Абе що така.
Модератор: bum_bum
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
E30_M_Tech_ll написа:не е казано че ей сега като ти кажа и тряя да искараш 1000 лв за джанти събирай си всеки месец по 100 лв и след по малко от година ще си джиткаш с яка джанта... а не само да оплакваш че трябват пари а нищо да не правиш по въпроса... човек като има желание намира и начини....
Така е , аз по този начин направих моята кола.

Ми да ако бях умопомрачен фен на марката щях да кътам всяка стотинка и да я давам за колата си.
Да обичам колата си и каквото трябва да се направи по нея го правя ,подържам я в добър вид и ми харесва как изглежда въпреки ,че знам че може и по добре.
Фен съм на друга марка и в форума съм регистриран по скоро да черпя полезна информация и ако мога да давам такава.
Мога да твърдя ,че имам добро виждане за нещата и знам как точно трябва да изглежда един автомобил както и знам ,че нямам възможност да си изпълня виждането по простата причина ,че вариант колата пред всичко е абсулютно абсурден пред мен.
Всеки си решава сам ,вие може да не излизате никаде и да пестите с цел да си оптимизирате автомобила ,а аз предпочитам да си правя кефа с него да ходя по кафета по гори на море и така нататък.
Да обичам колата си и каквото трябва да се направи по нея го правя ,подържам я в добър вид и ми харесва как изглежда въпреки ,че знам че може и по добре.
Фен съм на друга марка и в форума съм регистриран по скоро да черпя полезна информация и ако мога да давам такава.
Мога да твърдя ,че имам добро виждане за нещата и знам как точно трябва да изглежда един автомобил както и знам ,че нямам възможност да си изпълня виждането по простата причина ,че вариант колата пред всичко е абсулютно абсурден пред мен.

Всеки си решава сам ,вие може да не излизате никаде и да пестите с цел да си оптимизирате автомобила ,а аз предпочитам да си правя кефа с него да ходя по кафета по гори на море и така нататък.

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
във всяко стадо си има мърша, някъде повече другаде по-малко, а по темата, имаше преди 4-5 год. в хасково едно корадо VR6, човека просто я обичаше тази кола, оптичния тунинг беше едно от нещата което беше готино за справка Valsport пловдив, то не бяха джанти , не бяха разни джаджи по двигателя, не беше правил силов тунинг само чипче ако не се лъжа но това корадо беше доста дълго време мечта на тийнейджърите, и наистина беше доре направено, човека беше вкарал за няколко години сигурно 3х повече пари отколкото струваше колата, иначе клипчето е готино

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
Re: Абе що така.
Oyama написа:Що у нас голфаджиите са селяци а по чужбина са маняци.
Най уникалния клип който съм гледал
![]()
ми пич сещай се че все пак тва са щатите ... ето ти логично обяснение ... щото там нещо като ще е-да е ... кат ша е гарга да е рошава ... кат ще е голф ще е както трябва ...
а тук се нагледахме на селски изпълнения ,лепенки ,мепенки тунинзи най различни ,ПВЦ-та , бигачки и кви ли не още пазарски изпълнения и така нататъка и така нататъка ...
и все пак и ние допринесохме за лекото забогатяване на китаайския народ нали

а свестните Волксваген проекти в БГ ще се преброят сигурно на пръстите на едната ръка ...
същото важи и за БМВ-та и Меемвета и така нататъка и така нататъка .... щото нищо не се прави кат хората ... тя такава ни е и държавата така че няма кво да се ядосваме ... вината си е наша ....
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Stanchev написа:ало модовете, спинкате ли?
това БМВ форум ли е?
и КАКВО общо има с тунинга на БМВ ?
това е подфорум тунинг,а нищо че тва са голфове,важното е че тунинга им кърти от всякаде,аз лично бих препочел един такъв голф отколкото някоя Е36ца превърнала се в рацете на някои мангал збъдната мечта!!
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Гледах, гледах и освен хубавите коли една дупка, неравност, вдлъбнатина или нещо от сорта не видях по пътя. Страшна работа. Ако си с такова окачване в Бг бронята ти заминава на 3-тата секунда, след това генерацията и джантите.
Поздрави
Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3