Направи си сам HARTGE !!! добре се справя !
Модератор: bum_bum
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
A ако знаете колко болни мозъци има в този английски форум:
http://www.bmwowner.com/forum/viewforum.php?f=26
на 2-ра страница има и един българин-също болен много

- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
Slavi_m написа:Гърнетата най-много ми харесват!Простотия голяма
Да сложи и едно по средата и да ги свърже всичките с няколко тръби по диагонал
![]()
Има и хубави неща,но е прекалено доста
гледаи сега в тази кола единственото което е в повече това е кожата на предния капак СИчко останало е Адски красиво
пък и нали пича си го кефи
а незнам ти какви очи ще извадиш ако го видиш по Софиските улици (или там кадето живееш) но адски много радва окото !!!!!
///M

- _BmW_™
- Шами
-
koyota написа:A ако знаете колко болни мозъци има в този английски форум:
Колега този линк не работи !
///M

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- _BmW_™
- Шами
-
- _BmW_™
- Шами
-
acho.rs написа:_BmW_™ написа:acho.rs написа:Nukem написа:Много от нещата ми харесаха ,но е малко прекалено натруфена циганийка за моя вкус конкретно!Иначе евала и повече такива ентусиасти и тук!
Малко ? Със тоя грозен монитор , много бие на Пимп май райд . Е36 е със интериор който не търпи нищо повече от хубаво аудио.Хубаво е почнал ентусиаста (англичанин май) ,но се е олял, и е вложил пари поне колкото за М3 Е46 , ако не и повече - не обичам хора за които външния вид е по-важен от вътрешния (под капака).Ако поне беше сложил някое турбо - да , но за 200 коня кола , да и влагаш толкова пари само за да изглежда като 250 коня кола![]()
Аз ако имах толкова пари - първо щях да избера , кабрио (за англия Е36 е мноого стара кола и ако ще е стара , поне да е кабрио) да му сложа едно турбо и един М-пакет , със нормални (не като тия лайна) 17ки и айдееее на униката ... ех мечти
Според мен човека си е фен и си го кефи Е36 и си я е направил не толкова да върви ами еи така за газария защото и 200 коня неса малко !!! нали така ?!?!
Като го кефи Е36 , да беше взел М3 или М3 ЕВО ?!? Изобщо не са скъпи там , има няма да е додал , колкото за някоя циганиика от интериора .
А точно защото е повече за гъзария , от колкото за перформънс , не ме кефи ... 200 коня са много , но като се има предвит похарчените пари , можеше да е взел нещо 300-320 коня , а колкото повече - толкова ... повече , както казва мечо Пух![]()
Според мен , кола която изглежда като самолед , трябва и да въври толкова , а не като тойта селика , например...абе требвало е нещо по-уникално от Е36 да избере , за да хвърля толкова пари ,ама тва си е негова работа - да сменя джантите и е ОПРАВДАН
не мисля че джантите са му грозни.колата си я бива и то много само че найстина отвътре малко е прекалил със тунинго.а колкото до грозния монитор съм сигурен че и ти искаш точно е такъв да си купиш ама ти е скъпо.
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
бавареца е супер ,кои не му харесва е да си пази мнението за него
перфекцион.дано виждаме и тука пове4е нато4ени коли

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
е30
Кой квот си иска да прави. Тоя си е дупе некво и мноо пимп май райд гледа. Некой каза нещо за кожата отпред на капака - тва е нещото дето ми показва, че е ентусиаст. Гърнето е само за външна визия и го е направил по най добрия начин - взима си пушек от след стоковото гърне! Единствения минус са задните гуми - много малък размер са за тия жанти...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5