чипа

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

Потребител
Аватар

Мнение от Mexes » 25 Юли 2008, 12:15

Ogi написа:
Mexes написа:Ако имаш възможност си купи от чужбина.Аз така направих цените са по-добри качеството е гарантирано и колата фърчи.Примерно от Германия или Англия на известни фирми който се занимават само с това,а не са правени в някой гараж като тукашните!

като си толкова наясно с различните типове чипове я обесни как се прави един чип и какви са разликите :?:

Аз не ги произвеждам за да казвам какви са разликите и т.н.Точно това се опитвам да обясня,просто си купуваш чип изготвен от професионалисти с гарантирано качество!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 25 Юли 2008, 14:39

Mexes написа:
Ogi написа:
Mexes написа:Ако имаш възможност си купи от чужбина.Аз така направих цените са по-добри качеството е гарантирано и колата фърчи.Примерно от Германия или Англия на известни фирми който се занимават само с това,а не са правени в някой гараж като тукашните!

като си толкова наясно с различните типове чипове я обесни как се прави един чип и какви са разликите :?:

Аз не ги произвеждам за да казвам какви са разликите и т.н.Точно това се опитвам да обясня,просто си купуваш чип изготвен от професионалисти с гарантирано качество!

Кое те кара тебе да мислиш че чуждото качество е по добро я обясни на аудиторията-и за цените обясни малко гледам че си в час???И какво значи според тебе "правени в гараж" -Тва да не е тесто да се меси бре аланкоолу :mhihi: тва може да се прави и в къщи ;) не е нужно да си в бизнес център :idea:
Разкажи са за немските и английските да те чуя и как отлитат :D
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

Предишна

Назад към Tuning