Вътрешен тунинг за BMW 316i comp.

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 29 Юни 2008, 17:00

И аз мисля да преправя моята сега по модела на лудия + едно подгряване за зимата! :driving:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 29 Юни 2008, 17:19

за подгрев трябва ли да разшиеш седалките или под тях се слага?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 29 Юни 2008, 17:49

Те и 2те са се разшили по 10на сантиметра така,че като минат през тапицера ще свършиме и тази работа.Само подгрев си търса в момента!

Потребител
Аватар

Мнение от bmw~fenka » 29 Юни 2008, 22:17

slatanic написа:Та ако мислиш за претапициране видях в друга тема,че имало кадърен тапицер в Хаджи Димитър зад магазин Европа.
Точен адрес за сега немога да дам,но утре мисля да мина да го питам колко ще струва оправянето на моите седалки,че са се разшили и ще дам повече инфо как стоят нещата.

Човек, аз този тапицер го знам, но не знам как работи, само са ми подхвърляли да мина при него. Той е на 50 метра от нас, ако незнаеш къде е щи кажа. Ти после като го видиш как бачка драсни да кажеш дали си доволен ;) Мога и аз да го посетя .

И аз вече се разубеждавам за кожата. На мен тапицерията ми е в доста добро състояние, само на 2-3 места са се поскъсали концета, но е нищо работа. Та вече незнам дали да им правя нещо. Някои ме беше питал що не съм си взела кола с кожа, ама толкова запазена като тази няма да намеря с кожа, повечето са така подържани, че ... :shock:
Хвърляйте мнения и предложения, за това к'во може да се направи вътре. Аз съм замислила някои нещица, но няколко предложения няма да са излишни
:mhihi:
Бог ми е навигатор.

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 29 Юни 2008, 22:30

тия пари за тунинга ги хвърли за смяна на всичко консумативно и си карай спокойно
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koyota » 29 Юни 2008, 22:45

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=66862
Ето, попивай :winky:
Личен съвет, не се занимавай с компота, а събирай за 1-чка! Готова ли си да дадеш пари колкото за още един такъв? Тунинга е заразна болест, която е трудно лечима, а "лекарствата" са мноооого скъпи.
А ако все пак си решила www.avtointerior.bg са хората!

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 29 Юни 2008, 23:12

Ей с тази тема,която си дал просто ако момичето не се вкара в заеми за туннинг на компота пак ще е добре! :mhihi:
Иначе ако сте решили да не карате колата си вечно не влагайте повече средства в нея отколкото някога ще можете да избиете поне на 1/4.Иначе е много неприятно чувството!От личен опит го казвам! :uups:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 30 Юни 2008, 9:37

Някой има нещо против мониторите навсякъде в колата? :mhihi: Тия пък, които возя никога не са се оплаквали. Тука май половината го давате на "Ми то гроздето е кисело". Момичето ще си реши какво да прави и при кого. Ние съвети да и даваме, полезни, а не кое било тъпо и кой не знаел какво иска.
Относно кожата- моята кола е с кожен салон, БМВ-ейски(в случай че има разлика в самата кожа), имам подгряване и клима... вярно е че в първия миг като седна лятото съм като на котлон, но за 2-3 мин се нормализират нещата, пък и с едно БМВ покривало за предното и две странични стъкла проблема се решава. А за зимата - подгряването е идеално.
Въпрос на личен избор е. За мен кожата е много по-комфортна. За плат+кожа само пробно съм се возил, докато тествах една 328ца - е не ми допада... първо че изглежда странно, второ че така се обезмисля въобще кожата отстрани.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 30 Юни 2008, 10:35

Здравейте,
Относно тунинга, всеки си има своето виждане. На мен лично ей такава инвестиция много ми допада:
ИзображениеИзображение

Взет от тази страница
Но незнам да ли може да се направи в компакт'а понеже таблото е малко по различно.
Поздрави

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 30 Юни 2008, 10:45

Добре а това знаеш ли някой да го е направил тук в Бг?
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 04 Юли 2008, 18:19

Аз мисля скоро да го направя ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 04 Юли 2008, 18:51

На мен пък тази инвестиция не ми допада понеже не трябва да се забравя къде живеем и какво се случва с коли с повече екстри като тази - http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=86078

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 05 Юли 2008, 9:53

Здравейте,
Nukem написа:Добре а това знаеш ли някой да го е направил тук в Бг?

Колега ако намериш всички нужни части(май в самата веб страница се предлагаха), не виждам някой сръчен да не може да го направи(даже и сам да си го направиш).

стан написа:На мен пък тази инвестиция не ми допада понеже не трябва да се забравя къде живеем и какво се случва с коли с повече екстри като тази - http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=86078

За тази колица ми стана много кофти когато го бях прочел. Но заради няколко мизерници не трябва да се отказваме от неща които ни радват(не че сега всяка вечер не си свалям панела :mhihi: :mhihi: , предишния не го свалих и хоп подарък на наркоманче)
Поздрави

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nParMaTuK » 05 Юли 2008, 18:23

koyota написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=66862
Ето, попивай :winky:
Личен съвет, не се занимавай с компота, а събирай за 1-чка! Готова ли си да дадеш пари колкото за още един такъв? Тунинга е заразна болест, която е трудно лечима, а "лекарствата" са мноооого скъпи.
А ако все пак си решила www.avtointerior.bg са хората!

Tия хубавци оня ден ми искаха 180лв. за тапициране на кора с изкуствена кожа, като за целта трябвало да си шлаифам и разобурудвам корите и квото друго там се сетите :kuku: Съответно ми викат и не си мисли, че е лесна работа и ше стане за два дена :roll: За справка миналата година си тапицирах корите сам и станаха за около седмица, като се има предвид всичкото разтапициране , правене на шаблони и ушиване :idea: Та тая година си направих едни отливки от стъкломат и си вградих по един мидбас и за целта трябва отново тапициране. Бях решил да отделя до 400лв. за качествено тапициране с естествена кожа, но тва техното е безумие ->~800лв. за 4-ри подготвени кори и да им пльоснат отгоре изкуственяк :evil:
П.С. Дайте координати на тия в Хаджи Димитър? :D
П.С.2 В ето тва състояние им предоставям корите и те искат допълнителна обработка, да не кажете че си измислям :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 05 Юли 2008, 22:15

Требе си кожа в тоя кожен свят всичко е кожа :mhihi:
I'm slowly drifting
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Tuning