Олекотяване и балансиране на маховик... КЪДЕ ?!?!?
Модератор: bum_bum
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Ogi написа:още се двоумя дали да го правя... доколкото разбрах във високите ще тръгне... ама в ниските ще умре... а точно тва е че на мен ми трябват ниски... във високите съм самолет
земи маховик от е30 и стартер от е30 заедно със съединителя на 225мм ,на пове4ето е36-ци маховика им е 14 кила а на е30-ките е към 6 .
6tur4o от форума съвсем скоро прави тая интервенция може да го питате за подробности мисля 4е единственото нещо което се преправя е малко да се удължи рамото на помпата на съединителя защото отделя стра6но ниско
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
8кг мутронков
5.6кг м10-ов
5.6кг м10-ов
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
ivo16vti написа:autovan написа:моя маховик го олоекотяваха в атина![]()
![]()
ми убу са хилиш ама е така и баланса също
- Harry^racinG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e70 40d
ква е точно схемата с тия маховици,нали на БМВ били некви денферни .. в смисал трябва ли някво допълнително преправяне или просто го режът качваш го и това е ?ако може някой по запознат да разясни ще съм благодарен ..
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Оги баце вместо да правиш такива филми, защоне не вземеш да мушнеш един двигател от 325 и ще си решиш проблемите с ускорението!

- bavareca323
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E30 323
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Оги баце отдавна се е отказал да прави маховици
може някой ден да го направя като тръгна да сменям скоростната кутия но за сега няма напрежение и няма смисъл толкова игра разправии и т.н. за 2 коня на колелетата в повече

може някой ден да го направя като тръгна да сменям скоростната кутия но за сега няма напрежение и няма смисъл толкова игра разправии и т.н. за 2 коня на колелетата в повече

- devastator
- младши ентусиаст
-
Ако си от Пловдив ,ще те ориентирам за завода иначе нема да ме разбереш.Коства 60 кинта.Има дорник за БМВеиските маховици-32 мм,щото да те илюминирам:проблема не е толкова да намериш машина,колкото да имаш БАЛАНСИРАН ДОРНИК за маховика.Оттам нататък точноста е до грам и си я върти от едната,от другата страна,но това е нищо.10-тина съм балансирал-стават идялно 

Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!
- devastator
- младши ентусиаст
-
става въпрос за бившия завод за асинхронни двигатели,вече приватизиран от разни железарски фирмички
Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
devastator написа:Ако си от Пловдив ,ще те ориентирам за завода иначе нема да ме разбереш.Коства 60 кинта.Има дорник за БМВеиските маховици-32 мм,щото да те илюминирам:проблема не е толкова да намериш машина,колкото да имаш БАЛАНСИРАН ДОРНИК за маховика.Оттам нататък точноста е до грам и си я върти от едната,от другата страна,но това е нищо.10-тина съм балансирал-стават идялно
Проблем ли ще е да пуснеш едно телефонче на някой от завода за да може 1-во да се разберем по телефона а не да се разкарваме за издуй гащи

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Юзър написа:той е Баро,има си резервни крачета
Тва с крачетата си е е**ло майката,ша вземе да ти счупи некои нокът та ще се чудиш кво да правиш

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- devastator
- младши ентусиаст
-
за съжаление нямам тел,секи път ода на место
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3