Направи си сам HARTGE !!! добре се справя !

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koyota » 31 Авг 2008, 18:40

A ако знаете колко болни мозъци има в този английски форум:
http://www.bmwowner.com/forum/viewforum.php?f=26
на 2-ра страница има и един българин-също болен много :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 01 Сеп 2008, 0:47

Гърнетата най-много ми харесват! :mhihi: Простотия голяма :mhihi: Да сложи и едно по средата и да ги свърже всичките с няколко тръби по диагонал :mhihi:

Има и хубави неща,но е прекалено доста

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 01 Сеп 2008, 11:48

Slavi_m написа:Гърнетата най-много ми харесват! :mhihi: Простотия голяма :mhihi: Да сложи и едно по средата и да ги свърже всичките с няколко тръби по диагонал :mhihi:

Има и хубави неща,но е прекалено доста

гледаи сега в тази кола единственото което е в повече това е кожата на предния капак СИчко останало е Адски красиво
пък и нали пича си го кефи
а незнам ти какви очи ще извадиш ако го видиш по Софиските улици (или там кадето живееш) но адски много радва окото !!!!!
///M
Изображение

Шами
Аватар

Мнение от _BmW_™ » 04 Сеп 2008, 10:24

koyota написа:A ако знаете колко болни мозъци има в този английски форум:
http://www.bmwowner.com/forum/viewforum.php?f=26
на 2-ра страница има и един българин-също болен много :mhihi:

Колега този линк не работи !
///M
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koyota » 04 Сеп 2008, 11:09

Работи си бре :dunno: сайта е английски www.e36coupe.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 04 Сеп 2008, 11:35

изка регистрация ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koyota » 04 Сеп 2008, 14:41

Ами регистрирайте се! Има мнооооооого "идиоти" в тоя форум, ама си трябва английски.

Шами
Аватар

Мнение от _BmW_™ » 05 Сеп 2008, 11:05

сега ще ги видим ко от ко по-голям пациент е, те повече от нас или ние :mhihi: :mhihi: :mhihi:
///M
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zigzag22 » 05 Сеп 2008, 14:39

!
Последна промяна zigzag22 на 13 Фев 2011, 20:23, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koyota » 05 Сеп 2008, 15:30

_BmW_™ написа:сега ще ги видим ко от ко по-голям пациент е, те повече от нас или ние :mhihi: :mhihi: :mhihi:

OOOO, много сме далеч от тях, ако си направиш регистрация влез в "Member's journals и поразгледай там.

Шами
Аватар

Мнение от _BmW_™ » 09 Сеп 2008, 9:56

дева немога да се регна нещо ?
///M
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: АТВ

Мнение от lusi_m » 15 Сеп 2008, 22:41

acho.rs написа:
_BmW_™ написа:
acho.rs написа:
Nukem написа:Много от нещата ми харесаха ,но е малко прекалено натруфена циганийка за моя вкус конкретно!Иначе евала и повече такива ентусиасти и тук!

Малко ? Със тоя грозен монитор , много бие на Пимп май райд . Е36 е със интериор който не търпи нищо повече от хубаво аудио.Хубаво е почнал ентусиаста (англичанин май) ,но се е олял, и е вложил пари поне колкото за М3 Е46 , ако не и повече - не обичам хора за които външния вид е по-важен от вътрешния (под капака).Ако поне беше сложил някое турбо - да , но за 200 коня кола , да и влагаш толкова пари само за да изглежда като 250 коня кола :help:
Аз ако имах толкова пари - първо щях да избера , кабрио (за англия Е36 е мноого стара кола и ако ще е стара , поне да е кабрио) да му сложа едно турбо и един М-пакет , със нормални (не като тия лайна) 17ки и айдееее на униката ... ех мечти :uups:

Според мен човека си е фен и си го кефи Е36 и си я е направил не толкова да върви ами еи така за газария защото и 200 коня неса малко !!! нали така ?!?!

Като го кефи Е36 , да беше взел М3 или М3 ЕВО ?!? Изобщо не са скъпи там , има няма да е додал , колкото за някоя циганиика от интериора .
А точно защото е повече за гъзария , от колкото за перформънс , не ме кефи ... 200 коня са много , но като се има предвит похарчените пари , можеше да е взел нещо 300-320 коня , а колкото повече - толкова ... повече , както казва мечо Пух :twisted:
Според мен , кола която изглежда като самолед , трябва и да въври толкова , а не като тойта селика , например...абе требвало е нещо по-уникално от Е36 да избере , за да хвърля толкова пари ,ама тва си е негова работа - да сменя джантите и е ОПРАВДАН :D

не мисля че джантите са му грозни.колата си я бива и то много само че найстина отвътре малко е прекалил със тунинго.а колкото до грозния монитор съм сигурен че и ти искаш точно е такъв да си купиш ама ти е скъпо.

ентусиаст
Аватар
Кара: M42 POWER

Мнение от petio_bmw 318is » 18 Сеп 2008, 9:54

бавареца е супер ,кои не му харесва е да си пази мнението за него :mhihi: перфекцион.дано виждаме и тука пове4е нато4ени коли

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Gosho.p » 21 Сеп 2008, 0:57

Брех брех .. заболя ме пръста да скруулвам дадолу нямайки търпение да видя крайния резултат и накрая кат видех тея широки джанти ме фана яд ... също и карбона по волана е дошъл доста в повече ... но като цяо евала на англичанина :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

е30

Мнение от KPETEH » 22 Сеп 2008, 13:39

Кой квот си иска да прави. Тоя си е дупе некво и мноо пимп май райд гледа. Некой каза нещо за кожата отпред на капака - тва е нещото дето ми показва, че е ентусиаст. Гърнето е само за външна визия и го е направил по най добрия начин - взима си пушек от след стоковото гърне! Единствения минус са задните гуми - много малък размер са за тия жанти...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

ПредишнаСледваща

Назад към Tuning