се кара а не само да стои в сервиз.
И Active ли са турска фирма? Питам, щото кита, който е на М3-ката на Илия е от там и колата вече е минала 20 000 километра адска ръчка - с фабричните бутала и степен на сгъстяване и пр., пък проблеми няма.![]()
Китчетата от eBay (bolt-on!) са ми просто любими - скрап, който нито е bolt-on, нито работи като хората. Келеша преди 2 седмици ме питаше, защо Javad от 034EFI като е такъв сериозен Ауди тунингист е пробвал и с китайска турбина от eBay (сам си го е написал във собствения си форум), с която е постигнал 550 коня? Ами аз миналата седмица се видях с Javad и той умря да се хили - да, пробвал е, колата е изкарала 220 мили и турбината се е разхвърчала на парчета...Ами за интеркулерите по 200 долара? Можете пак Келеша да питате - слагаш 2 пъти по-голяма пита, а пък температурата в колектора в най-добрия случай остава същата, понякога и по-висока...Защо ли?
Не извъртай към АКТИВ - обсъждах ДА. Келеша за мен си е безспорен авторитет (това сериозно, в случай че решиш че се майтапя).
Странно обаче защо тия пършиви китчета лепнаха като у дома си на Сивика :-) Лично аз мисля че китайското турбо е рециклирана Garrett core в нови китайски охлюви - което не ме притеснява да я използвам.
Както вече казах - въпрос на избор. Никой не го насилват, мисля ?

- S-stail
- младши ентусиаст
-
- Кара: м42б20 турбо
- Детайли за колата: hx35/40 twin scroll
jamie по хонда форумите даймата ревът от тия ,,болт он,,
китчета особено на хspower.Основно от турбината
и от това,че кита никак не е болт он
http://www.superhonda.com/forum/showthread.php?t=236746
Тоя сивик с такава турбина ли е?
и от това,че кита никак не е болт он

S-stail написа:jamie по хонда форумите даймата ревът от тия ,,болт он,,
и от това,че кита никак не е болт онhttp://www.superhonda.com/forum/showthread.php?t=236746
Тази снимка е добре известна и да си призная - първия път като я видях се смях като луд :-) Макар че на човека никак не му е до смях де.
Кита не е 100% същия но е много близко до този (и предполагам повечето неща са си същите).
Ако питаш дали охлюва е в подобен вид - не, не е