Коя е най бързата кола която сте карали или сте се возили ?
Модератор: bum_bum
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Alex 320i Cabrio написа:
Имам си следната конфигурация в ляво от мен![]()
R 2 4
1 3 5
40% device for fun = шпер
Mного ръчка, много кеф, малко грайфери на гумите
Ихаааа ха честито и от мен пич, със здраве

Ми то май това е най бързата кола на която аз съм се возил

ама сега с тия скорости май ще да е още по бърза

а най бързата която съм карал е БМВ-318i Е36 ма как върви само

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
naskoksan написа:Alex 320i Cabrio написа:
Имам си следната конфигурация в ляво от мен![]()
R 2 4
1 3 5
40% device for fun = шпер
Mного ръчка, много кеф, малко грайфери на гумите
Ихаааа ха честито и от мен пич, със здраве:)
Ми то май това е най бързата кола на която аз съм се возил![]()
ама сега с тия скорости май ще да е още по бърза:)
а най бързата която съм карал е БМВ-318i Е36 ма как върви само
Дебелогъзото суче дупе и на 3-та

Power is Nothing Without Insanity
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
Ааа... Чуваш... Нищо не чуваш. Като дойдеш в БГ ела те повоза на Сивик-а да видиш кво се чува там... 

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
PARADOX_sf написа:Ааа... Чуваш... Нищо не чуваш. Като дойдеш в БГ ела те повоза на Сивик-а да видиш кво се чува там...
160Bhp се чуват, пък аз май имам поне 2 х толкова

Power is Nothing Without Insanity
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
хранилка написа:е кво се чува освен шляпането на стелките от изгнилото под тях.аааа и разбити шарнири и виещи главини,щот си толкоз бьрз ,че си им изфьрлил греста за по малко сьпротивлениеPARADOX_sf написа:Ааа... Чуваш... Нищо не чуваш. Като дойдеш в БГ ела те повоза на Сивик-а да видиш кво се чува там...
Нееее пич нее... Не бъркай мойта кола с ТВОЙТА!
Alex 320i Cabrio еее начи некви ъпгрейди има. И се пак съм почти сигурен, че мойта кола реве повече от твойта

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
PARADOX_sf написа:хранилка написа:е кво се чува освен шляпането на стелките от изгнилото под тях.аааа и разбити шарнири и виещи главини,щот си толкоз бьрз ,че си им изфьрлил греста за по малко сьпротивлениеPARADOX_sf написа:Ааа... Чуваш... Нищо не чуваш. Като дойдеш в БГ ела те повоза на Сивик-а да видиш кво се чува там...
Нееее пич нее... Не бъркай мойта кола с ТВОЙТА!
Alex 320i Cabrio еее начи некви ъпгрейди има. И се пак съм почти сигурен, че мойта кола реве повече от твойта
Парадоксчо лазиш ми по нервите и то май не само на мен вземи млъкни!!!
хехе. шум <> коне. няма кво да се фалите.
алекс, ти с тия хедъри и празни тръби.. как минаваш на преглед? не те ли отсвирват за "non-standard equipment"?
а за старта- ако просто пуснеш съединителя на 5000 оборота- най-много да издълбаеш 2 дупки във асфалта... тоя пожар във аватара ми ако мислиш че постигнат по друг начин...
таз тема ...
алекс, ти с тия хедъри и празни тръби.. как минаваш на преглед? не те ли отсвирват за "non-standard equipment"?
а за старта- ако просто пуснеш съединителя на 5000 оборота- най-много да издълбаеш 2 дупки във асфалта... тоя пожар във аватара ми ако мислиш че постигнат по друг начин...

таз тема ...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3