чипа
Модератор: bum_bum
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Ogi написа:Mexes написа:Ако имаш възможност си купи от чужбина.Аз така направих цените са по-добри качеството е гарантирано и колата фърчи.Примерно от Германия или Англия на известни фирми който се занимават само с това,а не са правени в някой гараж като тукашните!
като си толкова наясно с различните типове чипове я обесни как се прави един чип и какви са разликите
Аз не ги произвеждам за да казвам какви са разликите и т.н.Точно това се опитвам да обясня,просто си купуваш чип изготвен от професионалисти с гарантирано качество!

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Mexes написа:Ogi написа:Mexes написа:Ако имаш възможност си купи от чужбина.Аз така направих цените са по-добри качеството е гарантирано и колата фърчи.Примерно от Германия или Англия на известни фирми който се занимават само с това,а не са правени в някой гараж като тукашните!
като си толкова наясно с различните типове чипове я обесни как се прави един чип и какви са разликите
Аз не ги произвеждам за да казвам какви са разликите и т.н.Точно това се опитвам да обясня,просто си купуваш чип изготвен от професионалисти с гарантирано качество!
Кое те кара тебе да мислиш че чуждото качество е по добро я обясни на аудиторията-и за цените обясни малко гледам че си в час???И какво значи според тебе "правени в гараж" -Тва да не е тесто да се меси бре аланкоолу

Разкажи са за немските и английските да те чуя и как отлитат

НЕВОЛЯТА УЧИ........

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2