Коя е най бързата кола която сте карали или сте се возили ?

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drift » 09 Сеп 2004, 0:04

Най-бързото на което съм се возил е Мерцедес S600 Lorinser старата С-класа двуврата-много готина кола-408к.с.,а другото пак Мерцедес Е320 четириочка 1996г. 250к.с. с чип вървеше зверски.Карал съм само на бащата 524тд-то. :oops:

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 09 Сеп 2004, 13:21

Alex 320i Cabrio написа:
Имам си следната конфигурация в ляво от мен :lol:

R 2 4

1 3 5

40% device for fun = шпер

Mного ръчка, много кеф, малко грайфери на гумите :oops:

Ихаааа ха честито и от мен пич, със здраве :):)
Ми то май това е най бързата кола на която аз съм се возил :wink:
ама сега с тия скорости май ще да е още по бърза :):)
а най бързата която съм карал е БМВ-318i Е36 ма как върви само :wink:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 10 Сеп 2004, 12:32

naskoksan написа:
Alex 320i Cabrio написа:
Имам си следната конфигурация в ляво от мен :lol:

R 2 4

1 3 5

40% device for fun = шпер

Mного ръчка, много кеф, малко грайфери на гумите :oops:

Ихаааа ха честито и от мен пич, със здраве :):)
Ми то май това е най бързата кола на която аз съм се возил :wink:
ама сега с тия скорости май ще да е още по бърза :):)
а най бързата която съм карал е БМВ-318i Е36 ма как върви само :wink:

Дебелогъзото суче дупе и на 3-та :lol: А моят test track ако го помниш е още по-вълнуващ :shock: Всяко включване на по-ниска предавка става с двоен амбриаж и междинна газ :lol: , само и само за да чуя 350 кончета през ауспуха...
Power is Nothing Without Insanity

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 10 Сеп 2004, 13:54

Ааа... Чуваш... Нищо не чуваш. Като дойдеш в БГ ела те повоза на Сивик-а да видиш кво се чува там... :shock:

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 10 Сеп 2004, 16:57

PARADOX_sf написа:Ааа... Чуваш... Нищо не чуваш. Като дойдеш в БГ ела те повоза на Сивик-а да видиш кво се чува там... :shock:

160Bhp се чуват, пък аз май имам поне 2 х толкова :wink: a за въртящ момент нЕма какво да говорим... :wink: Ти когато се вози нямаше straight through stainless steel cross-over exhaust and headers... :lol: 13.06/400 беше с Auto Box-a :lol: сега с добър старт... Ще пробвам скоро... Dump the ceramic clutch at 5000rpm :twisted:
Power is Nothing Without Insanity

Потребител
Аватар

Мнение от хранилка » 10 Сеп 2004, 20:01

PARADOX_sf написа:Ааа... Чуваш... Нищо не чуваш. Като дойдеш в БГ ела те повоза на Сивик-а да видиш кво се чува там... :shock:
е кво се чува освен шляпането на стелките от изгнилото под тях.аааа и разбити шарнири и виещи главини,щот си толкоз бьрз ,че си им изфьрлил греста за по малко сьпротивление

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 10 Сеп 2004, 20:32

хранилка написа:
е кво се чува освен шляпането на стелките от изгнилото под тях.аааа и разбити шарнири и виещи главини,щот си толкоз бьрз ,че си им изфьрлил греста за по малко сьпротивление

Нееее пич нее... Не бъркай мойта кола с ТВОЙТА!

Alex 320i Cabrio еее начи некви ъпгрейди има. И се пак съм почти сигурен, че мойта кола реве повече от твойта :wink:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 10 Сеп 2004, 20:35

PARADOX_sf написа:
хранилка написа:

Нееее пич нее... Не бъркай мойта кола с ТВОЙТА!

Alex 320i Cabrio еее начи некви ъпгрейди има. И се пак съм почти сигурен, че мойта кола реве повече от твойта :wink:

Парадоксчо лазиш ми по нервите и то май не само на мен вземи млъкни!!!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 10 Сеп 2004, 20:42

хехе. шум <> коне. няма кво да се фалите.

алекс, ти с тия хедъри и празни тръби.. как минаваш на преглед? не те ли отсвирват за "non-standard equipment"?

а за старта- ако просто пуснеш съединителя на 5000 оборота- най-много да издълбаеш 2 дупки във асфалта... тоя пожар във аватара ми ако мислиш че постигнат по друг начин... 8)

таз тема ...
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Markiza » 10 Сеп 2004, 20:45

Всеки си говори и фали ама нищо никои не прави.А ние новобранците стоим и се смеем,кво да ви кажа повече.Не се обиждайте ама тва е форум за фенове а не за ГЪЗАРИ :!:

Предишна

Назад към Tuning